Vyhledávání
echolot Humminbird phirana 180max tri beam
14.2.2011 | bene | 20.203 zobrazení | 10 odpovědí
Máte někdo zkušenosti o dovozu echolotů Humminbird z USA?Zvažuji objednání přes e-shop. Četl jsem toho už dost,ale stále nemám jasno,jak je to s češtinou v ovládání echolotu a s metrickými jednotkami?Dá se to přenastavit v menu,nebo to echoloty v USA nemají vůbec? Uplatním na našich mělčích vodách echolot s třemi papasky spíše než se dvěma? Prý v mělčích vodách obsáhne větří úhel. Dík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 20. února 2011 v 19:57 ® bene reakce na …
-
Budu doufat v jeho kvalitu
reagovat,ale ta „nepravdivost“informací,je to co mě trochu štve.Napsal jsem přímo prodejci u kterého jsem koupil, proč uvádí v popisce…vyrobeno v USA…a pravda je jinde.Docela mě to mrzí
- Neděle 20. února 2011 v 17:24 ® tomashr reakce na …
-
bene> Můj Lowrance X-4 PRO koupený v USA je pro změnu „Made in Mexico“
reagovat
Obecně z hlediska kvality narozdíl od vžitých přestav nemá Čína prakticky žádný vliv, kvalita je dána v podstatě jen tím, jak se k tomu staví ten, kdo si výrobu kdekoli objedná – může být jak lowend s naprostou minimalizací nákladů „Made in Germany“ stejně tak jako velmi nadstandardní zboží vysoké kvality „Made in China“, je to fakt jen o tom, co si přeje zadavatel. Chápu ale, že pokud tě v reklamě zlákalo „Made in USA“, tak může nepravdivost informace naštvat… - Neděle 20. února 2011 ve 13:21 ® bene
-
Objednal jsem ho u nás, dorazil, ale je na něm Made in China!!! přestože u výrobku je na stránkách v popisu funkcí a vlastností výsloveně uvedeno VYROBENO V USA. Trochu mě to zklamalo. Máte někdo nějaký dovezený echolot z Ameriky? Je na něm made in USA nebo i ty nechávej dělat v Číně, jako je to dnes běžné u většiny známých firem?
reagovat - Pátek 18. února 2011 v 11:27 ® bene reakce na …
-
Jo souhlasím…jak jsem psal pro mou pohodlnost jsem zvolil jistotu a metry tam budou na 100%…ject zírat na obrazovku a říkat si…"krát 0,3 m " by nebylo ono
reagovat. Dnes mi dorazila
, tak bude „velká seznamovačka“ jako s každou novou věcičkou, zatím jen v křesle obývacího pokoje
- Pátek 18. února 2011 v 9:38 ® tomashr reakce na …
-
bene> Ten požadavek na stopy/metry mi náhodou přijde zásadní – mě je úplně jedno, že vše jede anglicky z hlediska textu, ale přepočítávat si stopy na metry by mě silně nebavilo – tohle všem doporučuji před nákupem echolotu v zahraničí ověřit. Většina naštěstí to přepínání bude umět, ale výjimky se najdou.
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 15:40 ® bene reakce na …
-
reagovatChtěl jsem si tím pojistit včasnou reakci a tak jsem to zadal na tři různá témata. Normálně moc „nefóruju“, tak nevím jak to tu chodí. Ale koukám,že je tu dost všímavých lidí
, to mě těší
. Až budu příště žádat radu, nebudu to muset psát třikrát.
- Čtvrtek 17. února 2011 v 15:35 ® bene reakce na …
-
Dík, ale už jsem to rozsekl tím,že jsem Phiranu 180 objednal v českém obchodě a už to řešit nemusím. Ta čeština a naše jednotky byly jen pro mou pohodlnost, poradil bych si i se stopami atd. a s menu v angličtině. Mám klid i co se záruk týče. Ale dík za odpověď
reagovat - Úterý 15. února 2011 v 10:24 ® tomashr
-
Nejprve asi nehezká poznámka – mě vždycky pobaví dotazy typu „chci nakupovat v USA“ a následně „Bude to mít menu v češtině? (případně český návod)“. Trochu úsměvné – jestliže chci bez problémů nakupovat v USA, tak bych jaksi měl bez problémů komunikovat anglicky a pak mě to nebude trápit
Ale k té faktické části dotazu. Co se týče jednotek, tak je to u různých modelů různé. Já mám z USA Lowrance X-4Pro a ten to v menu má (volbu meters/feet), doporučuji tedy postupovat jako já před koupí: Na internetu se obvykle dá najít ke stažení manuál v PDF (anglicky) a v něm to je – hledat kapitolu „Settings“(nastavení), volbu „Units“(jednotky) nebo něco takového. Pokud to tam je, tak je vše v pohodě, pokud ale ne, tak pak je bohužel možné, že se US verze liší firmwarem a přepnutí na metry možné být nemusí, mám dojem, že jsem na to narazil u nějakého Eaglu.
reagovat
K těm sondám – nemám zatím tolik praktických zkušeností, nicméně co vím, tak bych pro ČR opravdu radil spíš model s větším udaným úhlem, pro mělčí vody se to využije. Právě proto jsem si koupil X-4 Pro a ne o něco levnější X-4, jsou prakticky stejné, ale verze PRO má novější „multisondu“, která by na mělčích vodách měla být výhodou. Chce to ale hledat konkrétní parametry úhlu, ty pojmy single-dual-multi beam jsou marketing a skutečná hodnota se může lišit. Opět – tohle vše jde obvykle před koupí na internetu najít jak v manuálu, tak spoustě uživatelských recenzí, ale angličtina je nutná… - Pondělí 14. února 2011 v 10:02 ® CeP
-
Taky mne nebylo jasne proc tri naprosto identicke otazky. Cele mi to prislo jako skryta reklama. Ponechavam tedy jen jednu. A protoze na odkazovanem internetovem obchode zadne echoloty v nabidce nejsou, trochu jsem text upravil na e-shop .
reagovat - Pondělí 14. února 2011 v 9:40 ® chosebaits
-
Nechápu,proč tři otázky na jedno téma.
reagovat