Vyhledávání
Dragon Destiny 2,6m, 7-28g
13.2.2011 | Elis3 | 19.496 zobrazení | 67 odpovědí
máte někdo zkušenosti s tímto prutem? přemýšlím o koupi a nevím jesli je to správná volba. navíc jsou v akci. nebo prosím poradíte s alternativou. chci něco ML přívlač. díky za odpovědi.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 10. března 2011 ve 14:40 ® džigit
-
už došlo k stěhování http://www.rsp-fishing.cz/
reagovat - Čtvrtek 17. února 2011 v 1:24 ®
-
sethy> ano je to štika. Jinak omlouvám se, ale ve znalosti všech barev typů a označení woblerů určitě nejsem tak fundovaný jako ty
reagovatJe mi uplně jedno jeslti se jedná o xyz nebo abc.. Jinak nepsal jsem o tvé destince – nemám s ní žádnou zkušenost. Psal jsem o tom s čím chytám já a mám s tím zkušenost a primárně jsem to nepsal tobě, ale Elisovi3, který žádal o radu. Ty máš evidentně jasno v názvech typech, výrobcích…a možná i v rybách. Jo a ty ořechy by s tím určitě omlátit šly..
- Středa 16. února 2011 ve 22:28 ® chupacabra reakce na …
-
kerob> díky za tip. podle toho, co píšou na webu nemají přesně ten model co bych chtěl ale stejně se tam asi zkusím stavit, občas se v těch končinách objevím.
reagovat - Středa 16. února 2011 v 18:27 ® skwor reakce na …
-
sethy> No jo vlastně, ta mě nenapadla taky
reagovat - Středa 16. února 2011 v 18:24 ® sethy reakce na …
-
skwor> nebo štika (na tu jsem zapoměl)
reagovat - Středa 16. února 2011 v 18:04 ® skwor reakce na …
-
sethy> Bílá ryba?
reagovat - Středa 16. února 2011 v 17:58 ® sethy reakce na …
-
petrikveprik> typ záměrně neuvádím
reagovata přitom salmo v téhle délce a dvojdíl dělá jen jeden model
ale to jen tak na okraj. Podle toho co píšeš by moje destina do 42g byla tak na srážení ořechů, ale dělej jak myslíš, tvůj boj.
- Středa 16. února 2011 v 17:10 ® skwor reakce na …
-
petrikveprik> Tak to jo, to došlo k nedorozumění. Ta Destiny 270 2–14 je tvrdá, mě osobně nesedla. Naopak ten Team je jemnější proutek, docela slušně na něj sedí ten popisek z RSP.
reagovat - Středa 16. února 2011 v 17:07 ® reakce na …
-
skwor> jo mám 270tku. A říkám že to je tvrdý klacek jak sviňa! Dokonce si troufám říct, že ta gramáž bude i dvojnásobná. Dřív jsem na vláčku používal shimano symetre special (20 – 60g) a ta destinka je tvrdší! Proto říkám, že ty gramáže co uvadějí na štítku jsou na cypa a je třeba si vzít klacek do ruky a hned je jasno. Ten Tvůj team dragon jsem v ruce neměl, tak fatk nevím..
reagovat - Středa 16. února 2011 v 17:06 ® kerob reakce na …
-
petrikveprik> ta gramaz bude relevantni, ale pouze co se bezpecnyho nahazovani tyka, nikoliv co se tyka vodeni ruznych nastrah – tam hraje roli spousty jinych faktoru.
reagovat - Středa 16. února 2011 v 17:02 ® skwor
-
petrikveprik> Myslím že u tohodle klacku to sedí. Mám od Dragona i pruty, kde s tou podhodnocenou gramáží souhlasím, tady mi fakt připadá, že to sedí. Ta Destiny o které mluvíš je 270ka? Tu má kamarád a ta je opravdu o hodně tvrdší než ten Team…Ve 240ce jí neznám.
reagovat - Středa 16. února 2011 v 17:01 ® reakce na …
-
skwor> .. jo a k tomu záseku.. Na jedné z posledních vycházek jsem s ním dokonce i trolloval s dvoudílným wobem od salma cca 15cm ± (typ záměrně neuvádím) Měl jsem šňůru (která mi v záseku samozrejme pomohla) a na cca ± 50m jsem bezprobému zasekl a zdolal štiku 85cm.. (to je má praktická zkušenost)
reagovat - Středa 16. února 2011 v 16:57 ® reakce na …
-
skwor> nebudu polemizovat jestli utáhne který typ wobleru na řece.. ale zeptám se tě jinak. Myslíš, že ta gramáž na Tvém prutu 3–14 g je opravdu relevantní??
reagovat - Středa 16. února 2011 v 16:54 ® skwor reakce na …
-
petrikveprik> Mám Team Dragon 2,4m 3–14g Fast a používám ho na woblery tak do 7cm. Přitom stačí obyčejný SR 5 a už je to na něj na řece skoro dost… O záseku na větší dálku se Salmo perch 8cm si můžu nechat jenom zdát
reagovatPrut je to výbornej, ale tak na nástrahy do 7g.
- Středa 16. února 2011 v 16:46 ®
-
sethy> Ano – myslím to vážně. Těch 14g co je na tom prutu napsané je totální nesmysl. Ve skutečnosti ta gramáž je podstatně vyšší – asi mě donutíš abych udělal testy
reagovatKdyž máš takové zkušenosti – neberu Ti je. Samozřejmě když tam pověsíš woba, který má místo lopatky pádlo, tak nezvládne ani 5g.. Já mám ale úplně jinou zkušenost. Taky je rozdíl, že pokud si prut půjčíš a 2× si s ním nahodíš je něco úplně jiného než pokud s tím soustavně chytáš – jenom tak poznáš hranice možností co prut zvládne, jak jsi schopen zaseknout s jakou nástrahou a na jakou vzdálenost a jakou rybu zdolat..
- Středa 16. února 2011 v 16:22 ® kerob reakce na …
-
chupacabra> nejaky Skeletory jsem zahlidnul u Kordy Na maninach.
reagovat - Středa 16. února 2011 v 15:21 ® džigit reakce na …
-
Stroft> chytáš líp,než můj VW
reagovatMísto žhavení stačí vyslovit Dragon
- Středa 16. února 2011 v 15:16 ® Stroft reakce na …
-
dzigit>Původně jsem vůbec nechtěl reagovat, neboť tohle téma vypouštím z hlavy! Je vidět, že jsi nikdy nebyl v mé garáži aby jsi zkouknul můj rybářský arzenál. Našel by jsi výrobky různých značek ale terminátora ani gladiator by jsi nenašel. Mi je celkem jedno, který z kamarádů P.Procházky boxuje za Dragon. Má zkušenost s těmito posko-čínskými papiráky je prostě velmi špatná(to samé navijáky) a nemám potřebu někomu lézt do zadku a pochlebovat a je mi jedno jestli to je Chuck Noris nebo „internetový“ mistr světa v přívlači. Kdo chce ať si Draka koupí, jsou to jeho prachy. Tímto s tématem nadobro končím, jak tady i jinde
reagovat - Středa 16. února 2011 ve 14:57 ® chupacabra reakce na …
-
v ruce jsem ho nemel, urcite bych si ho chtel pred koupi vyzkouset, tvuj prispevek jsem cetl. chystam se na for fishing tak uvidime jestli ho tam nekdo nebude mit. napis kdybys vedel jestli je nekde v praze nebo okoli k videni.
reagovat - Středa 16. února 2011 ve 14:47 ® kerob reakce na …
-
chupacabra> libi se ti v ruce nebo na obrazku?
reagovat - Středa 16. února 2011 ve 14:26 ® chupacabra reakce na …
-
ok, díky, ještě budu asi hledat nebo vezmu berkley skeletor 2,7 7–28, ten se mi taky líbí.
reagovat - Středa 16. února 2011 ve 12:49 ® sethy reakce na …
-
chupacabra> ano všech, samozřejmě ne 100% ale je tam velká šance. To už je na tobě co zvolíš. Mám twistráky do 10g i do 50g
reagovat - Středa 16. února 2011 ve 12:39 ® chupacabra
-
Ahoj, v první řadě zdravím všechny jako nový člen chytej.cz:) Teď k dotazu. Taky se chystám pořídit si nový přívlačák a docela se mi zamlouvá http://www.rsp-fishing.cz/…m-5-25g-akce . Četl jsem tady o problémech s rukojetí, týká se to všech dragonů destiny s děleným korkem a konkrétně i tohohle? Druhý dotaz je jestli je tahle gramáž vhodná, chytám především na gumy na řece a občas woblery do 10 cm tak jestli bych se radši neměl poohlédnout po něčem tvrdším, třeba 7–28, 10–35… Na druhou stranu po zkušenosti se starým prutem chci něco co bude mít dobrou akci a půjde s tím pracovat i s gumama na 5 nebo 7 g hlavičkách. Díky.
reagovat - Středa 16. února 2011 v 10:10 ® sethy
-
petrikveprik> to myslíš vážně? Dobrá když tě vemu za slovo a dám tam woby do 14g tj. třeba O13 (7g), nebo DT6 (14g), HJ12 (13g), MR11 (12g) – mimochodem tohle vodím na prut aspoň do 50g, tak nejen že ten prut většinu těchto wobů nezvládne ani na stojáku natož na řece, ale při záběru nebudeš mít dostatečnou sílu abys tak velkým wobem v tlamě ryby pohl a dobře zasekl.
reagovat
Gumu která bude mít 14 to ještě zvládne, woba ne! - Středa 16. února 2011 v 0:04 ®
-
sethy> proč bys na to nedal woby ani nahodou? 14g wobler ti připadá prcek? Ten prut je těžce co se tyče gramáže poddimenzovaný – bezproblému zvládne poměrně velké nástrahy včetně velkých woblerů. Taky nevařím z vody – chytám na něj 3tím rokem..
Elis3> Není to dobrá volba. Já osobně musím každý klacek nejprve chytnout do ruky, švihnout si s ním a buď sedne nebo ne. (kazdy to ma ale jinak) vlasec klidne pres eshop koupim.., prut ale nikdy.
Nekdo o nějakém prutu básní a já bych ho nechtěl ani zadarmo a někdo jej sepsuje – jako např. zde ve fóru destinku.. Mi prostě dragon destiny sedl a nevyměnil bych ho. Když nemáš možnost koupit na prodejně – počkal bych si na veletrh..
reagovat - Úterý 15. února 2011 ve 22:29 ® kubas reakce na …
-
Ciffik> Neber to nějak špatně, ale mě se vždycky nejvíc líbí, když někdo obhajuje prut a argumentuje tím, jaký ryby na ten prut už vytáhl
reagovat. U sumčáku nebo prutu na „delfíny“ bych to třeba chápal, ale jinak nevím no
- Úterý 15. února 2011 ve 22:06 ® Ciffik
-
já nevím mě do toho nezatahujte… draka resp. vláčák mám jen jeden a vláčím 3× za rok
reagovattak tomu prd co rozumím, ale ta destinka mi přijde dobrá, nějaký rybky na ni mám včetně 70cm jezeráka a nějakých okyšů 35+ a nestěžuju si…splnila vše co jsem očekával jen jsem možná mohl vzít tu v 2,7m
- Úterý 15. února 2011 ve 21:39 ® džigit
-
Ciffik> tý woe,to je síla.Debata jak noha a zrovna proti Flipovi a Tucnakovi
reagovat
Mám pocit,že Petr uznává jen silné trio Terminátor,Predátor a Skeletor.Jiní u něj nemaj šanci - Úterý 15. února 2011 ve 21:35 ® skwor reakce na …
-
Ciffik> Obhájce Dragonů má v dnešním zkaženém světě těžký život
reagovatAle víme o těch prutech svoje, ne?
- Úterý 15. února 2011 ve 21:28 ® Ciffik
-
kejra> ale cupuje jen u sousedů viz http://www.mrk.cz/diskuse.php?…
a zrovna se pustil do mého jediného ,,milovaného,, kousku dragon destiny 240cm 2–14g
reagovat