Vyhledávání
Dragon Destiny 2,6m, 7-28g
13.2.2011 | Elis3 | 19.499 zobrazení | 67 odpovědímáte někdo zkušenosti s tímto prutem? přemýšlím o koupi a nevím jesli je to správná volba. navíc jsou v akci. nebo prosím poradíte s alternativou. chci něco ML přívlač. díky za odpovědi.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 14. února 2011 v 0:10 ® sethy reakce na …
-
petrikveprik> neměl jsi problém, protože u celokorkové destiny rukojeť něpraská. U dělených Ano.
reagovat - Pondělí 14. února 2011 v 0:09 ® jižan
-
Na gumování Ti Destiny můžu vřele doporučit. Jen bych si na smáčkování vybral nižší gramáž, 4–21, nebo 2–14. Ty pruty jsou slušný utahováky a za sebe Ti můžu napsat, že ta gramáž 7–28 je na smáčka moc. Taky ty destiny s dělenou rukojetí mají silnější blank.
S korkem nemám problém. Jedna Destiny začne letos čtvrtej rok a je v pohodě. To samé platí i o očkách. Chytám jak mono, tak i pletenku a žádné rýhy, či jiné poškození oček nepozoruji.
reagovat - Neděle 13. února 2011 ve 23:42 ® reakce na …
-
kubas> S kvalitou korku jsem neměl u něj žádný problém – je třeba si dobře vybrat přímo na prodejně. Spíš mě z počátku lezla na nervy délka rukojeti (až za loket), ale na to jsem si už taky zvykl zjistil, že to má dokonce i své výhody.
reagovat - Neděle 13. února 2011 ve 23:39 ®
-
Myslím, že nebudeš litovat – mám v trochu jemnější gramáži (2–14g) a absolutní spokojenost. Opravdu není špatný, je totiž super!!
reagovatJe to rychlý a pevný klacek. Zvykl jsem si na něj okamžitě a z ruky ho hodně dlouho nedám..
- Neděle 13. února 2011 ve 23:21 ® kubas
-
Elis3> Není to špatnej prut, ale praskají korky u rukojeti, takže nebrat
reagovat. Vyber si Team Dragona nebo nějakej jinačí prut…
- Neděle 13. února 2011 ve 23:13 ® FISHERBOY
-
tak dragony destiny obecně nejsou špatné pruty, co tak nějak vím......ale nejsem žádnej odborník..
reagovat - Neděle 13. února 2011 ve 21:09 ® Elis3
-
ještě bych doplnil že chci chytat převážně na gumy(smáčky a kopyta)a nevím jakou má prut akci. jaká by byla na gumy nejlepší???
reagovat