Vyhledávání
Berkley Jigolo
11.2.2011 | Stroft | 10.066 zobrazení | 72 odpovědí
Pozor.Po vydařené serii prutů Skeletor, přišel na trh Berkley Jigolo. Nábídka je lákavá, ale po dodání zjistíte, že se nejedná o nabízený model dle fotek na e-shopech. Zcela jiný blank než na který jsme ze Skeletora zvyklí, místo 10 oček pouze 6 a to jen keramických. Akce tohoto proutku spíše parabolická.Výroba made in China. Tak bacha na ně:-))
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 4. března 2011 v 10:57 ® džigit reakce na …
-
kejra> a že mu to furt funguje,hlavně s manželkama kupujícíma dárek
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 10:45 ® kejra
-
džigit> jo jo…když chceš trhnout kačku,tak jde dobrý mrav do kytek..od dotyčného mám taky spousty nezbytností,kterým se ne a ne podařit dostat se mnou k vodě
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 10:36 ® džigit
-
kejra>
reagovatJá už si iluze o kvalitě poskytovaných informací prodejcem nedělám. Nemusíme chodit daleko,když jeden obchodník,mimochodem i výborný rybář říká běžně kupujícímu „Bez toho bych k vodě nešel!“
- Pátek 4. března 2011 v 10:24 ® kejra
-
džigit>…sakra..musím si dávat bacha na hubu..tebe si ale nechávám jako poslední záchranu na cokoliv…pak si přileť i s tím tvým úpisem
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 10:07 ® džigit reakce na …
-
kejra> potebuješ mně?
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 10:04 ® kejra
-
Osprey>Jasně,ale potom je třeba do propozic napsat prodávám to a to a vypadá to tak a tak..a né to tupě okopírovat z katalogu.Ale asi mám naivní představu o fungování netových obchodů…pal už to čert,zase zkušenost… zajíc v pytli má většinou zkažené zuby,ale hlavně, takhle se prut nekupuje a část toho popela patří na hlavu mi..
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 ve 20:30 ® osprey reakce na …
-
kejra> Nevím. Kolega mi nedávno říkal, že snat ty desetiočkové do ČR ani nepřišly a že to rozhodně není nějaká levárna ze strany jednoho e-shopu.
Ale to je jedno. Gratuluju k novému prutu a pěkně ho tam pokřti.
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 ve 13:18 ® kejra
-
Tak nakonec po všemožných peripetiích s Jigolem,který snad ani neexistuje, mi došel z Anglie nový Skeletor Pro Spin 2,70m, 25–70g…první osahávací pocity jsou pozitivní…čínské děti si dali záležet a zpracování je kvalitní.Trošku mne překvapila akce prutu,která je opravdu brutus,deklarované rozpětí bych osobně sunul až někde ke 100g.Při pořádném zatížení jde ale krásně do paraboly.Primárně určen na lehčí norskou vláčku a tak se už těším,jak s ním „vykostím“ první tresku.Norway ale ještě hodně vzdáleno a tak dnes pomazlit pod peřinkou a zítra alespoň prošvihat zahradu
reagovat - Neděle 20. února 2011 v 11:32 ® kejra
-
Osprey>No je to docela palba..v GB jsem jej někde našel za 90 liber…ale to co tam ušetříš, vyplázneš zase na dražším poštovném,takže± šul-nul.Mají ho i v té mé hledané gramáži 25–70g,ale pevně doufám,že jigolo je vlastně převlečený Skeletor do celokorkové rukojeti.Jestli mi ale zase přijde ta hadice,tak to obratem vyměním za ten nový Skelouš 25–70g…prostě jak dědeček měnil až vyměnil
reagovat - Sobota 19. února 2011 v 19:50 ® osprey reakce na …
-
kejra> Nedržel, ale je už v Německu, nabízejí ho na e-bay. Asi 150 Euřisek, má to korek a vypadá to slušně.
Jsem celkem rád, snad si časem nějakého toho kostlivce taky pořídím.
reagovat - Sobota 19. února 2011 v 19:48 ® kejra
-
kerob>asi jo…já zas neznám ten Pro Select… gramáže a délku máme totožnou a docela by mne zajímalo je porovnat..ten můj skeletor je desetiočkový a bratru ho mám tak 6 let.Ty pozdější skelouše jsem už v ruce neměl a rukojeť EVA se mi od pohlede příčí.Teď jsem někde u sousedů skouknul nějakou novou sérii Skeletor Pro Spin,u nás ho ještě nikdo nenabízí,ale vypadá zajímavě…nedržel si to v ruce?(nějaká výstava nebo tak)
reagovat - Sobota 19. února 2011 v 15:24 ® kerob reakce na …
-
kejra> to o cem mluvim ja (mam ho v 3,05m 8–32g) ma hnedy blank IM7, 7 ocek Fuji SIC vyvazanych vinovou niti. Mam ho 11 let a tehdy stal temer 7000 Kc. Skeletor se objevil az dlouho potom…
reagovat - Sobota 19. února 2011 v 15:17 ® kejra
-
tak,tak..jak říkám series one skeletor,očka SS 304 Titanium,barva grafitu…hnědé jsou jen oplety na očka…ale ať tak či onak,series one je svělá
reagovat - Sobota 19. února 2011 ve 14:26 ® kejra
-
kerob>až přijdu z roboty,tak na něj pořádně mrknu ,ať nekalíme vodu
reagovat - Sobota 19. února 2011 ve 14:16 ® kerob reakce na …
-
kejra> jenze ten series one o kterym celou dobu mluvim ja neni skeletor, ale Pro Select. Ani jsem nevedel, ze prvni skeletory nesly taky toto oznaceni.
reagovat - Sobota 19. února 2011 ve 13:54 ® kejra
-
kerob>??..mám doma series one-skeletor 8–32g, barva tuhy..leda že bych ho protáh análem
reagovat - Sobota 19. února 2011 ve 13:44 ® kerob reakce na …
-
skwor> series one ma hnedy blank
reagovat - Sobota 19. února 2011 ve 13:17 ® skwor reakce na …
-
kerob> On taky není skelouš jako skelouš. A mám pocit, že Series one měl být postavený na stejném blanku jako první verze skeletora.
reagovat - Sobota 19. února 2011 ve 12:41 ® kerob reakce na …
-
džigit> puvodni Series one nemel se skeletorem nic spolecnyho. Series one mam, je to uzasnej prut, skeletora bych nechtel. I kdyz jsem ted mel v ruce skeleton na multik a ve 240 nevypadal zle, ale Za 3000 podle me nestoji.
reagovat - Sobota 19. února 2011 v 9:13 ® kejra
-
osprey>skeletor series one je spledidní…dones lituji,že jsem tenkrát nekoupil různé délky a gramáže…s jigolem bych pak obsáhl všechny mé vlačkařské tužby od 2 až po 70g…prostě chodící skeletor-pro dravce mor
reagovat…pokusným kočkám a Kerobovi k vzteku!..
- Pátek 18. února 2011 ve 22:42 ® džigit reakce na …
-
osprey> smutná příhoda.Už jsem si ho chtěl pořídit,že mi do smrti vydrží coby nezničitelný přítel
reagovat - Pátek 18. února 2011 ve 22:03 ® osprey reakce na …
-
džigit> Jako prd. Na druhé vycházce jsem ho trochu klepl rotnou vytrženou z vázky a na třetí jsem ho půjčil kolegovi, aby si ho protřepal. A jak tak zkoušel, jakou to má akci, najednou to křuplo.
reagovat - Pátek 18. února 2011 ve 21:56 ® džigit reakce na …
-
osprey> nesmrtelný Skeletor?Není možné
reagovat - Pátek 18. února 2011 ve 21:03 ® osprey reakce na …
-
kejra> Já Skeletora taky chci, ale mám i mraky jiných prutů a peněz málo. Už dlouho to odkládám. Měl jsem kdysi Berkley Series One z druhé ruky, ale praskl mi a nikdo mi ho nechtěl opravit.
reagovat - Pátek 18. února 2011 ve 20:44 ® kejra
-
osprey>Tak moc to zase nespěchá,ale každopáďo dík za pofoukání bolístky.Asi jsem se do toho nesoudně zaťal a za ty kroupy bych i u nás pořídil nějaký vymazlený kousek,ale prostě ho chci!
reagovat - Pátek 18. února 2011 ve 20:26 ® osprey reakce na …
-
kejra> No – přeju ti, aby ten šíf měl vítr v zádech.
reagovat - Pátek 18. února 2011 ve 20:24 ® kejra
-
…ech! sorry za to foto
reagovat - Pátek 18. února 2011 ve 20:23 ® kejra
-
osprey>Je to ta stejná,co na našich servrech z katalogu Berkley.Poté co jsem prodejci nastínil,jak jsem pochodil u nás,tak žasl a psal něco o tom,že u nich by skončil v lochu
reagovat.Ujistil mne, že to co prezentují na stránkách je 100% Berkley… tož jdu vyhlížet parník
- Pátek 18. února 2011 ve 20:00 ® osprey
-
kejra> A fotku tam měli? Já včera viděl dva Skeletory ještě ze Series One – s očky z oceli SS 304 Titanium.
Byly to 270 cm / 15 – 40 g.
reagovat - Pátek 18. února 2011 v 19:53 ® kejra
-
Jigolo objednáno v England…kuwa jak příjde to stejné poleno,tak.......spoléhám na tebe Albione!!
reagovat