Chytej.cz

Berkley Jigolo necteno

11.2.2011 | Stroft | 10.063 zobrazení | 72 odpovědí

Pozor.Po vydařené serii prutů Skeletor, přišel na trh Berkley Jigolo. Nábídka je lákavá, ale po dodání zjistíte, že se nejedná o nabízený model dle fotek na e-shopech. Zcela jiný blank než na který jsme ze Skeletora zvyklí, místo 10 oček pouze 6 a to jen keramických. Akce tohoto proutku spíše parabolická.Výroba made in China. Tak bacha na ně:-))

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 15. února 2011 ve 14:40 ® kejra
kejra

Stroft>Ještě to nevzdávám!!…prevíte:-)

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 14:14 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> :-)) Mivardi.

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 13:47 ® kejra
kejra

Tak nakonec i z Braunstaru mi chtěli poslat ten čínský obušek:-(( …tak nevím kde už to „pravé“jigolo sehnat..existuje-li vůbec..nepora­dí někdo?

reagovat
Pondělí 14. února 2011 ve 23:51 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Při zdolavání našich sladkovodních ryb(mimo sumce) na tom nezáleží. I na 5gr proutek vytáhneš metrovku pokud šňůra dovolí.

reagovat
Pondělí 14. února 2011 ve 23:29 ® džigit reakce na …

Stroft> taky máš jinou gramáž!

reagovat
Pondělí 14. února 2011 ve 23:27 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> štika versus halibut to je jako 8°pivo a 60% slivovice:-))

reagovat
Pondělí 14. února 2011 ve 22:42 ® hraji reakce na …
hraji

klotron> ach jo.

reagovat
Pondělí 14. února 2011 ve 22:30 ® džigit reakce na …

Stroft> no já na něj dal „jen“ 74 zubatou a jednou mi na něj ve futrálu sednul kámoš a vydržel.Tak snad přežije i nějakého halíka :-)

reagovat
Pondělí 14. února 2011 ve 22:18 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Mno, nevím ale zdá se mi to dost měkké. Když za to chytnu tak se mi to kroutí pod pazurama. Jsem zvyklý na pevnější materiály ale v zasadě to nemusí být problém. Jen při přepravě, opření o bord a podobně. Ale za těch 1700,– to asi nemá smysl řešit. Uvidíme co si o tom bude myslet Halibut:-)

reagovat
Pondělí 14. února 2011 ve 22:08 ® džigit reakce na …

Stroft> teď nevím v čem myslíš blatová očka.Nožka v porovnání s GS Boxer není až takový rozdíl,snad jen povrchová úprava a kontrola posledního očka nevykazuje opotřebení.Pou­žívána šňůra a vlasec tak 50/50

reagovat
Pondělí 14. února 2011 ve 21:58 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> To jako, že mi montli na prut jiné (blatové) očka…tak to mi ani neříkej:-(

reagovat
Pondělí 14. února 2011 ve 20:52 ® klotron reakce na …

hraji> Výrobce jasně uváděl v manuále 5m, žádná zmínka o + – 10%. Spíše se jednalo o opravený prut nebo o zmetek. Někteří prodejci rádi nakupují v druhé jakosti a prodávají za jakost první. Tu samou bolonku jsem si objednal z jiného e-shopu a má rovných 5m.

reagovat
Pondělí 14. února 2011 v 19:12 ® osprey reakce na …
osprey

hraji> Ony ty délky opravdu přesné nejsou, ale deset procent, to bych se neodvážil, být výrobcem, ani napsat. To by mohla mít třináctimetrová dělička 11,75 m.

Dost na tom, že se kecá u vlasců.

reagovat
Pondělí 14. února 2011 v 16:29 ® hraji reakce na …
hraji

pepos.93> já netvrdím, že to je správné, ale jako důvod k reklamaci to může být zamítnuto. Prostě pokud výrobce uvádí u prutu, že tolerance délky je plus mínus deset procent, musím počítat s tím, že prut nebude mít přesně 500 cm.

reagovat
Pondělí 14. února 2011 v 15:38 ® džigit reakce na …

Stroft> já měl pocit,že víš :-| V „mé“ gramáži ty očka nebudou takový problém.Mně sednul do ruky hned a vzhledem k ceně bylo rozhodnuto.

reagovat
Pondělí 14. února 2011 ve 12:19 ® Stroft reakce na …
Stroft

džigit> Myslíš ten Mivardi? Že ho máš mi nějak uniklo, jinak bych tě vyzpovídal. Já jsem ho kupoval na lehkou přívlač na moře, vypadá dost slušně, jen mě tam nesedí očka jsou hodně měkké a s keramikou. Počkám až kejrovi přijde originál Jigolo a pokud bude ve kvalitě Skeletoru, tak se asi s Mivardim rozloučím:-)

reagovat
Pondělí 14. února 2011 v 11:17 ® kerob
kerob

radsi nic :-)

reagovat
Pondělí 14. února 2011 v 11:00 ® džigit reakce na …

pepos.93> není,chybí Ti 5 cáků mimo toleranci :-D

reagovat
Pondělí 14. února 2011 v 10:41 ® kerob reakce na …
kerob

pepos.93> ja s tim treba problem nemam – bud se mi prut libi a pak je mi nejakej ten centimetr jedno nebo se mi nelibi a pak to ani presna delka nezachrani. Navic to neni provazek prodavanej na centimetry, je to prut, kde platis za celek, nikoliv za jednotku delky.

reagovat
Pondělí 14. února 2011 v 10:22 ®  reakce na …

hraji> Takže když dostane místo 5 metrového zakoupeného prutu 4,50, je to podle tebe správné a nemá nárok na reklamaci? (je to jen image příklad, ale těch 10% může být u něčeho dost jak vidíš…)

reagovat
Pondělí 14. února 2011 v 8:35 ® hraji reakce na …
hraji

klotron> kolego, u teleskopických prutů se uvádí tolerance délky 10 %.

reagovat
Pondělí 14. února 2011 v 1:11 ® džigit

Stroft> já ho mám,jak už jsem párkrát psal,v 240 5–28 gr a přežil se mnou sezonu bez úhony.Za ty love jsou to povedené proutky,tak snad i v té Té gramáži při Tvém „náročném“ přístupu k rybolovu obstojí :-))

reagovat
Pondělí 14. února 2011 v 0:48 ® klotron reakce na …

kejra> No máš pravdu, k Berkley Jigolo šest keramických oček je blbost, to tě chtěly pěkně oškubat. Loni jsem si koupil přes e-shop bolonku 5m za 3,500kč a pořád se mi u vody na ní něco nezdálo, až jsem vzal metr a prut přeměřil, chybělo 20cm. Tak jsem jim to vrátil do čtrnácti dnů radši bez udání důvodu.

reagovat
Neděle 13. února 2011 ve 23:46 ® kejra
kejra

klotron>To je mi samozřejmě jasné,že i to druhé jigolo bude čína,tak jako dnes skoro vše,s tím jsem smířen.Jedná se o to,že jsem si podle nabízených propozic objednal prut z blanku IM7 s deseti titanovýma očkama,které výrábí čínské děti ve vedlejší hale. Došla ale,jak říká Osprey,hadice na dráždění opic.Prostě někdo tady špekuluje!!

reagovat
Neděle 13. února 2011 ve 22:26 ® klotron

Skoro všechno od Berkley je vyrobeno v Číně, nástrahy, pruty, atd. ale samozřejmě v požadované kvalitě firmy Berkley. Většina prutů i naviáků i od renomovaných firem je vyrobena v Číně, jen prodejci na krámech z prutů cedulku vyrobeno v Číně odstraní, lépe se to prodává. Z krabiček naviáků jim to moc nejde tak to alespon přelepí lepkou.

reagovat
Neděle 13. února 2011 v 17:09 ® osprey reakce na …
osprey

kejra> Cítím s tebou. Dostat místo Skeletora tu hadici, to si našinec nezaslouží.

reagovat
Neděle 13. února 2011 ve 12:31 ® kejra
kejra

No a já jsem ten podvedený…šes­tiočkový čínský klacek k rajčatům s odlézající nálepkou Berkley…posílám zpátky do hobby-g s rozhořčeným líbesbrifem a počkám si na ten snad už pravý z braunstaru.Tak mám rád svého korkového Skeletora,že jsem si lajznul koupit Jigolo v pytli…a ouha!!…zase skušenost,že ne všechni prodejci to s našincem myslí poctivě.Takže svou premiéru se zmíněným obchodem zároveň pasuji na derniéru a doufám,že slunce zítra opět vyjde:-))

reagovat
Neděle 13. února 2011 v 11:11 ® kangiru159

no já mám s těmi jedenácti očky a řeknu jen jediné,zatím sem nic lepšího v ruce nedržel,mám ho na tvrdčí přívlač

reagovat
Pátek 11. února 2011 v 19:32 ® osprey reakce na …
osprey

skwor> Uvidíme, žáleží na mnoha věcech. Ber to tak, že výrobu zajímavého čtení mám v popisu práce. A snažím se, nakolik jsem toho se svými omezenými možnostmi a schopnostmi schopen.

reagovat
Pátek 11. února 2011 v 18:16 ® skwor
skwor

osprey> Bylo to zajímavé čtení. Letošní výstava bude asi beze mě, takže u toho nebudu ani kdybych chtěl :-)

reagovat