Vyhledávání
Berkley Jigolo
11.2.2011 | Stroft | 10.063 zobrazení | 72 odpovědí
Pozor.Po vydařené serii prutů Skeletor, přišel na trh Berkley Jigolo. Nábídka je lákavá, ale po dodání zjistíte, že se nejedná o nabízený model dle fotek na e-shopech. Zcela jiný blank než na který jsme ze Skeletora zvyklí, místo 10 oček pouze 6 a to jen keramických. Akce tohoto proutku spíše parabolická.Výroba made in China. Tak bacha na ně:-))
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 11. února 2011 v 18:13 ® osprey reakce na …
-
skwor> Možná, proč? Chtěl bys u toho být?
reagovat - Pátek 11. února 2011 v 18:06 ® skwor reakce na …
-
osprey> Chystáš z letošních výstav podobné recenze cajku jako loni?
reagovat - Pátek 11. února 2011 v 17:45 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Pak je lepší dát to do recenzí. Já se na tohle všechno podívám na výstavě (…vách). Pak něco zrecenzuju možná i přímo na fleku.
reagovat - Pátek 11. února 2011 v 17:36 ® Stroft
-
osprey> Jasně podle obrázku se nenakupuje, musí předcházet recenze. Ps.Mrkni na Mivardi Avantgarde Spinn. Dnes mi došel poštou. Až na trošku měkčí očka jsem nenašel chybu. V ruce sedí jak přikovaný.Kupoval jsem 240cm 20–60gr.Sumec a lehčí moře.Možná by to někoho mohlo zajímat.
reagovat - Pátek 11. února 2011 v 17:28 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Když po něm moc toužíš, tak jo. Ale já se ještě nedokázal zamilovat do prutu je podle obrázku. Vždycky mi ruplo v kouli až když jsem ho držel.
reagovat - Pátek 11. února 2011 v 17:25 ® Stroft
-
osprey> Jenže osahat si Tebou vybraný proutek je problém. Zpravidla musíš procestovat X kilometrů. Snadnější je vytypovat, nechat poslat a při nelibosti poslat zpět.
reagovat - Pátek 11. února 2011 v 17:20 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Viděl jsem ten prut na pultě v Písku, možná je ten zdroj výš než hobby-G. Kdoví. Proto každému tvrdím, že koupit vláčák, který jsem nedržel v ruce je hloupost.
reagovat - Pátek 11. února 2011 v 17:03 ® Stroft reakce na …
-
osprey> Asi to tak bude, kolegovi to potvrdili v braunstaru. Zmiňovaný podvodný shop je hobby-g. Tak pozor na ně.
reagovat - Pátek 11. února 2011 v 16:23 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Nevylučuju to. Ten se šesti očky bych obratem lifroval zpět.
Ale asi před rokem tu byl někdo s Jigolem docela spokojený a lovil s ním sumce, proto píšu o dvou verzích. S tímhle by snad spokojený nebyl, i když čistě teoreticky – mnozí našinci jsou nenároční a stačí jim nápis, to je fakt.
reagovat - Pátek 11. února 2011 v 16:09 ® skwor
-
Viděl jsem jenom jedno, právě to s šesti očky. Kvalitu si posuzovat netroufnu, v ruce jsem ho neměl. Ale čekal bych kvalitu jinde… aspoň od skeletora jsem na ní zvyklý.
reagovat - Pátek 11. února 2011 v 15:12 ® Stroft
-
osprey> V nabídce jsem nenašel dva druhy jigola. Kolega objednával ten, co je vyvěšený u všech prodejců…cena 2499.- a přišel mu ten hnědý hnus o kterém píšeš. Přijde mi to, že někdo do ČR dovezl plagiát z Číny a vesele ho zde nabízí za originál.
reagovat - Pátek 11. února 2011 ve 14:45 ® osprey
-
Mám pocit, že existují dvě Jigola. Jedno s deseti nebo jedenácti očky, to bych si rád zkusil, od pohledu se mi líbí a pak to cosi s několika málo očky na takovém hnědavém blanku. To jsem si už vyzkoušel a nechtěl bych to. Se Skeletoří klasikou to nemá společné v podstatě nic. Asi je to nějaký pokus oslovit nevzdělaný dav. Že by už firmě Berkley nezáleželo na kvalitě značky?
reagovat