Vyhledávání
Feederové montáže na zimu
10.2.2011 | osprey | 15.775 zobrazení | 43 odpovědí
Zdravím kolegy, kteří mají rádi barevné špičky prutů. Pokud máte chuť podiskutovat o svách zkušenostech, zajímalo by mě, jaké typy montáží (materiály, délky návazců, velikosti háčků apod. v zimě používáte.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 10. února 2011 ve 22:00 ® osprey
-
Chorchus> Jak znám Poláky, tak už ty parmy prošly i p… Když jsem je viděl u moře, tak hodní milí strejdové, šikovní, ani vln se nebáli, ale nafiletovali by i jikru.
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:56 ® LeoC reakce na …
-
Chorchus> to jo, ale křišťálovou Ostravici, takovou průzračnost jsem viděl naposled někde u Bašky
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:54 ® Chorchus reakce na …
-
LeoC> Teď už máme parmy v p.., myslím v polsku
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:52 ® LeoC reakce na …
-
Chorchus> Zrovna na tom soutoku Radys chytil parmu o málo menší než ty na sýrový bochánek, resp. kousek z těch malých bochánků co jsou v červeném obalu v každém hypermarketu.
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:50 ® osprey reakce na …
-
Chorchus> Rohlík, hnoják, maso(jen tloušť). Patenoster mi dovoluje seknout víc menších ryb, které u nás tvoří většinu úlovků. Když chci větší rybu, musím chytat na plavanou a najít si ji.
S feederem člověk sedí na zadku a chytá, co je.
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:46 ® Chorchus
-
Jaké (krom červů) používáte nástrahy?
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:43 ® Chorchus reakce na …
-
osprey> asi velmi záleží na proudnosti řeky ale na řece postupuju stejně jako ty na stojáku, začínam na 0,5 m a to jen proto abych viděl zda tam je vůbec ryba.
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:43 ® timbab reakce na …
-
osprey> Tady je to místama nutnost ale nějaké ryby kterým to nevadí se najdou.
reagovat
Já začínám na obou stejně s 30cm a pak to upravuju. - Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:39 ® Chorchus reakce na …
-
osprey> Máš pro to nějaký zvláštní důvod? U mě je průběžka jen pohodlnost.
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:38 ® osprey reakce na …
-
timbab> Strašně rád bych taky ty návazce 0.14 mm, ale máme tu málo ryb, které jsou ochotné je akceptovat.
Co rozdíl řeka vs stoják? Já mám velký rozdíl v délce návazce. Na stojáku začínám s krátkým a každé prodloužení si musejí vynutit ryby. Na řece mám 3/4 m jako standard.
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:35 ® timbab
-
Já taky hlavně páter.Návazce 0,08–0,14 a háčky 12–18.
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:33 ® osprey reakce na …
-
Chorchus> Pěkná. Já jedu spíš v paternosterech. S návazci musím občas i pod 0.10 mm – plotice si nedají pokoj, ale špatně jim to klouže do krku.
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 21:23 ® Chorchus
-
Já se snažím pro zimní období používat celé náčiní co nejjemnější, takže Winkle picker, silon 14, návazec 10, 12 podle cílové ryby. Nejraději mám průběžnou montáž bez krmítka. Tákhle jsem vytáhl pěknou parmičku. Ale jak píše a fotí na O-V foru LeoC trošku se nám změnil ráz parmí lokality O-O.
reagovat