Vyhledávání
Jíte ryby?
20.2.2005 | Tomucha | 8.783 zobrazení | 49 odpovědí
Jíte ryby?Osobně si občas něco vezmu a nestydím se za to-svěříte přípravu ryb někomu jinému? Máte oblíbený recept na rybu. jaký?jak často si berete rybu domů
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:42 ® petrcech
-
Většinu ryb jím. Jak často beru rybu domů? Vezmu si asi tak tři ryby do roka. Většinou to mám takkhle: na jaře kapříka, v létě candáta a na podzim taky jednoho candáta.
reagovat - Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:31 ® petrcech
-
Miluji po našich spešl receptech udělaného candáta.
reagovat - Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:24 ® slune
-
prominte napsal jsem kalřík místo kapřík
reagovat - Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:23 ® slune
-
Já ryby jím občas a nevíc mi chutná pstruh normálně usmažený na pánvi.A taky grilovaný kalřík s grilovanou zeleninou a trochou vína.
reagovat - Pondělí 21. prosince 2009 ve 13:41 ® MP-E65mm
-
Z ryb jím jenom duháka a pražmu. Ryby si zásadně připravuji sám, není nad to když vím co jím
reagovat - Pondělí 21. prosince 2009 ve 13:14 ® džigit reakce na …
-
Hezky jsi to napsal!Já bych dodal k pozérům-nejhorší jsou takoví,kteří rybí maso nesnášejí,ale schovávaj se za ortodoxní CHaP :-/ Nechci tím urazit opravdové CHaP,ale já taky nikomu nevnucuji názor,že ryby se jíst musí
reagovatJá osobně pár zmasím,ale většinou to řeším Makrem
- Neděle 20. prosince 2009 v 15:33 ® Robur
-
spíš mne teď zaujala v Macru máslová ryba, prý se jí má jíst jen malé množství
reagovat - Neděle 20. prosince 2009 v 15:31 ® Robur
-
mně na tom receptu vadí, že výsledken je přebitá chu´t ryby. Pangase jse měl asi 2× a chutnal.
reagovat - Neděle 20. prosince 2009 ve 14:42 ® LuboO
-
ryby jem. aj teraz ma v chladnicke caka jeden udeny uhor a jeden udeny pstruh. Ale ani cerstvou rybou nepohrdnem, aj ked ja radsej morske. Ale co z duse nemam rad a doslova sa mi to uz hnusi je ten v kazdej prdeli vopchaty Pangasius. Kus bahna marinovany v celuloze.
reagovat - Neděle 20. prosince 2009 ve 14:11 ®
-
Žádný extrém mi není sympatický – ani masařina, ani striktní chyť a pusť. Ryby jím, chutnají mě, takže si občas nějakou vezmu a bezprostředně jí sním. Nevidím na tom nic zahanbujícího. Povolenku si kupuji, abych si zachytal, ne aby se mi peníze vrátily na mase. Postoj k Ch&P je takový, že pokud člověk ryby nejí, nevadí mi to. Občas se ale najdou pozéři, kteří všude píší, rozhlašují a cpou, že touto metodou chytají a každého přemlouvají, aby je následoval. Ti mi nejsou sympatičtí.
reagovat - Neděle 20. prosince 2009 ve 13:09 ® Robur
-
http://archiv.nova.cz/…y-nivou.html?s=0 hele to jsem teďka našel, co říkáte na tu divokou kombinaci plus názor na tolstoje?
reagovat - Neděle 27. února 2005 v 16:27 ® pif
-
playboy 007.šlápl sem ti na kuří oko?-:)))
reagovat - Pátek 25. února 2005 ve 21:53 ® Zlinsky_lovec
-
Ryby nejim skoro vubec,jen kdyz chytim neco,co ujde,tak si to necham,jinak vubec. je mi jich lito
reagovat - Pátek 25. února 2005 ve 20:07 ® playboy007
-
pif: čeština nebude tvůj největší problém
reagovat - Pátek 25. února 2005 v 15:37 ® hraji
-
kdo nejí ryby je … ochuzen o vynikající kulinářský zážitek ..... a je to jen jeho věc
reagovat - Pátek 25. února 2005 v 15:06 ® pif
-
achjo,čeština
reagovat - Pátek 25. února 2005 v 15:04 ® pif
-
kdo jí ryby,je dacan(drahá,na tebe to samosdřejmě neplatí)
reagovat - Pátek 25. února 2005 ve 14:49 ® Mlady_Rybar
-
Ryby sou moc dobrý, ale ty mořský. Z našich jsem měl jednou štiku na kmíně a vůbec jsem si nepochutnal. Bylo to dost suchý
reagovat - Čtvrtek 24. února 2005 v 11:06 ® kolil
-
ano a velice rád
reagovat - Středa 23. února 2005 ve 20:36 ® playboy007
-
samozřejmě, rád a všechny!
reagovat - Středa 23. února 2005 v 18:04 ® Padis
-
Jím ale vesměs z mořských zdrojů . I když cizé struhy a dravci mnam.
reagovat - Středa 23. února 2005 v 11:59 ® Dědek
-
Ryby od mládí nejím, ale pro letošek jsem si dal předsevzetí, že začnu. na srazu byl první počinek. poprvé v životě jsem si pochutnal. pupak udělal cizé struhy a úplně supr bašta
reagovat - Středa 23. února 2005 v 11:33 ® hraji
-
Ano, hodně a rád, ročně to odhadnu na mnoho kilogramů, jezdím si pro ně ale do Norska nebo do Tesca, podle sezóny. Na jaře do Norska a až dojdou zásoby, tak do Tesca. Občas vezmu i rybu z revíru, ale to už musí být.
reagovat - Středa 23. února 2005 v 11:19 ® xycht
-
Ryby jim – zabíjim a kucham sám. Za to,že si občas rybu vezmu se nestydim, přijde mi to přirozený
reagovat - Středa 23. února 2005 v 11:12 ® Hrouzek
-
Už ne
reagovat - Pondělí 21. února 2005 ve 21:47 ® Dědek
-
Chytám rád, ale ryby od školky jaksi nemůžu. Každý den nám nutili před obědem lžíci tuku, prostě hnus ale to se psal rok 1964–5. Začal jsem chytat úplně kvůli něčemu jinému, než masu. Ale letos jsem si dal závazek, že nějakou tu šupatici ochutnám. Na srazu jsem popvé v životě snědl celého pstruha, kterého dělal pupak, A musím říct, že ne s odporem, ale s velkou chutí, opravdu chuťovka. Takže nejím, ale chystám se na to
reagovat - Pondělí 21. února 2005 ve 21:20 ® Čajda
-
Jím a strašně rád,kdykoli a v jakémkoli množství. Jím všechny druhy poživatelných ryb sladkovodních i mořských,včetně mušlí,chobotniček,kalamárů a podobných potvor. Nezáleží na tom,kdo a jak to upraví,hlavně když je to dobrý.
reagovat - Pondělí 21. února 2005 v 19:26 ® ywan
-
Najradšej mám filé, potom sardinky v oleji, sem-tam klepnem nejakého tučného zubáča, alebo šťuku ( tých je oveľa menej ), kedysi som údil mreny a keď náhodou natrafím na lieňa má to spočítané niekedy dávam tetke bolene, pleskáče /cejny/ a ostrieže, ale len keď si ich dopredu dohodne, inak ich pustím
reagovat - Pondělí 21. února 2005 v 19:05 ® rybar11
-
Třikrát do roka si klidně dám. Samozřejmě vlastnoručně chycenou a vykuchanou. Nemám rád zabíjení a kuchání, takže se k tomu uchyluju opravdu zřídka. Aspoň v té vodě cosik zůstane!
reagovat - Pondělí 21. února 2005 v 18:27 ® Tomucha
-
MichalB to je nádhera!!!Hezky s pivečkem. je jak gurmánskej zážitek. malý kostičky se vypraží-nejlepší je použít jen hřbet, protože ty žebra jsou stejně tenký. to záleži na velikosti ryby. Když je cejn velkej tak to jde i vykostit, ale je to drbačka-každopádně to za to stojí. hl hodně česneku!!!Nech si čvachtat
reagovat