Chytej.cz

Jíte ryby? necteno

20.2.2005 | Tomucha | 8.783 zobrazení | 49 odpovědí

Jíte ryby?Osobně si občas něco vezmu a nestydím se za to-svěříte přípravu ryb někomu jinému? Máte oblíbený recept na rybu. jaký?jak často si berete rybu domů

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:42 ® petrcech
petrcech

Většinu ryb jím. Jak často beru rybu domů? Vezmu si asi tak tři ryby do roka. Většinou to mám takkhle: na jaře kapříka, v létě candáta a na podzim taky jednoho candáta.

reagovat
Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:31 ® petrcech
petrcech

Miluji po našich spešl receptech udělaného candáta.

reagovat
Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:24 ® slune
slune

prominte napsal jsem kalřík místo kapřík :-D

reagovat
Pondělí 21. prosince 2009 ve 20:23 ® slune
slune

Já ryby jím občas a nevíc mi chutná pstruh normálně usmažený na pánvi.A taky grilovaný kalřík s grilovanou zeleninou a trochou vína.

reagovat
Pondělí 21. prosince 2009 ve 13:41 ® MP-E65mm
MP-E65mm

Z ryb jím jenom duháka a pražmu. Ryby si zásadně připravuji sám, není nad to když vím co jím :-)

reagovat
foto/forum/2009/th-img11283.jpg
Pondělí 21. prosince 2009 ve 13:14 ® džigit reakce na …

Hezky jsi to napsal!Já bych dodal k pozérům-nejhorší jsou takoví,kteří rybí maso nesnášejí,ale schovávaj se za ortodoxní CHaP :-/ Nechci tím urazit opravdové CHaP,ale já taky nikomu nevnucuji názor,že ryby se jíst musí :-) Já osobně pár zmasím,ale většinou to řeším Makrem

reagovat
Neděle 20. prosince 2009 v 15:33 ® Robur
Robur

spíš mne teď zaujala v Macru máslová ryba, prý se jí má jíst jen malé množství

reagovat
Neděle 20. prosince 2009 v 15:31 ® Robur
Robur

mně na tom receptu vadí, že výsledken je přebitá chu´t ryby. Pangase jse měl asi 2× a chutnal.

reagovat
Neděle 20. prosince 2009 ve 14:42 ® LuboO
LuboO

ryby jem. aj teraz ma v chladnicke caka jeden udeny uhor a jeden udeny pstruh. Ale ani cerstvou rybou nepohrdnem, aj ked ja radsej morske. Ale co z duse nemam rad a doslova sa mi to uz hnusi je ten v kazdej prdeli vopchaty Pangasius. Kus bahna marinovany v celuloze.

reagovat
Neděle 20. prosince 2009 ve 14:11 ® 

Žádný extrém mi není sympatický – ani masařina, ani striktní chyť a pusť. Ryby jím, chutnají mě, takže si občas nějakou vezmu a bezprostředně jí sním. Nevidím na tom nic zahanbujícího. Povolenku si kupuji, abych si zachytal, ne aby se mi peníze vrátily na mase. Postoj k Ch&P je takový, že pokud člověk ryby nejí, nevadí mi to. Občas se ale najdou pozéři, kteří všude píší, rozhlašují a cpou, že touto metodou chytají a každého přemlouvají, aby je následoval. Ti mi nejsou sympatičtí.

reagovat
Neděle 20. prosince 2009 ve 13:09 ® Robur
Robur

http://archiv.nova.cz/…y-nivou.html?s=0 hele to jsem teďka našel, co říkáte na tu divokou kombinaci plus názor na tolstoje?

reagovat
Neděle 27. února 2005 v 16:27 ® pif
pif

playboy 007.šlápl sem ti na kuří oko?-:)))

reagovat
Pátek 25. února 2005 ve 21:53 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Ryby nejim skoro vubec,jen kdyz chytim neco,co ujde,tak si to necham,jinak vubec. je mi jich lito

reagovat
Pátek 25. února 2005 ve 20:07 ® playboy007

pif: čeština nebude tvůj největší problém

reagovat
Pátek 25. února 2005 v 15:37 ® hraji
hraji

kdo nejí ryby je … ochuzen o vynikající kulinářský zážitek ..... a je to jen jeho věc

reagovat
Pátek 25. února 2005 v 15:06 ® pif
pif

achjo,čeština

reagovat
Pátek 25. února 2005 v 15:04 ® pif
pif

kdo jí ryby,je dacan(drahá,na tebe to samosdřejmě neplatí)

reagovat
Pátek 25. února 2005 ve 14:49 ® Mlady_Rybar

Ryby sou moc dobrý, ale ty mořský. Z našich jsem měl jednou štiku na kmíně a vůbec jsem si nepochutnal. Bylo to dost suchý

reagovat
Čtvrtek 24. února 2005 v 11:06 ® kolil

ano a velice rád

reagovat
Středa 23. února 2005 ve 20:36 ® playboy007

samozřejmě, rád a všechny!

reagovat
Středa 23. února 2005 v 18:04 ® Padis
Padis

Jím ale vesměs z mořských zdrojů . I když cizé struhy a dravci mnam.

reagovat
Středa 23. února 2005 v 11:59 ® Dědek
Dědek

Ryby od mládí nejím, ale pro letošek jsem si dal předsevzetí, že začnu. na srazu byl první počinek. poprvé v životě jsem si pochutnal. pupak udělal cizé struhy a úplně supr bašta

reagovat
Středa 23. února 2005 v 11:33 ® hraji
hraji

Ano, hodně a rád, ročně to odhadnu na mnoho kilogramů, jezdím si pro ně ale do Norska nebo do Tesca, podle sezóny. Na jaře do Norska a až dojdou zásoby, tak do Tesca. Občas vezmu i rybu z revíru, ale to už musí být.

reagovat
Středa 23. února 2005 v 11:19 ® xycht

Ryby jim – zabíjim a kucham sám. Za to,že si občas rybu vezmu se nestydim, přijde mi to přirozený

reagovat
Středa 23. února 2005 v 11:12 ® Hrouzek
Hrouzek

Už ne

reagovat
Pondělí 21. února 2005 ve 21:47 ® Dědek
Dědek

Chytám rád, ale ryby od školky jaksi nemůžu. Každý den nám nutili před obědem lžíci tuku, prostě hnus ale to se psal rok 1964–5. Začal jsem chytat úplně kvůli něčemu jinému, než masu. Ale letos jsem si dal závazek, že nějakou tu šupatici ochutnám. Na srazu jsem popvé v životě snědl celého pstruha, kterého dělal pupak, A musím říct, že ne s odporem, ale s velkou chutí, opravdu chuťovka. Takže nejím, ale chystám se na to

reagovat
Pondělí 21. února 2005 ve 21:20 ® Čajda

Jím a strašně rád,kdykoli a v jakémkoli množství. Jím všechny druhy poživatelných ryb sladkovodních i mořských,včetně mušlí,chobotni­ček,kalamárů a podobných potvor. Nezáleží na tom,kdo a jak to upraví,hlavně když je to dobrý.

reagovat
Pondělí 21. února 2005 v 19:26 ® ywan

Najradšej mám filé, potom sardinky v oleji, sem-tam klepnem nejakého tučného zubáča, alebo šťuku ( tých je oveľa menej ), kedysi som údil mreny a keď náhodou natrafím na lieňa má to spočítané niekedy dávam tetke bolene, pleskáče /cejny/ a ostrieže, ale len keď si ich dopredu dohodne, inak ich pustím

reagovat
Pondělí 21. února 2005 v 19:05 ® rybar11

Třikrát do roka si klidně dám. Samozřejmě vlastnoručně chycenou a vykuchanou. Nemám rád zabíjení a kuchání, takže se k tomu uchyluju opravdu zřídka. Aspoň v té vodě cosik zůstane!

reagovat
Pondělí 21. února 2005 v 18:27 ® Tomucha
Tomucha

MichalB to je nádhera!!!Hezky s pivečkem. je jak gurmánskej zážitek. malý kostičky se vypraží-nejlepší je použít jen hřbet, protože ty žebra jsou stejně tenký. to záleži na velikosti ryby. Když je cejn velkej tak to jde i vykostit, ale je to drbačka-každopádně to za to stojí. hl hodně česneku!!!Nech si čvachtat

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1