Vyhledávání
Prosím poraďte
5.2.2011 | Walley | 3.022 zobrazení | 22 odpovědí
Ahoj, chtěl bych si koupit naviják na vláčení do 1500kč.Zatím mám vyhlídle dva kousky:Mivardi-Champion 3000 za cca.1300kč a Tubertiny-Sirio 4000 Vi za cca. 1200kč.Prosím dyštak poraďte i jiné typy na vláčecí naviják do 1500kč.Děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 24. ledna 2012 ve 23:46 ® BOSS TONI
-
ŠLAPE DOST DOBŘE PENN CAPTIVA2 40
reagovat - Pondělí 7. února 2011 v 19:15 ® Walley
-
ale ja uz ho koupil…
reagovat - Pondělí 7. února 2011 v 18:32 ® lobotomie reakce na …
-
Walley> tomu nerozumím… píšou že lepší je ten novější. Na vláčku bych si osobně exage nevzal, protože po roce chroptí na plavačkovém prutu a tam není tak vytížen jako u přívlače. Tak zkus raději ten novější ne…?
reagovat - Pondělí 7. února 2011 v 17:59 ® Walley
-
už je vybráno…před dvouma hoďkama sem si vybral ten starší Exage
reagovat - Pondělí 7. února 2011 ve 13:00 ® kerob reakce na …
-
Presne tak, treba Stardic se zadni brzdou jde od 10 k 5… ale jak Catana tak Exage 2011 jsou fakt krokem kupredu.
reagovat - Pondělí 7. února 2011 ve 12:37 ® osprey reakce na …
-
kerob> Díky. Asi Shimano zase jednou pochopilo, že úpravy zavedeného modelu mají být k lepšímu. Ne vždy se jim to dařilo.
reagovat - Pondělí 7. února 2011 ve 12:20 ® kerob reakce na …
-
osprey> mel jsem v ruce 3 kusy, vsechny predobrzdove, 2500 a 4000 velikost. Mame je na krame a problem je akorat to, ze pokud si nekdo vezme do ruky stary a novy model, tak ten stary uz nikdy nekoupi. Cena je az na desetikoruny shodna…
reagovat - Pondělí 7. února 2011 ve 12:17 ® osprey reakce na …
-
kerob> Měl jsi více kusů? Nebo i více velikostí? Vím, že děláš kolem rybařiny, takže by to neměl být problém.
Jde mi o to, jestli to zlepšení vlasností je patrné na větším vzorku.
reagovat - Pondělí 7. února 2011 ve 12:15 ® kerob
-
osprey> chod se docela podoba Techniu (a to ani moc neprehanim), vule jsou temer nulove (odstranili vule na klicce a asi zmensili i jinde), design civky (odhozova hrana) je podobny vyssim modelum… celkove to pusobi mnohem draz, nez to doopravdy je.
reagovat - Pondělí 7. února 2011 ve 12:12 ® osprey reakce na …
-
kerob> Vidíš, já ve své izolaci to vylepšení nového Exage nezaregistroval. Vycházím ze zkušenosti s těmi starými. V čem je rozdíl?
reagovat - Pondělí 7. února 2011 ve 12:09 ® kerob
-
Do Mivardi bych fakt nesel. Sirio je docela slusny, ale preci jen bych bral Exage 2011 s predni brzdou. Oproti starsimu Exage je tam notny skok kupredu a je to povedeny navijak nejen vzhledem k cene. Ale nez stary typ Exage, tak to radsi zas to Sirio…
reagovat - Neděle 6. února 2011 ve 23:17 ® osprey reakce na …
-
Walley> Klidně si Exage kup. Chytat se s tím dá a někteří majitelé jsou i dost spokojeni. Osobně bych možná radši to Sirio.
Mivardi nevím – okukuju, osahávám, ptám se a reakce jsou značně rozporuplné. Někdo si to chválí, další říká, že nikdy více. Jsou i další značky navijáků – levné a slušné má třeba Cormoran, Okuma, Ryobi,…
Počítej ale s tím, že za 1500 Kč to vždycky bude jen hledání ideálního poměru cena-výkon. Radši bych koupil kus na krámě, se kterým bych si zatočil a vybral ho z několika než ušetřit stovku za nákup na webu a brát, co mi napytlujou.
reagovat - Neděle 6. února 2011 v 18:05 ® Walley
-
A má někdo zkušenosti s Shimano Exage 3000 SFC NEW 2011 a nebo i s tím starším modelem??
reagovat - Neděle 6. února 2011 v 17:34 ® PetrC reakce na …
-
talE> tak se moc necul, ty drsňáku. Mám úplně husí kůži…
V čem je šimáno exage 2011 funkčně lepší než mivardi 3000? To, jestli se něco líbí/nelíbí je subjektivní pocit každého jedince.
Vůbec jsi se mě nedotkl a nejsem nasraný. Nemám sebemenší důvod a ty nejsi z těch, u kterých bych nějaký důvod očekával.
Nemám v úmyslu ti jakkoli radit, naopak, nechám si od tebe vysvětlit ledacos.
reagovat - Neděle 6. února 2011 v 17:27 ® PetrC reakce na …
-
talE> vysvětli mi, jaký je rozdíl mezi třemi roky a třemi kroky u šimána?
No, čekám…Ale uznávám, že jsem se přehlédl. Což ale neznanemá, že jsem se sekl (viz výše).
reagovat - Neděle 6. února 2011 v 17:14 ® talE reakce na …
-
PetrC> Nikde jsem to nečetl, je to jen můj názor. Ty navijáky jsem některé měl v ruce, prostě podle mě je shimano exage model 2011 jak funknčně, tak desingově lepší než mivardi 3000, který autor uvádí v popisu, ale jestli jsem se tě nějak dotkl, tak to už nečti… Nepíšu abych nasral lidi jako ty, protože je to více než jednoduché, ale abych se k tomu vyjádřil, tudíž nečekám reakci na můj přispěvěk, protože od tebe rady brát nechci a ani nebudu
reagovat - Neděle 6. února 2011 v 17:09 ® talE reakce na …
-
PetrC> skus si ty tvé 3 roky → kroky, přečíst znovu
reagovat - Neděle 6. února 2011 v 17:06 ® PetrC reakce na …
-
talE> jak jsi přišel na to, že novinky od šimána na rok 2011 jsou zase o tři roky v předu oproti modelům od konkurence?
Na to jsi přišel sám? A jak?
To jsi někde četl? A kde?
Někdo ti to vyprávěl? A kdo? Tedy pokud to není tajné.Jo a v čem jsou vpředu? V čem se liší od šimána 2010 a od konkurence?
reagovat - Neděle 6. února 2011 v 16:54 ® talE
-
Sice je to možná divné, ale i kdybych měl 1500kč, tak bych je nacpal do shimana, sice ty nižší kategorie jsou prostě slabé o proti těm co vlastním, ale novinky na rok 2011 jsou prostě zase o tři kroky v předu o proti modelům od jiných firem, kterých je nezpočet. Takže skus to někde vyzkoušet a osahat, ale myslím že shimu podlehneš…
reagovat - Neděle 6. února 2011 v 10:39 ® Walley reakce na …
-
lobotomie> dík za typ a o tom robinsonovi zacnu silne uvazovat,vypada moc hezky
reagovat - Neděle 6. února 2011 v 5:54 ® lobotomie reakce na …
-
z těch dvou určitě Sirio, jinak ti můžu doporučit Robinson Quartz
reagovat - Sobota 5. února 2011 ve 20:57 ® M.BURNES
-
Já mám OKUMU zeon a v poho.Jinak ten Sirio si chválej
reagovat