Vyhledávání
Výměna mušek s radou
4.2.2011 | Šnek | 2.938 zobrazení | 9 odpovědí
Zdravím,celkem mě zaujalo jedno fórum týkající se výměny mušek,ale zároveň soutěže,Drobet bych to pozměnil-zeptám se narovinu,našla by se nějaká dobrá duše,klidně i více lidí kteří by byli ochotni vyměnit cca.5 mušek se začátečníkem a zárove%n okomentovali co na tom mám špatně a co by bylo lepší dělat z jiných materiálů.Šlo by to i formou výměny,kdyby se našlo více lidí,uvázali by jste cca.5 stejných mušek,např.3 druhů(podle počtu zůčastněných) poslali byjste mi to,já bych s toho udělal takovou sadu,např 3 mušek od každého zůčastněného a poslal zpět+ bych k tomu zamozhřejmě přiložil mouchy moje,jako začátečníka,možná je to takový výkřik do tmy,třeba se nikdo takový nenajde ale přeci jenom by mě to vážně potěšilo :) vznikla by stoho taková sada,kterou by si každý ponechal a možná by na ně měl úspěchy. zatím díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 25. února 2011 ve 21:06 ® Šnek
-
nic??
reagovat - Neděle 6. února 2011 v 9:15 ® Šnek reakce na …
-
jepice> samozhřejmě by nešlo o to,aby každý poslal svoje top mušky a mušky které vázal bůh ví jak dlouho,šlo by třeba o nějaké jepice,broučky,chrostíky nebo třeba nějaké nymfy či jigy,zkrátka a jasně,klasicí mušky,kterejch má někdo v krabce plno a nevadilo by mu nějaký objetovat…
reagovat - Neděle 6. února 2011 v 1:06 ® jepice-zruseno reakce na …
-
Šnek> Některý mouchy bych jen tak do obálky za 10 dával velmi nerad.
reagovat - Sobota 5. února 2011 ve 21:49 ® Šnek reakce na …
-
hecht> Nebo naopak,rád najdu nějaké chyby abys mi pak mohl poslat další ktere bych otestoval
reagovat - Sobota 5. února 2011 ve 21:48 ® Šnek reakce na …
-
kubas> nejde az tak o to aby mi nekdo poradil,jde spise o to,ze kdyby se domluvili napr. 3–4 rybari kazdej by poslal svoje musky jak je napsano na hore a ja bych pak s toho udalal takovy sady,napr 10 musek a kazdymu zucastenymu ji poslal,s toho plyne,ze by kazdy stoho mel takovou sadu od cizich rybaru
reagovat - Sobota 5. února 2011 ve 21:27 ® kubas
-
Najdi nějakýho muškaře v okolí, to je nejlepší. Takhle na dálku to je docela o ničem. Případně můžeš posílat fotky mušek do diskuze o muškaření. Tam ti vždycky někdo poradí
reagovat - Sobota 5. února 2011 ve 21:18 ® hecht reakce na …
-
Šnek> Klído pošli kolik mušek můžeš. Až to utrhám, tak dám vědět co na tom bylo špatně
reagovat - Sobota 5. února 2011 ve 20:47 ® Šnek reakce na …
-
jepice> Řekl bych,že 10 kč za známku nikoho nezabije,ani mě studenta z omezeným kapesným
reagovat - Sobota 5. února 2011 ve 20:08 ® jepice-zruseno
-
Mě připadne náročný ty mouchy posílat. Kdyby to bylo s někým z okolí, bylo by mi to jedno, ale dávat peníze za poštu, nevim nevim. Jako nápad to je zajímavé, ale bohužel jsme daleko od sebe.
reagovat