Vyhledávání
Tropic liberec
31.1.2011 | Mr. Vydra | 8.721 zobrazení | 39 odpovědí
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli máte stejné zkušenosti s dodávkouu zboží z tropic liberec.Mám objednáno a neustále tam musím volat jestli to tam už mají nebo ne volám poprvé : ne ještě ne. Volám podruhé asi po čtvrt hodině: jo už to tu je všechno druhým dnem. Pak přijde balík od firmy DPD a po rozbalení chybí pytlík traperu s omluvným papírem:omlouváme sae ale zboží není na skladě.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 1. února 2011 v 10:41 ® džigit reakce na …
-
tomashr> jj a ještě se mi nestalo,že by nekomunikovali.Jak meilem,tak telefonicky! Při tomto,bych ještě zmínil Hobby-G taktéž jen pozitivní zkušenost.
reagovat
Jen nevím,proč má někdo potřebu zakládat takováto fóra.Vthledem k tomu kolik máme E-shopů,tak se děsím,od kolika si Mr.Vydra ještě objedná - Úterý 1. února 2011 v 10:34 ® kangiru159
-
když nákup,tak u tropiku akdyž to nemaj tak se teprve dívu jinam
reagovat - Úterý 1. února 2011 v 9:54 ® tomashr reakce na …
-
džigit> Tak nějak, já jsem vůči našim eshopům velice kritický, ale s Tropicem jsem spokojen – zatím tři objednávky a ani jednou mě nenaštvali (což je u mě docela úspěch
reagovat).
Podotýkám ale, že nakupuji vesměs věci, které avizují jako „skladem“, pokud mají někde sami uvedeno třeba „dodání 7 dnů“, tak tam je asi pravděpodobnost nějakého nesouladu větší… - Úterý 1. února 2011 v 9:43 ® džigit
-
hledáš problém tam,kde jej nikdo jiný nemá!!! Tropic je nejlépe komunikující,nebo jeden z nejlépe fungujících obchodů u nás!!!!
reagovat - Úterý 1. února 2011 v 8:47 ® tucnak11
-
Obědnaval jisem si prut a byl za 3 dny,a jak neměli co na skladě tak mi mailem odepsali že neni a čekaji na dostavu zboži,nemusel sem im telefonovat.
reagovat - Úterý 1. února 2011 v 8:22 ® kapr1
-
Kdyby si na ne tolik nechvatal tak by to poslali treba pozdeji a ten traper bys tam 100% byl. Kdy sis to objednal a kdy ti to přislo?
reagovat - Úterý 1. února 2011 v 7:52 ® saman
-
tak je nemas provokovat telefonama
reagovat. Osobni zkusenost, je to seriozni obchod muzu doporucit mam od nich pruty navijaky a i doporuci nez clovek objedna
- Úterý 1. února 2011 v 7:08 ® LeoC
-
Já taky párkrát objednával a nikdy žádný problém, ba naopak, volali sami a informovali o stavu objednávky. Já bych je doporučoval.
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 ve 23:16 ® jeňa 02
-
Objednával jsem si u nich dvakrát a pohoda.žádný problém.
reagovat