Vyhledávání
Smáček nebo twister
30.1.2011 | recek | 13.127 zobrazení | 68 odpovědí
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je nejaký rozdíl, když budu chytat na smáčky a budu dodržovat všechny ty zásady pro toto chytani anebo když smáček vyměním za stejně velký twister. Neni smáček jen kvůli tomu, aby rybáři u prodejců nechali víc peněz?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 6. července 2011 v 15:11 ® kingkubik reakce na …
-
Segoves> ja je nosim i po kapsach a zatim se jim nikdy nic nestalo:Dvetsinou to odnesou kalhoty:D
reagovat - Středa 6. července 2011 ve 13:41 ® Segoves
-
myslím že na okouna jsou obě nástrahy vyrovnaný na smáčky chytám poslední dobou radši je to větší zábava a z úlovku mám větší radost…docela se mi osvědčila zátěž před smáčkem dávám dva bročky a okouni se mohli zbláznit jediný co mě hodně štve je že se u toho šíleně kroutí vlasec zkoušel sem různou vzdálenost zátěže od smáčka a nepomohlo nic
reagovat - Pondělí 4. července 2011 ve 23:28 ® henny
-
Tak podle mého názoru obě tyto nástrahy jsou fajn a každému vyhovuje jiná nástraha z těchto dvou mě osobě vyhovuje více twister, protože se smáčky neumím chytat a to mě mrzí chtěl bych se to naučit musím pohledat něco na internetu
reagovat - Neděle 3. července 2011 ve 20:32 ® Prochy96
-
Segoves> jinak radši mam třeba od bearkley nebo redbase
reagovat - Neděle 3. července 2011 ve 20:32 ® Prochy96 reakce na …
-
Segoves> ja je mam v krabce a vše v pohodě
reagovat - Středa 8. června 2011 v 18:35 ® jižan reakce na …
-
Nestane, klidně je tam dej
reagovat - Středa 8. června 2011 v 16:31 ® Segoves
-
koupil jsem si smáčky od rsp a přišly mi v těch uzavíratelnejch pytlíkách (dýlerákách) stane se jim něco když je dám do krabičky? např jestli nevyschnou nebo tak?
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2011 v 17:36 ® Prochy96
-
smáček je velice dobrá nástraha zvlášt od redbase jsou dobrý
reagovat - Středa 13. dubna 2011 ve 23:30 ® Herink
-
Já věřím oboum nástrahám.
reagovat - Pátek 25. února 2011 v 11:32 ® Elis3
-
Se smáčkama jsem začal loni. jsou super na všechyn dravce a na twistery chytám nějakej pátek a jsou super na všechny dravce. rozdíl je ve vedení a myslím že se smáčkem si člověk může vyloženě zablbnout.
reagovat - Neděle 13. února 2011 ve 20:03 ® kamos007
-
já požívám převážně takové jako spike na pstruhy inač mám 8 cm na okouny a candáty.
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 16:26 ® timbab reakce na …
-
spike> Já používám spíš ty větší ale nějací malí se taky najdou.
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 15:37 ® spike reakce na …
-
timbab> Ano ale mám i pár kousků kolem 7cm a jednoho 11cm
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 15:11 ® timbab reakce na …
-
spike> Používáš hlavně tyhle malé smáčky?
reagovat - Neděle 13. února 2011 ve 12:09 ® kamos007
-
Ja mam ten horni typ ale moc rozdilu tam nevidim.
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 9:57 ® spike reakce na …
-
kamos007> Taky bych řekl ze ty z RSP a ty z nastrah dělá stejná firma.
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 9:51 ® kamos007 reakce na …
-
spike> to jsou od redbasu ne? mam taky doma takove 3 ale jine barvy.
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 9:51 ® spike reakce na …
-
Kalužmistr> Dobré ranko, ty vypadají na redbass
reagovatnovinky 2010 na nastrahach.
- Neděle 13. února 2011 v 9:49 ® kamos007
-
smáček je velmi efektivní a pro ryby atraktivní nástraha, ale stává se že někdy na ně neberou a na twistra jo chce to zkoušet.
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 9:31 ® Kalužmistr
-
Tyto smáčci jsou docela dobrý, ani už nevím kde jsem je objednal. Jinak dobré ránko všem.
reagovat - Neděle 13. února 2011 ve 3:04 ® spike reakce na …
-
kubas> Smáčci co jsou na RSP a smáčci co jsou na nastrahy.cz jsou skoro identické. Pro mě jsou lepší smáčci co jsou v sadě na RSP, a když mi dojde nějaká barva tak si je můžu dokoupit za výhodnější cenu než jsou na nastrahach.
Na fotce nahoře RSP dole nastrahy.cz.
reagovat - Neděle 13. února 2011 v 1:46 ® devils9 reakce na …
-
osprey> Tak určitě je to i to co člověka zaujme, anebo čemu věří, já loni zkoušel smáčky od dragonu určené pro drop shot, nastražit na jigový háček a rybám se to líbilo hlavně štičkám
reagovat - Sobota 12. února 2011 ve 23:31 ® osprey reakce na …
-
devils9> Já chytám na smáčky bez ohledu na zančku. Ano, některé jsou měkčí, jiné tužší, další třeba aromatizované. Člověk se snaží vybrat si, co se mu zrovna zdá nejlepší.
Ale nikdy se mi nezdálo, že by ty od Nástrah nějak zásadně trčely z řady. Jednou jsem nakoupil podobné smáčky jako jsou ty jejich, ale materiálově mi přišly o třídu lepší. Sice jsem za ně utratil skoro tisícovku, ale už nikdy jsem je pak nikde neviděl. Značku nevím, prostě je měli na krámu v krabici.
reagovat - Sobota 12. února 2011 ve 23:17 ® kubas
-
osprey> Dobře, mám je nejradši
reagovat. Sice se trhají, ale ve vodě mně připadají nejrealističtější
- Sobota 12. února 2011 ve 23:14 ® devils9 reakce na …
-
® Kalužmistr> Není za co:D Je to stejne hlavně o rukách:)
reagovat - Sobota 12. února 2011 ve 23:13 ® devils9 reakce na …
-
osprey> já si myslím že jako u všeho je to podle toho co komu sedí, někdo si chvalí třeba smáčky od berkley ale mě prostě nesedí přijdou mi takový tuhý a nic jsem na ně nechytl, nebo je treba neumím vodit
reagovat - Sobota 12. února 2011 ve 23:10 ® osprey reakce na …
-
kubas> Nejlepší?
reagovat - Sobota 12. února 2011 ve 23:10 ® Kalužmistr
-
Přátelé díky za rady.
reagovat - Sobota 12. února 2011 ve 23:09 ® devils9 reakce na …
-
kubas> jo ty si lidi taky hodně chválí, já si objednávám více věcí z rspfishing tak to beru na jednou
reagovat - Sobota 12. února 2011 ve 23:04 ® kubas
-
devils9> Dobrá cena a vypadají vcelku dobře… Nejlepší smáčci jsou ale zde http://www.nastrahy.cz/
reagovat