Vyhledávání
Váš názor na soukromé revíry
26.1.2011 | slanny | 7.026 zobrazení | 35 odpovědí
Jaký je váš názor být členem v samostatně hospodařících místních organizacích v rámci ČRS nebo na svazových vodách? Poraďte, jaký je dle vašeho názoru lepší výběr. Soukromá voda nebo svazovka.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 26. ledna 2011 ve 21:53 ® kety.vydra
-
slanny : Co ti mám na to říct…Na soukromé revíry mám svůj názor a je to samostatná kapitola a já osobně bych byl jenom pro svazovky… Ale řeknu ti,že bydlím na tak „parádním“ místě,že kdybych chtěl chytat všude ve svém okolí,tak si musím jak debil koupit čtvery papíry-krajskou MP,P,MP a P hostovačku samostatně hospodařící MO.Příjde mi to hodně ujeté.Nechápu co vede MO k trhnutí a osamostatnění se,když to ve finále v podstatě odskáče řadový rybář.
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 21:21 ® chosebaits
-
Odpovězeno tu už je,já jen přihodím to,že na soukromáku určitě nenajdeš takovej klid od lidí jako na některých usecích svazových vod. Klid u vody mám rád.
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 20:59 ® regulus reakce na …
-
osprey> no moc jsi to neopravil, protože si nedovedu představit, že bych byl člen v soukromém revíru, pokud bych tedy nebyl ryba …
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 20:26 ® Sander
-
Co je to lepší výběr?
To může pro každého znamenat něco jiného.
Kdybych se dostal třikrát za rok k vodě, určitě bych si chtěl zachytat, případně ulovit nějakou lepší rybu a to může být na svazovce docela problém.
Svazovku beru jako výzvu. Jako nekonečný boj s neznámými rybími obyvateli, jako možnost lovu rybích druhů, které mi drtivá většina soukromáků není schopna poskytnout, jako možnost výběru vod veškerého našeho charakteru.Mám v tom jasno.
reagovat
Dosmrti budu čudlař, ale budu jím rád. - Středa 26. ledna 2011 ve 20:11 ® osprey
-
Omlouvám se autorovi, že jsem mu upravil název fóra – ono se z toho nedalo pochopit, o čem to je.
Podle mě si člověk musí vybrat. Na soukromém revíru dostane člověk za víc peněz víc muziky – pokud o to stojí. Na dírkách plavou duháci přes půl metru, v kaprodromech není problém tahat kapry přes deset kilo nebo jesetery, existují i soukromáky se štikami apod.
Já si vystačím se svazovkou a na soukromák zajdu jednou dvakrát ročně. Někdy je to poučné.
reagovat