Vyhledávání
Sdělte prosím jaké máte zkušenosti s výdejem povolenek
25.1.2011 | pilot | 10.625 zobrazení | 92 odpovědí
Dobrý den, nevím jaké systémy ve vydávání Ryb. lístků a placení čl. známek jsou v různých MO ČRS . V Hradci Králové – prostě přijdete na „rybárnu“, vystojíte si ( jak a kdy ) frontičku – i 35 min. a dostanete se k příslušnému funkcionáři a ten provede potřebné a po zaplacení obdržíte ryb. lístek i se zaplacenou čl. známkou. Podotýkám a to je velké + Hradecké MO ČRS že má stanovenou výdejní dobu i hodiny. Nejde to někde u Vás ve Vaši MO lépe ? Rychleji ? Efektivněji ? Prosím sdělte svoje názory a nápady. Děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 25. ledna 2011 ve 20:45 ® Sander
-
Výborné.
reagovat
Sejdu se a pohovořím se skvělými lidmi, které jsem i rok neviděl, vůbec mi nevadí že je tam první úřední den fronta asi na půl hodiny, možná i o něco déle.
Funkcionáři jsou obětaví, první úřední den mají tuším hodinu otevírací dobu, přesto nikoho nenechají na holičkách, i když vypisují povolenky přes hodinu po zavíračce.
Není to velká organizace, nemají ani výpočetní techniku, vše vypisují ručně, atmosféra je tam taková komornější, a to je mi sympatický. - Úterý 25. ledna 2011 ve 20:38 ® tomashr
-
V Praze v naší MO to samé – vše klape perfektně, termíny jasné, trvání podle toho, kdy člověk dorazí a i na troše štěstí. Já to letos měl za cca 10 minut, maximum bych odhadoval taky někde k půl hodině.
reagovat