Vyhledávání
Jelen Jesen
24.1.2011 | foks01 | 8.421 zobrazení | 78 odpovědí
Do Lužické Nisy se na Německé straně vrátil Jelen Jesen,informuje deník idnes,tak nevím jestli k vodě s prutem nebo puškou?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 30. ledna 2011 v 15:25 ® osprey reakce na …
-
kety.vydra> I prd, velebnosti…
Kdyby české školství bylo školství a ne cirkus, normálně bych dál učil a možná sem tam napsal článek, abych si namastil ego.
reagovat - Neděle 30. ledna 2011 v 9:02 ® kety.vydra reakce na …
-
osprey> Malý postavou,veliký svou osobností
reagovat - Neděle 30. ledna 2011 v 0:13 ® osprey reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Je to opravdu Jelen jesen. Přesně tyto dva druhy jsou v tom tvorovi, jehož snímek možná vzdáleně připomíná fotomontáž, zahrnuty
kety.vydra> Nejsem veliký, jsem malé postavy, každý sebehorší závodník mě přechytá a zde jsem najat jako bavič davu. Když byl konkurs, nikdo se nepřihlásil a já šel náhodou kolem
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 22:32 ® jersey reakce na …
-
kety.vydra: ó nikoli, jde mi jen a jen o zachování vzácného druhu!
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 22:21 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
osprey> gratuluji k tvému úlovku,můj názor na tuto ulovenou rybu… ocas jako bolen, tělo jako ostroretka, takže to bude asi bolenoostroretkašestnácteráková
osobně ti na letošním srazu pogratulujeme a dostaneš od nás nějakou cenu, případně tě můžeme pasovat na rybomyslivce
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 22:09 ® kety.vydra reakce na …
-
jersey> Dštíš jiskry? Tak dej pozor,ať z toho nevzejde plamen…
reagovatUž se objevují první zprávy,že Kubík už je snad držitelem světového rekordu JeJe z roku tuším 2005… No,počkejme si-stojí to hodně úsilí získat od Kuby tento dokument,protože se tímto živočichem nerad chlubí-nejedná se totiž o čistokrevnou rybu,a proto Jakub Vágner neuznává tento svůj rekord.Ale jak prozradil známému novináři Josefu (Pepovi) Klímovi,i přesto je za něj rád,protože je to unikát-něco jako pro sběratele zápalek sirka bez hlavičky.
- Sobota 29. ledna 2011 ve 22:00 ® kety.vydra reakce na …
-
foks01> Zapomněls dodat – Ó,veliký…
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 ve 21:52 ® foks01 reakce na …
-
osprey>
reagovatpěknej,tvé rybářské umění je nekonečného rozsahu.
- Sobota 29. ledna 2011 ve 20:42 ® OndruchM
-
pánové pánové, 16.4.; potažmo 16.6. na vás
reagovat)
- Sobota 29. ledna 2011 v 19:58 ® jersey
-
Hlasuji pro zrušení fóra. Považuji ho za holý nerozum, protože až existenci tohoto vzácného rybokopytníka zjistí Vágnerovic Kuba, polapí i těch posledních pár exemplářů, které v našich lesovodách jsou…
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 19:56 ® osprey reakce na …
-
Libor> Není zač
Já myslím, že bys zvládl i většího…
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 19:55 ® osprey reakce na …
-
kety.vydra> Tak to opravdu nevím. Parohy jsem prodal Němcům, maso Vietnamcům, fotku dal na chytej a peníze propil…
Nepamatuju si míry, pamatuju si tu kocovinu
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 19:52 ® Libor reakce na …
-
osprey> Gratulace !
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 19:42 ® kety.vydra reakce na …
-
osprey> Gratuluji
reagovatChci míry a váhy
Stáří tohoto exempláře rybokopytníka odhaduji podle paroží na šestnáct letokruhů na šupinách
- Sobota 29. ledna 2011 v 19:22 ® osprey
-
Tady se ta fotka rychle propadá, hodím ji ještě do rubriky „Z lovu“ – vzhledem k tomu, že jsem ji dělal o pracovní době, musí se nějak zhodnotit
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 19:07 ® Piranha reakce na …
-
džigit> uvlacen strelnou zbrani
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 19:05 ® 1Mara reakce na …
-
osprey>
reagovatTak to asi vyhraješ i nejlepšího rybomyslivce roku
- Sobota 29. ledna 2011 v 18:41 ® džigit reakce na …
-
osprey>
reagovat
Dával jsem video,tak „trochu“ adrenalin na kajaku,díval jsi? - Sobota 29. ledna 2011 v 18:32 ® osprey reakce na …
-
džigit> Podseknut při stahování krmelce na feeder a následně ubit holí
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 18:30 ® džigit reakce na …
-
osprey> střelen,nebo uvláčen?
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 18:23 ® osprey reakce na …
-
1Mara> Děkuju ti, já se nechtěl chlubit, ale jednoho slušného už mám.
Kdybys na to neupozorňoval, asi bych to tutlal dál…
reagovat - Sobota 29. ledna 2011 v 0:37 ® 1Mara reakce na …
-
foks01> nevadí , trofej nechám na Osprejovi , aspoň napíše hezkej článek a dodá i fota
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 ve 13:14 ® foks01 reakce na …
-
1Mara> jestli míříš jak chytáš,tak by si šel stejně dom s prázdnou
reagovat - Pátek 28. ledna 2011 v 10:52 ® 1Mara
-
Kurňa takovou jelenorybu bych chtěl střelochytit
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:31 ® reakce na …
-
LuboO> myslím že psala štiku, ale holt malý písmenka a hnedle je překlep. a nebo neví jak se doopravdy to zuřivé zvíře nazývá a měla by si doplnit názvy známých masožravých ryb v naších lesích…
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 20:47 ® kety.vydra reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> Nemáš foto?
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 19:41 ® LuboO reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA> spravne sa to pise jelen stika, nie sika, a klobuk dole, vraj je agresivny, krveziznivy a masozravy. Takze Tonda mal velke stastie.
P.S. Gratulujem k ulovku
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 19:29 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Chlapci,kamarádi…pozorně jsem přečetla všechny vaše příspěvky a držím vám palce i u nohou,aby už konečně jste mohli vyrazit na ryby,protože se tady projevuje velký absťák a ponorková nemoc
Přiložím si ale taky polínko do tohoto kotle – před Vánocemi Širda střelil jelena siku…a proto se vás ptám jako odborníků…není to nějaký kříženec se sivenem ?
reagovatIvetka
- Středa 26. ledna 2011 ve 21:19 ® Robur reakce na …
-
osprey> náhodu jsem četl kdysi docela dobrou knihu, taková dedektivka s nádechem mystiky, i templáři tam byli a pěkně to vysvětlili, aji logiku to mělo
reagovat - Středa 26. ledna 2011 ve 20:19 ® osprey
-
Robur> Nemohla, lochneska nemá parohy.
Ostatně dneska už se ví, co v těch jezerech jako je Loch Ness (ono jich je víc) žije nebo žilo. Jsou nebo byli to kytovci. Bez prdele. Bohužel stále chybí dokladový exemplář, ale nepřímých důkazů je víc než by sis myslel. Pravděpodobně ale vymřeli nebo vymřou dřív než se ten dokladový exemplář povede sehnat, stejně jako řada jiných zajímavých zvířat.
reagovat