Vyhledávání
Jelen Jesen
24.1.2011 | foks01 | 8.527 zobrazení | 78 odpovědí
Do Lužické Nisy se na Německé straně vrátil Jelen Jesen,informuje deník idnes,tak nevím jestli k vodě s prutem nebo puškou?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 26. ledna 2011 v 16:30 ® džigit reakce na …
-
Robur> v zásadě ano!JeJe je vlastně „stydlivý paroháč“!!!
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 10:26 ® Robur
-
nemohla by se tím vysvětlit i záhada Lochnes?
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 8:40 ® foks01
-
Jára Cimrman dokonce popisuje setkání s tvorem velmi podobnému Jelenu Jesenovi,bohužel kvůli špatné viditelnosti nebyl schopen udělat kvalitní snímek,který by dokazoval existenci tohoto tajemného tvora…
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 6:24 ® LuboO reakce na …
-
osprey> to je ta nadoba na formaldehydovy kupel pre jelena jesena. Vogoni boli stavitelia intergalaktickej dialnice, co nam zlikvidovali Zem a Prostetik bol ich velitel.
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 1:19 ® kety.vydra reakce na …
-
hank mosher> Kdo je Jarmil Koloušek nevím,ovšem-co je jelen jesen vím naprosto stoprocentně,a to tak že bych z toho mohl pomalu složit diplomovou práci
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 1:12 ® hank mosher
-
skoda ze se toho nedozil docent jarmil kolousek
reagovatten by mel jiste radost!!! byl to nejvetsi znalec jelena jesena. tusim ze napsal o nem i nejakou vedeckou praci o jeho zivote a rozmnozovani toho to tvora. zeme mu bud lehka.
- Středa 26. ledna 2011 v 0:56 ® kety.vydra reakce na …
-
osprey> Ou,nepopisuj mi nic ze svých revírů,já byl nejdál na Nových mlýnech
reagovat(jinak jen u „nás“) a po Orlíku jsem plul jen „parníkem“…Jéééj,a já se těšil,žes chytil něco abnormálního,velikého-něco ve smyslu JeJe (Jelen Jesen)
- Středa 26. ledna 2011 v 0:39 ® osprey reakce na …
-
kety.vydra> Foto čeho?
Jestli myslíš věci zpod výtoku oteplené odpadní vody JETE, tak to je pod stupněm Kořensko. Je to horní hranice Orlíku a vytahují tam pěkné ryby. Já mám odtud dost běžné věci – cejny kolem kila, kapry kolem tří. Ale dají se i o dost lepší věci, když je klika.
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 0:36 ® osprey
-
LuboO> Znám Stopařova průvodce – depresivní robot Marvin, restaurace na konci vesmíru,…
Asi mi nějaká narážka ušla, poslední dobou je to u mě běžné.
Tajnou zbraní myslím tu věc na fotce.
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 0:17 ® kety.vydra reakce na …
-
osprey> Foto nemáš?
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 0:16 ® kety.vydra reakce na …
-
Libor> Ty ho pěstuješ doma a do řezníka už nechodíš,žejo?
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 0:14 ® LuboO reakce na …
-
džigit> typicky rusky produkt, vyslachtil ho Mičurinov brat…
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 0:13 ® džigit reakce na …
-
Libor> to musí být malý Nezmar.Ukrojíš a on sviňa doroste
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 0:08 ® Libor reakce na …
-
LuboO> Z jelena jesena se dá udělat hodně klobás, na chytej sraz by to stačilo – na celý víkend pro všechny.
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 0:07 ® LuboO reakce na …
-
osprey> a ty nepoznas kultovy sci-fi roman Stoparuv pruvodce po galaxii? Jste malo sectenej, pane uciteli.:)
reagovat - Středa 26. ledna 2011 v 0:04 ® osprey reakce na …
-
kety.vydra> Co plave pod výtokem z Temelína, to vím docela přesně – loni jsem tam třikrát chytal. Nepohrdl bys
LuboO> To je nějaká tajná zbraň, kterou si Slovensko pořídilo v obavě, že zanedlouho bude mít společnou hranici s Čínou?
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 23:46 ® LuboO reakce na …
-
kety.vydra> urcite nejaki Vogoni, na cele s Prostetikom Vogonom Jelcom…
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 23:43 ® kety.vydra reakce na …
-
LuboO> Dostal's mě…
reagovatAle tak velký exemplář Jelena Jesena neexistuje,tak velká nádrž ti bude na houby
Ale bůh ví co plave pod odtokovým kanálem jaderné elektrárny Temelín a Dukovany…
- Úterý 25. ledna 2011 ve 23:40 ® kety.vydra reakce na …
-
džigit> Hezkýýý
reagovatJá míval srnčího pinče,chodil jsem ho venčit kolem vody a rybářům jsem vykládal,že si ho vykrmuju do června a že ho pak dám na bójku na sumce…
- Úterý 25. ledna 2011 ve 23:33 ® LuboO reakce na …
-
kety.vydra> aaale bola…
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 23:33 ® džigit reakce na …
-
osprey> lidi hopnou na kde co.Kamarád měl nějakou chlupatou fenku,co se ráda koupala a potápěla.Takový malý chlupatý oříšek.Na otvírání Moravice se nás ptali co to je zač,no a já když si vzpoměl,že si ji přivezl z Norska jsem vymyslel,že Norský velrybářský.Dokonce se to doplnilo tím,že plave před malýma člunama a hledá ryby.
reagovat
Při dojezdu jsme dostali nabídku na koupi štěňatA to nemluvě o přebarveném manželčině psu na fialovo,kdy jsme lidi dokázali přesvědčit,že se jedná o Himalajského jedovatého
- Úterý 25. ledna 2011 ve 23:31 ® kety.vydra reakce na …
-
LuboO> No přece logicky-stavba těla po rybě,velikost po jelenovi…Nechápu co na tom není jasného
reagovatNebožtík Mičurin by ti to vysvětlil
- Úterý 25. ledna 2011 ve 23:31 ® LuboO reakce na …
-
osprey> musime sa opytat odbornika, autora a ociteho svedka…
Libor, kolko klobas z jelena jesena ide urobit?
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 23:30 ® kety.vydra reakce na …
-
osprey> Nemusí.Stačí hlava a ocas
reagovatAle pokud by se zřídila sekce „Trofeje“,tak by vyčůránci kvůli tomu stříleli šestnácteráky a těm největším rybám řezali ocasy zaživa,aby dokázali existenci takového tvora (něco ve smyslu Yettiho),neb jak známo Jelen Jesen je tvor extrémně plachý a před objektiv fotoaparátu nebo ještě hůř-kamery,ho živého nelze dostat.Takže jediná možnost dokumentace je jeho preparace.Ale preparace celého živočicha není možná,protože tak velká nádoba na naložení do formaldehydu ještě nebyla dosud zkonstruována
- Úterý 25. ledna 2011 ve 23:29 ® osprey reakce na …
-
LuboO> To nevím. Pivoně jsem viděl vycpaného, ale Jelen jesen je prý znám jen na základě jedné kresby (nebo to byla skalní malba, já už nevím).
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 23:22 ® LuboO reakce na …
-
osprey> a aky vlastne ten jelen jesen je? velky?
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 23:17 ® osprey
-
LuboO> Je tu ale vážný problém – trofej bude vypadat jak z jelena. Musí se to preparovat celé.
Mimochodem, trochu odbočím. U nás na Písecku žije p i v o ň (Pivonius mordus grandus modrobulvus). Vymyslel ho kdysi jeden lidový myslivec a tu zvěst dokázal rozšířit tak dokonale, že se tu kvůli tomu zvířeti málem zřídily dvě rezervace.
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 23:13 ® LuboO
-
vzhladom na to, ze sa debata o tomto novom rybosavcom druhu rozviedla uz na 20+ prispevkov, dajme hlasovat o jej zaradeni do taxonomie druhov CR. (Na Slovensku este pozorovany nebol, ale ved „neni vsem dnum konec“…) Este urcit, ci sa bude miera merat po koniec cumaka alebo po koniec parohov a ci sa budu parohy bodovat.
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 20:34 ® Libor
-
hecht> až ho dostanu, máš u mě kejtu od ploutve
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 20:33 ® Libor
-
Char> jj, přesně tak, pan Darwin by s tebe měl radost.
reagovat