Chytej.cz

Sensas alebo Mosella? necteno

24.1.2011 | zulu | 7.804 zobrazení | 37 odpovědí

Aké máte skúsenosti s týmito krmivami v používaní na feeder? Ktoré z nich sa vám zdajú byť použiteľnejšie vo väčších množstvách situácii? Používate krmivá iba priamo určené na feeder od týchto výrobcov, alebo si aj miešate druhy určené na plávanu, a komponenty od nich?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pondělí 7. března 2011 v 9:37 ® zulu reakce na …
zulu

Pardon to sem nepatrí…

reagovat
Středa 26. ledna 2011 v 19:40 ® zulu
zulu

Ma niekto skúsenosti so vlascami od Mivardi?

reagovat
Středa 26. ledna 2011 v 19:25 ® zulu reakce na …
zulu

ferdoz> dik je to zaujímavé. Ten shop som ešte nevidel.

reagovat
Středa 26. ledna 2011 v 15:05 ® ferdoz reakce na …

ZULU> to máš v akcii aj s vedierkom :-) http://www.mivardi.sk/…17L_KrmivoV1

reagovat
Středa 26. ledna 2011 v 6:00 ® zulu reakce na …
zulu

lobotomie> chápem, v pohode. 9-)

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 ve 23:02 ® lobotomie reakce na …
lobotomie

zulu> řeknu to jinak, znám sensas velmi dobře, umím ho míchat a umím na něj chytat, ale nedoporučím ho v žádné diskusi žádnému normálnímu rybáři na normální chytání. Když si to kupuje u mě na krámě a řekne mi co s tím chce chytat a kde, tak dostane i školení co udělat a co nedělat.

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 ve 22:59 ® lobotomie reakce na …
lobotomie

timbab> jo… takový ty nejprodávanější pořád, no většinou vlastně skoro všechno mrkni na můj shop

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 ve 21:39 ® zulu reakce na …
zulu

lobotomie> neviem asi sme sa nepochopili čo sa týka toho domáceho krm. A nechcem to porovnávať, to sa samozrejme nedá. Bolo to tu už spomenuté. Ako napríklad že, môže nastať situácia keď mi budú aj „zlate bobky“ v krmive prd platné a v tedy ti možno postačí iba strúhanka a nejaká príchuť. Nie som fanúšik sensasu, som fanúšik miešania a sensas mi vyhovuje.

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 ve 21:03 ® timbab reakce na …
timbab

lobotomie> MVDE je na normální chytání dobrej.Ty ho máš na krámě?

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 ve 20:59 ® lobotomie reakce na …
lobotomie

zulu> mosselu např Praxx nebo i cokoliv jiného od jiného výrobce srovnávat s tím co si namícháš doma v kuchyni je s prominutím nesmysl, to by pak míchal doma v kuchyni každej. Na sensas a za sensas jsem nějakej ten pátek chytal a snad kromě kapra 3000 nebo gross gardons 3000, které se dají povětšinou použít tak jak jsou nikomu nedoporučuji extra zvlášť experimentovat, protože k míchání jsou potřeba znalostí z praxe. Pokud to nemáš na závody, tak zachytáš stejně dobře na sensas mosselu nebo MVDE. Sensaskou 3000 se dá ryba dost často tzv. vypálit (vyštípat) z krmného fleku. Dobře, chápu že jsi fanoušek Sensas a na nic jiného chytat nebudeš, ale na běžný rybolov to skutečně není nutné – postačí třeba sensas club, jenže při jeho ceně už zase raději sáhnu po MVDE

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 ve 20:45 ® zulu reakce na …
zulu

lobotomie> Mosella je lacnejšia pravda. Ale ak by som chcel niečo lacnejšie tak to si kúpim iba neutrálnu zmes, a niečo si namiešam sám z toho čo nájdem doma, napr. v kuchyni. 9-)

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 v 19:13 ® lobotomie reakce na …
lobotomie

Piranha> sensas i mossela mají své pro i proti, pro mossellu mluví pravděpodobně přijatelnější cena v top řadách, pokud to chceš na běžné chytání a ne na závody, tak je to vcelku jedno a sám bych asi raději volil něco úplně jiného =)

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 v 19:07 ® Piranha
Piranha

Z techto dou znacek jedine Sensas.I kdyz za posledni dva roky se polsky krmeni pekne vyšláplo.Delaji jak smesi tak i boilies polotovary a method smesy.Maji taky peknou skalu veci na hacek nebo pod nej a dipy a posilovace maji tez super.A za cenu opravdu kazdemu prijatelnou.Ja se preorientoval na ne, ale nezavrhl jsem Sensas.Nekdy se holt bez nej neobejdu, kor v chladnych mesicich.

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 v 18:40 ® zulu reakce na …
zulu

Juraj> a ešte len minieš, keď začne sezóna. „držte si klobouky, pojedeme z kopce“. V jari berem uver na krmivá. :-93;

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 v 9:40 ® LuboO reakce na …
LuboO

Juraj> minul si ho na Sensas:DD

reagovat
Úterý 25. ledna 2011 v 1:37 ® Juraj reakce na …

zulu> Hele. Kde mám prosím tě ten milion? :-)

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 13:18 ® zulu reakce na …
zulu

3000carpes, Sensas 3000 Club/ feeder.A od moselli Team Mosella Karpfen a Brassen.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 12:41 ® kapr1 reakce na …

zulu> jo nahradit se dá třeba moukou to je fakt. No a co je tvoje nejoblíbenější krmení od sensasu?

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 12:39 ® zulu reakce na …
zulu

Neviem, jeden čas som ho mal v pláne ale odradila ma práve cena a vedomie že ho môžem nahradiť aj niečim iným.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 12:32 ® kapr1 reakce na …

zulu> PV1 je v pohode. píšou sice 10% as 20% v poměru na 1 kg krmení ale mě se zdá že dávám mín je to kresně lepivé. Ale do nějakého velkého proudu bych se těch 20% nebál.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 12:28 ® zulu reakce na …
zulu

presne človek musí byť milionár aby chytal so sensasom. Partikle si vyrábam sám tiež už keď sme pritom hlinu si tiež zberám sám. Je pravda že to majú všetko drahé.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 12:27 ® LuboO reakce na …
LuboO

kapr1> na rieku sa pouziva hlina, aby si mal krmivo tazsie a nerozpadlo sa ti rychlo po dopade na hladinu, ale rychlejsie kleslo ku dnu a potom sa tam ucinkom prudu zacalo rozpadat. Ked ho mas lahsie, zacne sa rozpadat uz v stlpci a krmis tak 80 m2.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 12:22 ® zulu reakce na …
zulu

kapr1> ja PV1 som ešte nemal tú česť požiť. Hlinu na rieku dám tak aby dostala krmivo čo najskôr ku dnu. Na stojatých vodách používam hlinu len skoro v jari a v neskorej jeseni keď chcem vytvoriť mrak v čistej vode. Takto mi to funguje. Počas roka používam len prídavky ktoré sú ľahké a ryba ich ľahko rozvíri.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 12:17 ® kapr1 reakce na …

kapr1> nevím jak Mosella ale Sensas to má krásně ucelené. Třeba ten kapr když si řeknu že chci jít třeba na řeku na kapra tek přesné vím která krmení a co do něj za komponenty přidat a kterými posilovači ho můžu vylepšit. ale na druhou stranu aby člověk byl milionař když chytá na sensas

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 12:12 ® kapr1

kapr1> Já spíš hlínu používám na stojaku kvůli zákalu. Na řeku používam PV1 líp to lepí.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 12:07 ® LuboO reakce na …
LuboO

kerob> tak to mam asi odtial, ale nejak si nepamatam, nejak skoro mi zacinaju odchadzat mozgove bunky, tie 4 posledne…

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 12:06 ® zulu
zulu

LuboO> Lorpio a Mivardi tak to som ešte neskúšal. Mam v pláne jarné „guľašovky“ a chcem použiť niečo od senssasu, s pridaním partiklu a živej, a ešte arašidovej mučky, TTX, anglickej vločky. Minulí rok som mal niečo podobné a fungovalo perfektne. Len musím doriešiť lepivosť, lebo počas letu sa mi gule dosť trhali, asi som tam mal veľa part. ale nechcel som ho viac riediť aby som niečo nepokazil. Ale nakoniec som odchytal druhe miesto. hmm Keď narazím niekde na to lorpio alebo mivardi tak si to kúpim na skušku.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 12:03 ® kerob reakce na …
kerob

LuboO> Mivardi se tim nikde netaji a tahle informace byla i v inzeratech a mam dojem, ze je i na tom pytliku s krmenim.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 v 11:49 ® LuboO reakce na …
LuboO

kerob> myslel som si, ale je mi to v podstate jedno, celkom mi to chyta, po upravach, planujem ho pouzit aj na preteky, tak uvidim.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 v 11:47 ® kerob
kerob

LuboO> ten pocit o prevlecenem Lorpiu je zcela spravny :-)

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1