Vyhledávání
klub pro mladé boilisaře
23.1.2011 | jirka99 | 2.495 zobrazení | 16 odpovědí
forum pro mladé kapraře kde se muzete navzajem pomahat a doplňovat. nejvhodnější věk 13 –18let.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 4. února 2011 ve 23:56 ® osprey reakce na …
-
recek> Můžeš udělat cokoli z toho. Všechno chytá, jenom to není pokaždé stějné. Vlas se dává do 5 cm.
Ale na tohle téma se dá napsat kniha, nečekej odpověď v pár řádcích.
reagovat - Pátek 4. února 2011 ve 21:50 ® recek
-
Dobry den zajimalo by me jaky je rozdil kdyz nastrazim nastrahu za nit jako je rohlikove bojlis nebo treba kukurici napichnu az do bloucku hacku hacek bude koukat pokazde stejne.Chtel bych vyskouset chytat na vlas jak mam vlas udelat dlouhy? Ma to nejake vyhody oproti normalnimu nastrazeni na hacek?
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 23:49 ® LuboO
-
osprey> tak, tak, ako klasik povedal, „vymknuta z kloubu, doba šílí…“
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 23:39 ® osprey reakce na …
-
LuboO> No jo, je to tak. Ale neboj, většina dnešních mladých nevydrží ani to, co my
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 23:10 ® LuboO reakce na …
-
osprey> a myslim si, ze sme im sem naliezli preto, lebo sa citime byt tym mladym vekom diskriminovani a pritom sa niekedy na to aj citime… az kym nas nase manzelky nevyvedu z omylu…
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 23:07 ® LuboO reakce na …
-
osprey> slubujem, ze do 18 let budem kaprarom…
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 23:01 ® osprey reakce na …
-
superweb> Třeba jim jde i o tu atmošku jako je na fejsbůku, neformální oslovování, soutěž o to, kdo má lepší koule a tak.
Jak tak koukám, nalezli jsme sem samí vyžilí páprdové a úplně jsme to té mladé generaci v jejím rozletu zazdili
Háló, je tady nějaký kaprař do 18 let?
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 ve 20:55 ® superweb
-
ja hlavne nechapu to vekovy vymezeni..kdyby to bylo pojato jako „pro zacatecniky“ tak mozna pochopim
reagovat - Úterý 25. ledna 2011 v 15:23 ® fishman123
-
chytám také na boilies ale nemyslím si že těch mladých kaprařů je nějak moc. Já chytám od šesti let tak už jsem se k lovu na boilies trochu propracoval ale je dost mladých rybářu kteří ve věku 13–15 let teprve začínají chytat,takže se asi o lov na boilies moc zajímat nebudou,ale je to jen můj názor. Hodně úspěchů
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 23:24 ® osprey reakce na …
-
regulus> Já nejsem až takový skeptik. Ale dobrá diskuze musí mít tahouna. Boiliesový tahoun tu není – buď si to zadavatel otázky dokáže udržet, bude sem vkládat svoje názory a fotky a vytvoří hodnotné fórum anebo se tahle otázka skutečně vytratí.
Já táhnu chytej jako celek druhý rok (neříkám, že bůhvíjak skvěle, ale líp to nedokážu) a teprve začínají být vidět výsledky.
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:28 ® LuboO
-
tiez sa pridavam k nazorom ospreya a regula. Ja osobne nemam ani ten vek medzi 13 – 18 rokov, a boiliesovu gulicku som tusim ani nedrzal v ruke. Ale moj nazor je taky, je lepsie raz vidiet ako 100× precitat, lepsie by bolo niekde vo svojom okoli odchytit nejakeho dobreho kaprara boilisara a dohodnut sa s nim na nejakych rybackach. Ak je to v pohode clovek, najdu sa, tak nevidim dovod, aby vam nejake tie figle a grify neprezradil. Hlavne zakladne techniky. A potom mozete diskutovat o tychto veciach aj na internete. Mozete aj bez toho, ale potom pojdete 5× sami na ryby, nic nechytite a nalomi vas to. Alebo nachytate a zalozite novy carpteam.:D
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:18 ® osprey reakce na …
-
Jirkasss> Já ti řeknu jen jedno. V půlce kaprařských článků to vypadá, že je strašně složité se ve všech těch koulích a montážích vyznat a kdo nemá koule s velým K nemá šanci.
Ale není to tak hrozné. Jsou dny, kdy to jde skoro na všechno – pak pravděpodobně taky uspěješ. Jsou dny, kdy to nejde na nic – pak neuspěje nikdo. A pak jsou ty dny, kdy to jde jen na něco – pak se můžeš s jedním prutem bavit tím, že vyzkoušíš, co půjde. Co ale můžeš ovlivnit vždycky, je logika toho, co děláš.
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 22:14 ® regulus reakce na …
-
Chlapci, jsem stejný skeptik jako Osprey, možná i větší. Docela mne zaráží, že se už v 15 letech vymezujete na tak poměrně neaktivní druh rybařiny, ale to je vaše věc. Osobně si myslím, že kdyby jste poprosili strýčka google, tak najdete námětů a diskusí habaděj, případný dotazy by vám asi někdo spíš odpověděl v kaprařině než tady.
reagovat
No nic uvidí se, v nejhorším případě tohle fórum zapadne do úplného zapomění. - Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:52 ® timbab reakce na …
-
Jirkasss> Myslím že nic
reagovat - Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:20 ® Jirkasss
-
Ja jsem začinajici kaprař a rybář vubec tak doufam že se tady neco nove dovím
reagovat - Neděle 23. ledna 2011 ve 22:44 ® osprey
-
Hochu, budeš si tu diskuzi muset trochu popotlačit. Ono tady těch mladých kaprařů zas tolik není.
Ale může být, hodně záleží i na tobě. Já tomu zas tak moc nepomůžu, chytání na boilies je pro mě okrajová záležitost.
reagovat