Vyhledávání
Multiplikátory a fígle kolem nich
16.1.2011 | PetrC | 225.888 zobrazení | 3.369 odpovědí
Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce
praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích
multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 4. září 2011 v 8:59 ® troutkiller reakce na …
-
poacher>čau lovče
reagovatSlider v plovoucím provedení má cenu tak možná do pul metru vody
Sink.verze je lepší,mužeš si s ní hrát jak potřebuješ
- Neděle 4. září 2011 v 1:42 ® poacher reakce na …
-
troutkiller> No ja si delal slidery 5cm. Vahu nevim ale jsou tak lehce potapive a litaji jak hajzli! Mozna vice jak 7cm. Origo jsem netestoval…
reagovat - Pátek 2. září 2011 v 18:32 ® troutkiller reakce na …
-
poacher>Nejlíp je na prcky asi to Ryobi ixorne nebo jak
reagovat)Ale ja k říkám pod 7 Slidera s multíkem nejdu páč je to děsná onanie
- Pátek 2. září 2011 v 17:02 ® poacher reakce na …
-
troutkiller> Ted jsem koukal zes nedavno daval fotku s nove nakoupenym vercajkem. Mohl bys to prosim porovnat ktery tak ty lehci nastrahy zvlada nejlepe? Diky
reagovat - Pátek 2. září 2011 v 16:50 ® poacher reakce na …
-
Diky za odkazy. Tohle jsem presne hledal. Nenapsal jsem ze chytam na relativne male rece kde nepotrebuju hazet kdovijak daleko, ale zase dohodim jak s 2.10 pstruzim prutem a smekacem, takze spokojenost
reagovatJe taky pravda ze v te gramazi litaji nejlepe trpytky a jigove hlavy a pak taky male wolery. Vyrabel jsem si 10cm kusy bez zatizeni, takze neco jak original a katastrofa! Rozmotaval jsem nozem
- Pátek 2. září 2011 v 10:43 ® sethy reakce na …
-
troutkiller> Zdar, tož shad rapka léta ještě jakš takš, ale originálku ani v 11 nejsem schopný nahodit, páč jak se začne ve vzduchu motat, je to v prd…
reagovat
Ale jinak nástrahý kolem 10g na tom prutu tahám pravidelně a víceméně cíleně. A řeknu ti že třeba friskynu od salma 7cm, která má 8g nahodím s 270cm prutem 5–30 s 0,30 vlascem a multíkem dál, než kámoš 275cm prutem 7–21, 0,20 vlascem a smekáčem. Měřeno
Ale na pstruhy bych s tím nešel. - Pátek 2. září 2011 v 10:39 ® troutkiller reakce na …
-
sethy> Zdar lovče!To jak tady píšeš je celkem pravda!Ono je velkej rozdíl házet 10g gumu nebo Shad rapa
reagovatDík větší ploše těla ten wob bude problém
- Pátek 2. září 2011 v 10:31 ® troutkiller reakce na …
-
sethy> Zdar lovče!To jak tady píšeš je celkem pravda!Ono je velkej rozdíl házet 10g gumu nebo Shad rapa
reagovatDík větší ploše těla ten wob bude problém
- Pátek 2. září 2011 v 10:25 ® sethy reakce na …
-
poacher> http://www.multiplikator.pl/index.php?…
http://www.multiplikator.pl/index.php?…
http://www.jerkbait.pl/?… toto je možná ten článek, protože jsem Mírovi o něm říkal (myslím).
reagovat
Jinak na harrisonu 5–30 občas hážu SSR5, SSR7, SP5 atd, což jsou lehoučké nástrahy. Jen tu blbou originálku nejsem schopný nijak nahodit. - Pátek 2. září 2011 v 10:22 ® troutkiller reakce na …
-
poacher> Něco už sem multíkem naházel ale 6g hodíš sotva pulku než se smekáčem
reagovatA hlavně do tohu musíš pořádně opřít celé tělo
Pohodině téhle srandy si utahanej jak po pul dni na Sumcích!
- Pátek 2. září 2011 v 9:07 ® džigit
-
poacher> o obrněných vozidlech jsem nepsal,myslel jsem bezmotorové kluzáky
reagovat
Já na takhle malý nedospěl
Jinak tady možná něco najdeš http://www.jerkbait.pl/ - Pátek 2. září 2011 v 8:58 ® jackubr reakce na …
-
poacher> tady je článek přímo o takové UL na multík: http://www.multiplikator.pl/index.php?… celkově se na těch stránkách dá najít něco o lehčí vláčce, ale je to podle mého všechno podřízené nářadí a sám si takové vláčení nedokážu představit.
reagovat - Pátek 2. září 2011 v 8:48 ® poacher reakce na …
-
osprey> Diky za odpoved. Kdybys nasel link na ten polsky clanek tak prosim posli.
troutkiller> ja taky chytam na tezke woblery ale jak to nejde tak rad testnu neco mensiho a nechce se mi na vlacce tahat dalsi prut s navijakem. Ty 6g+ hazu i ted a jsem spokojeny ale chtel bych preciznejsi multi s lepsi brzdou a na ten starsi mam v planu nacpat pletenku. To ze džigit nahazuje obrnena vozidla neznamena ze tak musi chytat vsichni
reagovat - Pátek 2. září 2011 v 7:59 ® džigit reakce na …
-
troutkiller> nene,opět makám,aj zítra.Když už bych tak brzo vstal,šel bych se psem a pak k vodě.
reagovat
Já to beru,jako masochismus.Tohle není výzva k překonání něčeho.Těch Tvých 15 gr beru jako hranici,i když já bych snad měl problém i s tím - Pátek 2. září 2011 v 7:40 ® troutkiller reakce na …
-
džigit>Nazdárek
reagovatTo si vstal nebo si dorazil a jdeš zalézt do nory
))At si říká kdo chce co chce ale podle mně je multík na lehkou blbost
- Pátek 2. září 2011 v 7:17 ® džigit reakce na …
-
troutkiller> to proto,že Tě to strašně nebaví
reagovatzřejmě Ti chybí masochistické sklony
- Pátek 2. září 2011 v 7:13 ® troutkiller reakce na …
-
poacher>Bud zdráv lovče
reagovatNěkdy se mrkni na jak těžké nástrahy ty Bassy lověj
Nějakej multík doma mám a házet s nim 5g nástrahu je horší šichta než 12cm Slider
((Přez hlavu se s tím háže blbě a když nemáš moc místa na hod tahem taky
Já osobně bych s multíkem nástrahu pod 15g házet nešel
- Čtvrtek 1. září 2011 ve 23:56 ® osprey reakce na …
-
poacher> Nepoužívá se to jen na jerky. V Německu s tím chytají vertikální přívlač s těžšími jigovkami a po celé Evropě se s tím vláčí běžná střední vláčka. Taky s tím tahám normální štikové wobblery.
Viděl jsem polský článek o lovu pstruhů na wobblírky kolem 6 –7 g s multíkem, ale tahle váhová kategorie už je trochu extrém.
Potřebuješ hodně přesný kvalitní a malý navijáček s lehkou cívkou, nejlépe z hořčíkové slitiny. To nebude až tak levné.
Každý menší multík těch 6 g hodí, ale nevím, jak budeš spokojen s délkou a snadností těch hodů.
Co třeba tohle, ale ve velikosti 101? http://www.ravenbrno.cz/…ca_e/ci201e/
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 ve 22:28 ® poacher
-
troutkiller> protoze me to strasne bavi
reagovatMam i jeden prut 3–14g a co jsem zaslech kdysi davno o chytani bassu v americe s multikem tak ted ho mam a je to best. Vim ze tady to vetsina pouziva na jerky ale kazdy je nejaky
- Čtvrtek 1. září 2011 ve 22:13 @ All Armor reakce na …
-
Dredaty> Já jsem to poznamenal tak všeobecně a trochu sebeironicky.
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 ve 22:11 ® troutkiller reakce na …
-
poacher>čau lovče!Mužu se tě zeptat na jeden jedinej duvod proč chceš házet tak lehké nástrahy multíkem????
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 ve 22:01 ® poacher
-
Chlapi uvazuju o koupi noveho kolovratku. Poradite mi nejaky ktery nejlepe zvlada hazet lehke nastrahy kolem 6g. cena tak do 4tisic. Diky
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 ve 14:26 ® džigit reakce na …
-
Dredaty> já nejsem „na svém“ tak jsem myslel,že máš na prstech krev
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 ve 14:21 ® Dredaty reakce na …
-
skwor, džigit> diky.
džigit> Tu krev usuzujes z toho vyrazu?
reagovatPar der v prstech mam, ale ten vyraz je ze slunka.
Vedel jsem o ni, ze v te vode byla, najare mi u brehu vzala zdolavanou plotku. Ale pak uz jsem nevidel nic, co by naznacovalo, ze v te vode jeste neco takoveho je. Ale ted jsem se presvedcil o tom, co jsem zjistil i roky zpatky, ze tady na tom rybniku se ty vetsi stiky proste neukazujou, i kdyz tam jsou.
- Čtvrtek 1. září 2011 ve 14:10 ® skwor reakce na …
-
Dredaty> Nice fish
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 ve 13:39 ® džigit
-
Dredaty> vypadá to,žes dostal přes prsty/krev/ ?!? Krásná
reagovatgratuluju,já letos jen paběrkuju
- Čtvrtek 1. září 2011 ve 13:33 ® Dredaty
-
Tak zmena, dneska multik konecne zabodoval – 90.
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 v 11:13 ® Dredaty
-
All Armor> rad bych neco koupil, ale na tu bidu ktera letos ve vode panuje, nic specialniho nepotrebuju. Leda si tam nakoupit svoje ryby.
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 v 9:43 ® džigit reakce na …
-
All Armor> děkuji, již jsem nasycen
reagovat - Čtvrtek 1. září 2011 v 9:38 @ All Armor
-
džigit> Teorii znám. U těch minisoučástek je riziko podstatně menší, než u velkých. Síly z titulu případné deformace z rozdílu teplot, jsou vzhledem k vlastnostem materiálu, nevýznamné. Dosti bylo rozkoše.
reagovat