Vyhledávání
Multiplikátory a fígle kolem nich
16.1.2011 | PetrC | 226.051 zobrazení | 3.369 odpovědí
Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce
praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích
multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 8. srpna 2011 ve 23:56 ® osprey reakce na …
-
bigdawe> Tak tohle neznám. Co máš za multík?
Problém bych viděl v tom, že když zateče voda do brzdy, nasákne se ti brzdná podložka a pak prokluzuje. Řešení budou muset navrhnout technicky erudovanější jedinci. Viděl jsem brzdy, kde byly podložky namazané nějakou vazelínou, nevím ale, jestli to v tvém případě pomůže.
Možná vyměnit brzdnou podložku za jinou z nějakého lepšího materiálu.
reagovat - Pondělí 8. srpna 2011 ve 20:34 ® bigdawe reakce na …
-
a nerikejte mi at nechodim na ryby za deste
reagovat - Pondělí 8. srpna 2011 ve 20:33 ® bigdawe
-
dobre tak jinak,prestala mi u multose fakat hvezdicova brzda,jak to dat do kup?? ale nefunguju vzdycky jen po desti
reagovat - Pondělí 8. srpna 2011 ve 20:32 ® troutkiller reakce na …
-
sethy>čau lovče
reagovatčéče já sem klesnul tak hluboko že sem si koupil multík od ABU
Petr bude rád
)
- Pondělí 8. srpna 2011 ve 20:31 ® poacher reakce na …
-
sethy> to jo
reagovatDíky chlapi za rady
- Pondělí 8. srpna 2011 ve 20:23 ® bigdawe
-
cau potreboval bych prosim poradit kdo by mi kolem hk nebo pce opravil multik,predem dik za rady
reagovat - Pondělí 8. srpna 2011 ve 20:11 ® sethy reakce na …
-
poacher> No vidíš, tady vyřešíme všechno
reagovat - Pondělí 8. srpna 2011 ve 20:00 ® poacher reakce na …
-
sethy> tak uz to mam! Jeste jsem potunil ty dily 4 a to ze jsem je vice ohl a brzda chodi bezchybne. O dost lepsi jak kdyz byla nova
reagovat - Pondělí 8. srpna 2011 v 19:28 ® poacher reakce na …
-
sethy> tak poradi se mi zdalo samozdrejme divne ale byl jsem si docela jisty ze ta 4ka byla uvnitr
reagovat - Pondělí 8. srpna 2011 v 19:22 ® sethy reakce na …
-
poacher> Pořadí je samozřejmě 1,2,3,4,5,6…jsem si ani nevšiml žes to tam napsal jinak
reagovat - Pondělí 8. srpna 2011 v 19:21 ® sethy reakce na …
-
poacher> 4ka určitě uvnitř není je venku a hlavně musí být obráceně proti sobě. Jo na ebay je toho plno. Olej by neměl zas tak vadit, ono se to stejně maže.
reagovat
Na fotce je napsany že se to maže, i jak tam tu tvojí 4ku musíš dát. - Pondělí 8. srpna 2011 v 18:10 ® poacher reakce na …
-
kerob> tak jsem dal to poradi jak jsi psal a mozna to bude fungovat
reagovatPorad jsem cpal 4 do tela navijaku. Ted jsem testoval a nastaveni brzdy je vice plynulejsi. Jeste to musim vyzkouset na vode jestli se bude zase sama povolovat nebo ne. Dik
- Pondělí 8. srpna 2011 v 17:32 ® poacher reakce na …
-
sethy> da se ta brzda koupit treba nova nebo nejak ocistit? Mam na ni takovy tmavy film a je dost hladka. Mozna mi tam zatekl olej
reagovat - Neděle 7. srpna 2011 ve 22:20 ® sethy reakce na …
-
poacher> vyzkoušej a uvidíš (ohledně dílu 6). K mazání, tu brzdu určitě namazat (aspoň tak to je u šima a mají to i na ofiko stránkách). Brzdou myslím 7ku.
reagovat - Neděle 7. srpna 2011 ve 21:11 ® poacher reakce na …
-
osprey> ahoj predtim to nebyla taky zadna dokonalost ale bylo to o mnoho lepsi.
kerob > dil cislo 4 neprotahnu valeckovym loziskem v bocnim dilu navi takze to musim davat v tomhle poradi
sethy > ten dil 6 ma byt vypouklym ven od ozubeneho kola a lamely(7) nebo dovnitr? Tam by mohl byt asi problem :/
Diky za reakce zitra to slozim a jeste dve otazecky. Tyhlety dily se maji mazat? A ten dil 7 se da nejak cistit nebo nejakym zpusobem udrzovat?
reagovat - Sobota 6. srpna 2011 ve 21:38 ® sethy reakce na …
-
poacher> 6 by mohla bát možná obráceně, 4 je potřeba dát naproti sobě aby se uprostřed vytvořila jakoby mezera. Možná jsi moc namazal brzdu.
reagovat - Sobota 6. srpna 2011 ve 20:59 ® kerob reakce na …
-
poacher> nedal jsi tam obracene tu 6? Jinak poradi by melo byt pravdepodobne 1,2,3,4,5,6,7…tedy presne tak, jak je to na tom obrazku. 5 by mela na 6 dosedat primo.
reagovat - Sobota 6. srpna 2011 v 15:32 ® osprey reakce na …
-
sethy> Určitě. Dokonce ji na obrázku i zakroužkoval.
poacher> A ta brzda to dřív nedělala a dělá to až teď po tom, co jsi to rozebral a složil?
reagovat - Sobota 6. srpna 2011 ve 12:51 ® sethy reakce na …
-
poacher> večer ti napíšu (teď nejsu doma) v podstatě mě napadají 2 věci, čím by to mohlo být. Jen dotaz bojovou brzdou myslíš normální zdolávací brzdu?
reagovat - Sobota 6. srpna 2011 v 1:03 ® poacher
-
Zdarec vsem, co se tu jeste kouknou
reagovatPotreboval bych poradit od zkusenych kolovratniku
Cistil jsem multík a zda se mi, ze bojova brda ma mensi rozsah serizeni a sama se povoluje. Kdyz ji povolim vice tak je ovladaci sroub uplne navolno :-/ Nepocitam ze nekdo mate dragona, jenom doufam ze u jinych vajec je to podobne resene. Ja se nemuzu dohledat zedneho schematu a samozdrejme u navijaku bylo taky kulove… Udelal jsem obrazek a oznacil radsi vice casti s kterymi bych potreboval poradit. Skladal jsem to od leva: 1,2,3,5,4,6,7. Predem dekuji moc!
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 12:35 ® osprey reakce na …
-
kerob> Jo, ta věc vzbuzuje závislost. Přinejmenším u části vláčející populace.
Je to v pocitech.
reagovat - Čtvrtek 23. června 2011 ve 12:25 ® kerob
-
Slava multiku! Vcera jsem si uvedomil, ze vetsinu letosnich uvlacenych ryb mam na multik, ze kdyz jdu vlacet, tak automaticky beru multik… fakt me to bavi. Vcera jsem si umultknul dve pekny zubaty… 64 a 66 pri pokusu o sumatru.
reagovat - Neděle 19. června 2011 v 17:38 ® PetrC reakce na …
-
kerob> tak nebyla z těch nejmenších, ale jsou tam i větší.
Věř mi, jsou tam.reagovat - Neděle 19. června 2011 v 17:37 ® PetrC reakce na …
-
kerob> o jerkání jerka nemůže být řeč, sice se pohyboval a možná pro nějakou rybu i zajímavě, ale…
Ten prut, ryzí krasavec, je pro mé ruce otřesný a nedovedu si představit, že bych ho měl doma.Si myslím, že i ta desítka slider je na něj moc, ale to jsme myslím nezkoušeli. Škoda.
To ano, byl to zajímavý a plodný čas a probrali jsme co se do nás vešlo.
Přesně tak, ryby doženeme příště.reagovat - Neděle 19. června 2011 v 16:13 ® kerob
-
PetrC> Pekna sticka
reagovat - Neděle 19. června 2011 v 16:10 ® kerob
-
PetrC> prut je do 42g… ale to je jedno. Sam jsi videl, ze ten 75g jerk jerkal. Nicmene jsme se shodli,ze zasek by byl zasadni problem. On ten klacek, kterej se ti tak libil
reagovatje delanej na neco jinyho. Maximum co zvladne je ten 10cm slider a je to taky mnou nejcasteji pouzivana nastraha na tomhle klacku.
Jinak jsme si hezky pokecali a to chytani dozenem treba jindy. - Sobota 18. června 2011 ve 14:05 ® džigit
-
osprey> tak ten mám a znám.S ním jen pozitiva.Někde jinde jsi zmiňoval,myslel jsem,že něco těžšího.
reagovat
Nevadí někde snad ozkouším.Nebo to pořeším nějakým kyjem od Draků a na letošek už mi doma asi nic neprojde.Zákaz jsem pojistil motorem a baterií - Sobota 18. června 2011 ve 13:54 ® PetrC
-
džigit> nabývání zkušeností nemusí být přece tak drastické, ne? Podívej se, když něco nevím, zeptám se toho krásného a štíhlého a inteligentního malého Jardy, co ví všechno, no a je to, ne?
Pořádnej marlin by tě do těch kurtů pěkně zařízl – jako trenky do kaďáka, ne?
reagovat - Sobota 18. června 2011 ve 13:40 ® osprey reakce na …
-
džigit> Asi jo, akorát jiná délka. Co jsem napsal, to jsem napsal. Je to článek z letošního jara, to dohledáš.
Psal jsem to při čerstvé paměti, sotva ti teď dokážu napsat víc.
reagovat - Sobota 18. června 2011 ve 13:19 ® džigit
-
osprey> a po té příhodě,či při ní?
reagovat
Když už Tě tu mám.Někde jsi psal něco o letmé zkušenosti s nějakým Avantgardem z Brna.Nebyl to náhodou http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?… ?