Vyhledávání
Multiplikátory a fígle kolem nich
16.1.2011 | PetrC | 230.789 zobrazení | 3.369 odpovědí
Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce
praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích
multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 18. června 2011 ve 13:13 ® osprey reakce na …
-
džigit> Co by, stáh by tě do vody anebo bys ten klacek pustil.
reagovat - Sobota 18. června 2011 ve 12:57 ® džigit reakce na …
-
PetrC> jj,nejdřív musím padnout tak trochu na tvář,v rámci získávání zkušeností
reagovat
Kvůli těm zážitkům tam chodíme,dopřejem si trochu vzrušeníApropo,pořádněj Marlin,co ten by asi způsobil …
- Sobota 18. června 2011 ve 12:38 ® PetrC reakce na …
-
džigit> lepší než plovoucí desítka je plovoucí pětadvacítka (i ta desítka bude dobrá).
Když si představuji jak tam stojíš a zvedáš ruku – děsivá představa…
Ale takové záběry jsou fakt epesní, co? Za to to stojí tam chodit, že?
Proč podivná zkušenost? Tak to je a příště bude zase něco jiného, ale ty už budeš trochu vědět…
reagovat - Sobota 18. června 2011 ve 12:17 ® džigit reakce na …
-
PetrC> plovoucí desítka
reagovatJak jsem psal-nouzovka.Už jsem nevěděl,co jim předložit a tak jsem po něm hrábnul.Na dálku to docela šlo,ale čím byl blíž,tím bylo moje zápěstí v úrovni ramena a tak metr od břehu zabrala.Polovýskok a moje reakce-no prostě pozdě.Zubatá pašla v pizdu
Beru to jako vlastní podivnou zkušenost a v rámci vyhodnocení vlastní nezkušenosti koukám po „krátkém ráhně“ - Sobota 18. června 2011 v 11:44 ® PetrC reakce na …
-
džigit> pokud to byl dospělý slider, tak… Zkrátka a prostě, včera jsem vskutku vopravdu vážně viděl vodil všeobecně výborný a velice normální jerk na prutu s vrhací hmotností do 45g(snad se nepletu) a připadalo mi, že kolega má vázku, kterou se snaží oním prutem uvolnit…
Takže se nedivím.
Jo a nechci radit, ale kup si vhodný prut. Nejen krátký…reagovat - Sobota 18. června 2011 v 11:14 ® džigit
-
PetrC> já ho blbec vodil na Boxerovi do 28 gr-nouzuvka.Takže to beru jako podivnou zkušenost,ze které je třeba vycházet-ne na vše je dlouhý prut dobrý
reagovat - Sobota 18. června 2011 v 10:52 ® PetrC reakce na …
-
džigit> nesmutni, tu jsem ulovil předloni.
reagovat
Jóóó, to byly časy… - Sobota 18. června 2011 v 10:33 ® džigit reakce na …
-
PetrC> hm,já o svou první na slidera přišel
reagovat - Pátek 17. června 2011 ve 23:31 ® PetrC reakce na …
-
kerob> ale den to byl dobrý, to tedy jó…
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 1:09 ® osprey reakce na …
-
džigit> Nemůžu…
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 0:37 ® džigit
-
osprey> to nebylo na Tebe,on se dotčenej chytne…
reagovat
Ty si dej panáčka,vypni comp a na kutě! Ještě Tě tu budem potřebovat - Pondělí 13. června 2011 v 0:29 ® osprey reakce na …
-
džigit> Je mí líto. Není mi dobře a nerozumím. Vykašli se dneska na mě. Snažím se tu cosi dělat a nejde mi to.
Měj se fajn.
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 0:24 ® džigit reakce na …
-
osprey> že by tak trochu schýza?!?Ono ne každej zvládnul roky 69,89 a vlastně už i 09
reagovat - Pondělí 13. června 2011 v 0:12 ® osprey
-
feldkurát Otto Katz> Megaforce je jeden z poměrně obyčejných navijáků od Daiwy – stačí se podívat na cenu v USA. Není to žádný zázrak. Daiwa je firma jako každá jiná – dělá věci lepší i horší a skoro za všechny si u nás nechává platit víc než by musela.
Jinak ti s tím asi moc nepomůžu. Kus, který jsem rozebíral, jsem rozebíral ze zcela jiných důvodů.
A pokud jde o tvé časté změny identity, serveru je to jedno, vadí to mě. Obvykle rád vím, s kým mluvím nebo si píšu.
reagovat - Neděle 12. června 2011 ve 20:41 ® PetrC reakce na …
-
kerob> ale jo, také jsem veselý pesimista…
Dík, pošta mi nějak unikla. Jdu na ní.
reagovat - Neděle 12. června 2011 ve 20:39 ® PetrC
-
kerob> tak rozhodně vydrží déle než kdejaký smekací. Když do něj moc často nepolezeš a údržbu zvládneš bez půlení, tak ti bude sloužit roky bez výrazného opotřebení.
Už jsem to určitě psal – bajonet byl hlavní důvod, proč jsem dal nízkoprofilové MP pryč.Možná tě překvapím, ale koukal jsem se na laciná vejce od abu a byl to děs. Zpracování špatné a dokonce jsem narazil na špony na cívce. Ale nikomu ani muk, protože přece hájím zájmy abu, že?
Na mě je třicítka už moc tenká a i na nízkokapacitních MP mám alespoň tu třiatřicítku.
Chtěl bych vidět, jak s prutem Dragon TD 10–42 240cm pracuješ s dospělým jerkem. To mi musíš předvést, ale výsledky máš, tak už mlčím…
Ale salmo slider 10cm je dejme tomu dorostenec.Pozor, drát je drát! Ale je to opět pouze můj názor, pracuje se ti s tím dobře a výsledky máš, tak už mlčím…
Obratlík je na bobana a … Takže jóóó!
Jako že mám velký vliv? No tak to je ale blbost dne.
reagovat
Ne dne, týdne a možná i měsíce… - Neděle 12. června 2011 ve 20:25 ® kerob reakce na …
-
PetrC> Prisny? Ne, jsem realista
ostatni pres postu
reagovat - Neděle 12. června 2011 ve 20:21 ® kerob reakce na …
-
PetrC> Ten navijak je lowend, necekam, ze vydrzi veky. Urcite se jeho funkce bude casem horsit. Nicmene za ty penize (cca 90 USD) jsem docela mile prekvapen zpracovanim. Hlavne to, jak je udelana ta odstrediva brzda je fakt chytre. Asynchroni radic neni diky sirce civky (22mm) problem. Tricitka vlasec je akorat… mam to na prutu Dragon TD 10–42 240cm, ten klacek zvladne zahodit i nastrahu 80g tezkou a kupodivu i Busterjerk se s tim da vesele tahat (uz na nej byl i utok), ale ja nejcastejc ted taham mensi jerky od SavageGearu a hlavne Slidery 10cm. Na to je ta 30 akorat. Misto dratku davam 0,90 vlasec na more, bez obratliku, karabinka crosslock… mas vetsi vliv, nez bys rek
reagovat - Neděle 12. června 2011 ve 20:04 ® PetrC reakce na …
-
kerob> nejsi na sebe moc přísný? Co?
Kde jsi ulovil ty štiky? Hergot, ty mě provokuješ…
K vodě bych rád ve čtvrtek, možná v pátek a když mi to vyjde, tak ještě v sobotu a třeba i v neděli.
reagovat
Ale ve středu v noci odjíždím na chatu (pokud nebude lejt) a ve čtvrtek bych se mrknul na Berounku, takže se můžeme domlouvat. - Neděle 12. června 2011 v 19:59 ® PetrC reakce na …
-
kerob> kerob> takže naviják na sucho nebyl. To svědčí o nedokonalosti tvých koupelí…
Koukl jsem na fotky, za které ti děkuji, no a musím konstatovat, že jsem čekal složitější stroj.
Třeba mechanismus pro uvolnění cívky je oproti corvalusu jednodušší, ale oproti klasice od abu je tam toho trochu víc.
To, že MP nebude mít synchronní řadič, to jsem čekal, ale cívka nebude tolik široká, takže v pohodě.
A zase ten bajonet, ale nějakou dobu snad vydrží bez toho, aby ovlivnil uložení cívky.
Celkem zajímavě vyřešená odstředivá brzda, ale jak jsem už psal, její časté přenastavování při běžném provozu není potřebné.
No a uložení cívky je klasické se všemi klady i zápory…Třicítka vlasec není žádný velký průměr. Nevím jakou má cívka kapacitu, ale osobně bych dal pětatřicítku. Jenže nejsem ty, že?
reagovat - Neděle 12. června 2011 v 19:36 ® sethy reakce na …
-
kerob> Jéé mám uplně stejný
reagovat
To jo vypadá to tak na 0,50. - Neděle 12. června 2011 v 19:05 ® kerob reakce na …
-
Fendreel Power 0,30. Ta civka je docela mala…
reagovat - Neděle 12. června 2011 v 18:32 ® sethy reakce na …
-
kerob> co to tam máš za lano
reagovat - Neděle 12. června 2011 v 18:12 ® kerob
-
PetrC> Az budes mit cestu k vode, dej mi prosim vedet, rad Te potkam a necemu se priucim
reagovat - Neděle 12. června 2011 v 18:10 ® kerob
-
PetrC> Ze jsem lama tvrdim ja sam o sobe, je to objektivni fakt, ale pracuju na tom…vcera jsem ujerknul zase dalsi tri zubatice
reagovat - Neděle 12. června 2011 v 18:09 ® kerob
-
…civka
reagovat - Neděle 12. června 2011 v 18:08 ® kerob
-
…odstrediva brzda – piny na civce
reagovat - Neděle 12. června 2011 v 18:08 ® kerob
-
…odstrediva brzda
reagovat - Neděle 12. června 2011 v 18:07 ® kerob reakce na …
-
… hlavni streva
reagovat - Neděle 12. června 2011 v 18:06 ® kerob
-
PetrC> Quantum bez mazadel nebylo… bylo namazano z fabriky jakousi ridkou vazelinou, ktera tam zustala i po namoceni. I nahon radice zustal namazany. Dneska jsem puvodni mazivo odstranil a nahradil novym, mnohem ridsim. Fotky jsem samozrejme udelal (ve stavu, jak to bylo namazane z fabriky a po vykoupani)
reagovat