Chytej.cz

Multiplikátory a fígle kolem nich necteno

16.1.2011 | PetrC | 226.162 zobrazení | 3.369 odpovědí

Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 6. května 2011 v 1:38 ® hecht reakce na …
hecht

Fuj tajbl, nestraš ! Stačí že nás strašilo vedení na meetingu, sotva se vrátím dom, zasejc Ty. Pokud by se z něj něco chtělo klubat, jedině snad malinká Caldijka, já bch si jí pak vykrmil na rozumnou velikost.

reagovat
Pátek 6. května 2011 v 1:20 ® osprey reakce na …
osprey

hecht> To by sis teda pomoh. Koupil Revo a z něj se vylíhnul nějaký Micro Ice:-))

reagovat
Pátek 6. května 2011 v 0:28 ® hecht reakce na …
hecht

No, nedej bože malinkatej smekáček :-))

reagovat
Pátek 6. května 2011 v 0:10 ® osprey reakce na …
osprey

hecht> A nebojíš se, co se ti z toho vejce vylíhne?

reagovat
Pátek 6. května 2011 v 0:05 ® hecht reakce na …
hecht

osprey> jako bys nevěděl, že tvůj kolega Jára Cimrman už dávno pravil, že budoucnost patří aluminiu. Volně přeloženo hliníkové vejce Toro, to je ta budoucnost :-))

reagovat
Čtvrtek 5. května 2011 ve 23:07 ® osprey reakce na …
osprey

sethy> Ono je to celkem překvapivé, nečekal bych, že vyhraje vajco.

Ale asi to bude tou podvěšenou převodovou skříní. Vejde se tam velké hnací kolo a na to se zas vejdou velké brzdné lamely.

Jak se zdá, budoucnost je ve vejcích. Nebo ve vejcatech? :-D

reagovat
Čtvrtek 5. května 2011 ve 20:51 ® sethy reakce na …
sethy

osprey> bylo mi to jasné, taky jsem přemýšlel jak inteligentně to oživit :-)

reagovat
Čtvrtek 5. května 2011 ve 20:17 ® osprey reakce na …
osprey

sethy> Sledoval jsem to na moc stránkách – u Toro nacházím údaje 22 a 24 – možná došlo k navýšení v poslední době, nevím. Winch je novější, tam bývá těch 24.

Ono je to jedno – chtěl jsem tu trochu oživit diskuzi. Samozřejmě, že ten údaj o maximální brzdné síle není nějaké absolutní vyjádření odolnosti navijáku, ale předpokládám, že když to ta brzda dá, tak konstrukce toho stroje je na to připravená.

reagovat
Čtvrtek 5. května 2011 v 0:12 ® sethy reakce na …
sethy

osprey> dal např. revo inshore, revo STX – oba mají 24lb. Ale bytelnost a síla brzdy mě nepříjde jako to samé. Mimochodem, pokud utáhnu na calcuttě její 15lb brzdu (ne uplně na maximum), tak mám co dělat abych jí protočil.

reagovat
Středa 4. května 2011 ve 23:41 ® osprey
osprey

Taková obecná zpráva. Hledal jsem mezi běžně dostupnými multíky nějaký fakt bytelný a jediný z technických údajů, který by v tomto směru mohl něco napovědět, je maximální brzdná síla.

V tomto ohledu mezi vláčecími multíky vedou Abu Revo Toro a Revo Toro Winch. (22 lbs a 24 lbs) Zatím jsem nenašel víc.

reagovat
Pátek 29. dubna 2011 ve 22:39 ® poacher reakce na …
poacher

Zbynda56> jj to je on. Dragon vyrobil zatim jen tenhle model

reagovat
Pátek 29. dubna 2011 ve 21:31 @ Zbynda56 reakce na …

poacher> A typ toho multíku je DRA.HS200iL?

reagovat
Pátek 29. dubna 2011 v 0:12 @ Zbynda56 reakce na …

Jnak,dnes už du chrápat ,dobrou.Zbynda56>

reagovat
Pátek 29. dubna 2011 v 0:05 @ Zbynda56 reakce na …

osprey> Pokud se podíváš na číslo za menem …nejsem nejmladší.8–10 woby,nějakou tu gumu na candoša,prostě rekreační chytání a touha zkusit něco nového.Ale žádná dřina.

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2011 ve 22:32 ® poacher reakce na …
poacher

Zbynda56> Cus nedavno jsem koupil dragona 210cm 3–14g. Mam to na okouny pstruhy a podobne:) Zrovna vyrabim 5cm slidery ktere s multikem dragon litaji jak cert. Ten tvuj prut jsem v prodejne taky testoval a je stejne jak ten muj silver edition docela mekucky. Tak do slidera 7cm si myslim ze pouzitelny. V ruce sedi paradne;) Myslim ze kdyby byl trosku levnejsi tak ho mam doma.

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2011 ve 21:56 ® osprey reakce na …
osprey

Zbynda56> Uvědom si, že já vůbec nevím, co s tím prutem chceš dělat. Třeba sis vybral naprosto ideálně.

Já mám nejlehčí multíkový prut do cca 30 g. Jemnější pruty používám se smekacími navijáky.

Ale neohlížej se na mě. Pokud ti ten prut svými parametry vyhovuje, klidně si ho vem. Za tu cenu je slušný.

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2011 ve 21:55 ® sethy reakce na …
sethy

Zbynda56> Jaké nástrahy s tím chceš chytat? Já mám nejjemnější multíkový prut do 30g (respektive je ve výrobě). 18g na multík mi příjde zbytečné – chtělo by to pak multík s hodně lehkou cívkou, např. šimaňáckou velikost 51 a ne 201.

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2011 ve 21:46 @ Zbynda56 reakce na …

osprey>mají je i ve větších gramážích ale nechtěl bych víc než25.Pokud bys měl jinačí typ budu rááád.

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2011 ve 21:42 @ Zbynda56 reakce na …

Zbynda56> chtěl bych ho okovat CITICA201E

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2011 ve 21:36 ® osprey
osprey

Zbynda56> Multíkovej?

Já mám Silver Edition 21 – 50 g. Za ty peníze celkem povedený prut. Asi to nebude bůhvíjaký držák, ale chytá se s ním dobře.

Ten tvůj bude daleko jemnější a jestli má být pod multík, je třeba se zamyslet, jestli je to ta správná gramáž.

reagovat
Čtvrtek 28. dubna 2011 ve 21:20 @ Zbynda56

Moje ůcta pánové.Mohu poprosit o vyjádření na proutek Dragon SILVER EDITION 2,4m- 4–18g. Díky Zby

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 v 11:59 ® sethy reakce na …
sethy

džigit> těžce, ale když už mě něco zaujme tak to hodim do gůglu :->

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 v 11:45 ® džigit reakce na …

sethy> pravda,teď vzhledem k sezóně nabídka nic moc :-((
Jo a jak koukáš a čteš jerkbait.pl ? :-)

reagovat
Úterý 19. dubna 2011 v 9:50 ® sethy reakce na …
sethy

džigit> díval jsem se, ale není tam a navíc jsou tam ceny uplně šílené. A ta polština to je moc i na mě :-D

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 ve 22:53 ® džigit reakce na …

sethy> já zapomněl,že jsi znalej 9-) Ale na allegru se dá něco najít.Občas jsou tam hezké kousky :-)

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 ve 22:46 ® sethy reakce na …
sethy

džigit> To je jen japonska verze Calais DC. Každopádně je to malé.

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 ve 22:43 ® džigit

sethy> tu máš lepší :-D http://allegro.pl/…9857577.html

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 ve 21:25 ® kerob reakce na …
kerob

Verim :-)

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 v 19:30 ® sethy reakce na …
sethy

kerob> doufej :-D

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 v 16:08 ® kerob
kerob

sethy> to quantum dela presne to, co ma, chyba je ciste na strane obsluhy a ta to jeste vychyta. :->

reagovat