Vyhledávání
Multiplikátory a fígle kolem nich
16.1.2011 | PetrC | 226.162 zobrazení | 3.369 odpovědí
Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce
praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích
multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 18. dubna 2011 v 15:43 ® sethy reakce na …
-
kerob> od doby co používám šima se mi to zamotalo snad jen loni když jsem přišel k vodě kde fučel větr tak, že cokoliv cos nahodil dopadlo max 5m od tebe, no a já neseřídil brzdy. To jsem ale naštěstí neupráskl
reagovat - Pondělí 18. dubna 2011 v 15:27 ® kerob
-
sethy> tak to jsme na tom uplne stejne
ja taky jen jednou…zatim
Nikdo tam nebyl.
reagovat - Pondělí 18. dubna 2011 v 15:24 ® sethy reakce na …
-
kerob> a seděl aspoň někdo na to protějším břehu?
reagovatJá teba woba zamotáním multíku upráskl jednou v životě, myslím že to byl mass marauder a ten teda letěl
- Pondělí 18. dubna 2011 v 15:16 ® kerob reakce na …
-
osprey> letel az k protejsimu brehu
reagovata ta sobotni lopata mela asi vetsi vliv.
- Pondělí 18. dubna 2011 ve 14:46 ® osprey reakce na …
-
kerob> Skelouš je prut pro praktické použití. Ty ze Series One byly asi nejlepší.
Jinak já se navážel spíš do té únavy. Uprásknout nástrahu, to je hned. A jak daleko lítaj, potvory
reagovat - Pondělí 18. dubna 2011 ve 14:34 ® kerob reakce na …
-
osprey> co sem delal? Noooo, je rozdil, jestli mam dost prostoru nebo jestli je breh zarostlej, za idealnich podminek problem nemam, pokud musim davat bacha i na vetve apod., tak obcas svihnu vic, nez je zdravo. U toho thrilla jsem svihnul tak, ze paruka zastavila navijak, a on se odporoucel s cca 10ti metrama 0,30 vlasce…navi jsem musel vystrihat, pak uz nebyl v podstate problem
a byl jsem vencit Draka TD 240 10–42g od Troutkillera s tim Quantem. Slider 10cm na tom jde uvodit celkem bez problemu (S i P) a ta kudla ho i ohnula
. Sestava je to lehoucka (prut ma 135g), ale to drzeni je trosku nezvyk… a taky jsem v sobotu hazel lopatou pres prosejvacku a hloubil jamu.
A taky jsem si trosku poopravil nahled na Skeletory… asi pred 2 mesicem jsem koupil jetej „series one 240 4–24g“, je sice tezkej jako krava, ma 180g a ja normalne pouzivam v tyhle gramazi 270, co vazej kolem 150g, ale pekne to z nej lita a zvladne fakt hodne, ale je to neco uplne jinyho, nez 270 Skelous 8–32g, co jsem chtel koupit na podzim – dojel jsem si pro nej, vzal ho do ruky a omluvil se, ze ho nevezmu – tezka hadice… myslim, ze napis „series one“ tam nebyl a i ocka vypadala levnejc nez na tom mym…
Jsem strasne zvedavej na ten skvost co zabalenej ceka, az dorazej penize, aby se vydal smerem ku Praze
reagovat - Pondělí 18. dubna 2011 ve 14:09 ® osprey reakce na …
-
kerob> Boha jeho sovětského a čo si to zarábal?
Ona ta sestava není peříčko, ale my venkovani, co když jsou naše cesty sněhem zavátý, tak vezmem vidle anebo lopaty, s tím nemáme problémy.
reagovat - Pondělí 18. dubna 2011 ve 14:06 ® sethy reakce na …
-
kerob> Chce to čas
reagovat - Pondělí 18. dubna 2011 ve 13:14 ® kerob
-
Vcera jsem si umultikoval prvni zubatou na slidera, necejtim rameno, boli me pravy zapesti… a fungl novyho velkyho thrilla jsem pri prvnim nahozu urval. Zamotal jsem jen parkrat, jednou jsem musel i strihat…
reagovat - Neděle 17. dubna 2011 ve 21:23 ® inspo reakce na …
-
sethy> Ne nevím. Jen mě zajímalo co si představuješ pod tak neurčitým pojmem jako je rozumná cena.
reagovat - Neděle 17. dubna 2011 ve 21:12 ® sethy
-
inspo> to ještě nevím
reagovatvíš o něčem?
- Neděle 17. dubna 2011 ve 21:08 ® inspo reakce na …
-
sethy> Co je to rozumná cena?
reagovat - Neděle 17. dubna 2011 ve 20:03 ® sethy
-
Nemáte někdo tucha, kde sehnat Curado 301D (nebo 301E) za nějakou rozumnou cenu?
reagovat - Pátek 15. dubna 2011 ve 13:27 ® sethy reakce na …
-
kerob> Tím chceš říct, že ho předtím prodával za 7tis? A kolik ti nabídl teď?
reagovat - Pátek 15. dubna 2011 ve 13:26 ® sethy reakce na …
-
osprey> Nene to vůbec, spíš jsem se smál tomu že je to jen chyba. Nic víc v tom nehledej.
reagovat - Pátek 15. dubna 2011 v 10:12 ® kerob reakce na …
-
sethy> jj, zapomenuta polozka se starou cenou. Nicmene mi byla navrzena cena jina (dodani do cca 14ti dnu) a ta byla taky zajimava a levnejc bys ho u nas nesehnal.
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 23:39 ® osprey reakce na …
-
sethy> Jako by tě to těšilo. Ty bys nepřál nějakému kolegovi levného Plutona?
Já jsem se rozhodl, že napřed dám pokouřit těm kolovrátkům, co už mám. Konec konců, koupil jsem je na ryby.
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 23:06 ® sethy reakce na …
-
kerob> Takže „chyba“ ne e-shopu
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 22:11 ® kerob reakce na …
-
Prave proto, ze je hnusne jezdim autem, ale uz se zas tesim na prochazku. Na plutona jsem se byl kouknout, ale neni. Je jen na objednavku a za jinou cenu.
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 21:31 ® osprey
-
jup> A co bych s tím Megaforcem dělal?
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 20:39 ® PetrC
-
sethy> ty brďo, povedl se mi dabl…
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 20:39 ® PetrC reakce na …
-
sethy> prdlačky, otázkou je, co se učíš, případně, co tě zatím život naučil. Protože pořád se učit není normální. Podívej se na mě…
Tak snad příště…
Pochybuješ? Vážně pochybuješ o přínosu mého myšlení na tebe?
reagovat
Silou vůle dokážu i prd zadržet! Takže si představ, co se stane, budu-li na tebe myslet… - Čtvrtek 14. dubna 2011 v 18:23 ® sethy reakce na …
-
PetrC> ale já se učím pořád
reagovata dnes bych stejně neměl čas. Zítra jedu hned ráno.
To jsem rád, jen nevím jestli to něčemu pomůže. - Čtvrtek 14. dubna 2011 v 18:17 ® PetrC reakce na …
-
sethy> no vidíš, a když jsem ti psal, aby ses učil, tak jsi na to prděl a točil sis se šimánem.
Je to ale škoda, dnes už nic nepodnikneme a zítra budu nejspíš mimo.Tak to dej zdárně dohromady a až budeš obhajovat, tak na tebe budu myslet. Jsi rád, že?
A nech už ty ženský…
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2011 v 17:57 ® sethy reakce na …
-
PetrC> chtěl jsem, jenže nemám vůbec čas. Ráno vstanu v 8 a do 23 hodiny makám na diplomce. Akorát kolem poledne se jdu na chvili projít ven abych z toho nezblb. Zítra už jedu domů.
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2011 v 17:54 ® PetrC
-
sethy> nediv se, občas neodolám a pustím se do debaty, která nemá budoucnost. Dost často se tak dozvím to, co jsem jen tušil.
Poznání je občas veselé, kór když tuším o koho jde…Ty vole jeden, proč jsi nedal vědět, že jsi v Praze!?
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2011 v 17:42 ® sethy reakce na …
-
PetrC> že na to reaguješ, se ti divím.
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2011 v 17:41 ® sethy
-
kerob> No poslední 2 dny v Praze moc hezky není, před chvili jsem byl venku a zima jak sviňa. Už abych byl zase doma na moravě
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2011 v 17:39 ® PetrC
-
jup + samatha> koukám, rojí se tu zvláštní tvoři.
Hele tvore, nebuď takový divný a buď původní, jo?
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2011 v 17:32 @ samatha
-
kerob> Pako,pokud požvaníš 5–10× dnně, budeme ťy plaťyt autobus.
reagovat