Chytej.cz

Multiplikátory a fígle kolem nich necteno

16.1.2011 | PetrC | 226.162 zobrazení | 3.369 odpovědí

Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 18. dubna 2011 v 15:43 ® sethy reakce na …
sethy

kerob> od doby co používám šima se mi to zamotalo snad jen loni když jsem přišel k vodě kde fučel větr tak, že cokoliv cos nahodil dopadlo max 5m od tebe, no a já neseřídil brzdy. To jsem ale naštěstí neupráskl :-)

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 v 15:27 ® kerob
kerob

sethy> tak to jsme na tom uplne stejne :-D ja taky jen jednou…zatim :-D

Nikdo tam nebyl.

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 v 15:24 ® sethy reakce na …
sethy

kerob> a seděl aspoň někdo na to protějším břehu? :-D Já teba woba zamotáním multíku upráskl jednou v životě, myslím že to byl mass marauder a ten teda letěl :-))

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 v 15:16 ® kerob reakce na …
kerob

osprey> letel az k protejsimu brehu :-) a ta sobotni lopata mela asi vetsi vliv.

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 ve 14:46 ® osprey reakce na …
osprey

kerob> Skelouš je prut pro praktické použití. Ty ze Series One byly asi nejlepší.

Jinak já se navážel spíš do té únavy. Uprásknout nástrahu, to je hned. A jak daleko lítaj, potvory:-D

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 ve 14:34 ® kerob reakce na …
kerob

osprey> co sem delal? Noooo, je rozdil, jestli mam dost prostoru nebo jestli je breh zarostlej, za idealnich podminek problem nemam, pokud musim davat bacha i na vetve apod., tak obcas svihnu vic, nez je zdravo. U toho thrilla jsem svihnul tak, ze paruka zastavila navijak, a on se odporoucel s cca 10ti metrama 0,30 vlasce…navi jsem musel vystrihat, pak uz nebyl v podstate problem :-D

a byl jsem vencit Draka TD 240 10–42g od Troutkillera s tim Quantem. Slider 10cm na tom jde uvodit celkem bez problemu (S i P) a ta kudla ho i ohnula :-) . Sestava je to lehoucka (prut ma 135g), ale to drzeni je trosku nezvyk… a taky jsem v sobotu hazel lopatou pres prosejvacku a hloubil jamu.

A taky jsem si trosku poopravil nahled na Skeletory… asi pred 2 mesicem jsem koupil jetej „series one 240 4–24g“, je sice tezkej jako krava, ma 180g a ja normalne pouzivam v tyhle gramazi 270, co vazej kolem 150g, ale pekne to z nej lita a zvladne fakt hodne, ale je to neco uplne jinyho, nez 270 Skelous 8–32g, co jsem chtel koupit na podzim – dojel jsem si pro nej, vzal ho do ruky a omluvil se, ze ho nevezmu – tezka hadice… myslim, ze napis „series one“ tam nebyl a i ocka vypadala levnejc nez na tom mym…

Jsem strasne zvedavej na ten skvost co zabalenej ceka, az dorazej penize, aby se vydal smerem ku Praze :-)

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 ve 14:09 ® osprey reakce na …
osprey

kerob> Boha jeho sovětského a čo si to zarábal?

Ona ta sestava není peříčko, ale my venkovani, co když jsou naše cesty sněhem zavátý, tak vezmem vidle anebo lopaty, s tím nemáme problémy. :-D

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 ve 14:06 ® sethy reakce na …
sethy

kerob> Chce to čas :-)

reagovat
Pondělí 18. dubna 2011 ve 13:14 ® kerob
kerob

Vcera jsem si umultikoval prvni zubatou na slidera, necejtim rameno, boli me pravy zapesti… a fungl novyho velkyho thrilla jsem pri prvnim nahozu urval. Zamotal jsem jen parkrat, jednou jsem musel i strihat… :-)

reagovat
Neděle 17. dubna 2011 ve 21:23 ® inspo reakce na …

sethy> Ne nevím. Jen mě zajímalo co si představuješ pod tak neurčitým pojmem jako je rozumná cena. :-)

reagovat
Neděle 17. dubna 2011 ve 21:12 ® sethy
sethy

inspo> to ještě nevím :-93; víš o něčem?

reagovat
Neděle 17. dubna 2011 ve 21:08 ® inspo reakce na …

sethy> Co je to rozumná cena? :-)

reagovat
Neděle 17. dubna 2011 ve 20:03 ® sethy
sethy

Nemáte někdo tucha, kde sehnat Curado 301D (nebo 301E) za nějakou rozumnou cenu?

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 ve 13:27 ® sethy reakce na …
sethy

kerob> Tím chceš říct, že ho předtím prodával za 7tis? A kolik ti nabídl teď?

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 ve 13:26 ® sethy reakce na …
sethy

osprey> Nene to vůbec, spíš jsem se smál tomu že je to jen chyba. Nic víc v tom nehledej.

reagovat
Pátek 15. dubna 2011 v 10:12 ® kerob reakce na …
kerob

sethy> jj, zapomenuta polozka se starou cenou. Nicmene mi byla navrzena cena jina (dodani do cca 14ti dnu) a ta byla taky zajimava a levnejc bys ho u nas nesehnal.

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 23:39 ® osprey reakce na …
osprey

sethy> Jako by tě to těšilo. Ty bys nepřál nějakému kolegovi levného Plutona? :-D

Já jsem se rozhodl, že napřed dám pokouřit těm kolovrátkům, co už mám. Konec konců, koupil jsem je na ryby.

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 23:06 ® sethy reakce na …
sethy

kerob> Takže „chyba“ ne e-shopu :-D

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 22:11 ® kerob reakce na …
kerob

Prave proto, ze je hnusne jezdim autem, ale uz se zas tesim na prochazku. Na plutona jsem se byl kouknout, ale neni. Je jen na objednavku a za jinou cenu.

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 21:31 ® osprey
osprey

jup> A co bych s tím Megaforcem dělal?

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 20:39 ® PetrC

sethy> ty brďo, povedl se mi dabl…

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 ve 20:39 ® PetrC reakce na …

sethy> prdlačky, otázkou je, co se učíš, případně, co tě zatím život naučil. Protože pořád se učit není normální. Podívej se na mě…

:-93; :-93;

Tak snad příště…

Pochybuješ? Vážně pochybuješ o přínosu mého myšlení na tebe?
Silou vůle dokážu i prd zadržet! Takže si představ, co se stane, budu-li na tebe myslet…

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 v 18:23 ® sethy reakce na …
sethy

PetrC> ale já se učím pořád :-D a dnes bych stejně neměl čas. Zítra jedu hned ráno.
To jsem rád, jen nevím jestli to něčemu pomůže.

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 v 18:17 ® PetrC reakce na …

sethy> no vidíš, a když jsem ti psal, aby ses učil, tak jsi na to prděl a točil sis se šimánem.
Je to ale škoda, dnes už nic nepodnikneme a zítra budu nejspíš mimo.

Tak to dej zdárně dohromady a až budeš obhajovat, tak na tebe budu myslet. Jsi rád, že?

A nech už ty ženský…

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 v 17:57 ® sethy reakce na …
sethy

PetrC> chtěl jsem, jenže nemám vůbec čas. Ráno vstanu v 8 a do 23 hodiny makám na diplomce. Akorát kolem poledne se jdu na chvili projít ven abych z toho nezblb. Zítra už jedu domů.

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 v 17:54 ® PetrC

sethy> nediv se, občas neodolám a pustím se do debaty, která nemá budoucnost. Dost často se tak dozvím to, co jsem jen tušil.
Poznání je občas veselé, kór když tuším o koho jde…

Ty vole jeden, proč jsi nedal vědět, že jsi v Praze!?

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 v 17:42 ® sethy reakce na …
sethy

PetrC> že na to reaguješ, se ti divím.

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 v 17:41 ® sethy
sethy

kerob> No poslední 2 dny v Praze moc hezky není, před chvili jsem byl venku a zima jak sviňa. Už abych byl zase doma na moravě :->

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 v 17:39 ® PetrC

jup + samatha> koukám, rojí se tu zvláštní tvoři.

Hele tvore, nebuď takový divný a buď původní, jo?

reagovat
Čtvrtek 14. dubna 2011 v 17:32 @ samatha

kerob> Pako,pokud požvaníš 5–10× dnně, budeme ťy plaťyt autobus.

reagovat