Vyhledávání
Multiplikátory a fígle kolem nich
16.1.2011 | PetrC | 226.248 zobrazení | 3.369 odpovědí
Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce
praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích
multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 14. dubna 2011 v 17:22 ® kerob reakce na …
-
sethy>uz je hezky, ptaci rvou, kytky smrdej, stromy se zelenaj… chodim pres Petrin, je to hezka prochazka (uplne skoda jezdit autem) tak na cca 50 minut svizny chuze rano tam a odpoledne zpet. U rozhledny dam obcas pivko a brcko…a shodit par kilo by taky nevadilo
reagovatA taky mimoradne nerad a jen s nejvetsim odporem a sebezaprenim vyuzivam MHD… pokud vylozene nechvatam a je to jen trosku realny, jdu pesky, pokud chvatam tak auto a kdyz zrovna chvatam a nemam auto, musim vyuzit MHD, coz se nastesti stava zridka.
- Čtvrtek 14. dubna 2011 v 17:10 ® sethy reakce na …
-
kerob> Hubneš
reagovat?
- Čtvrtek 14. dubna 2011 v 16:42 ® kerob reakce na …
-
sethy> chodim ted do prace a z prace pesky (cca 5km) takze nestiham dobu, kdy je otevreno. Dneska jsem autem, dneska to stihnu. Poreferuju.
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2011 v 16:31 ® sethy reakce na …
-
kerob> byl ses mrknout na ten multík?
reagovat - Čtvrtek 14. dubna 2011 v 10:20 @ jup reakce na …
-
osprey> Hele velevole, kup si Daiwu Megaforce i s multíkem za 180 ojróóó
reagovat - Středa 13. dubna 2011 ve 23:27 ® džigit
-
http://www.youtube.com/…arykarpinski#…
reagovat - Pondělí 11. dubna 2011 ve 13:04 ® sethy
-
osprey> jen aby to nebyla spíš chyba systéme
reagovatuž jsem viděl na e-shopu i stellu za 1900Kč, ale po objednání ji samozřejmě neměli
- Pondělí 11. dubna 2011 ve 12:56 ® osprey reakce na …
-
kerob> Přinejmenším si pěkně zatočíš. Pocitově je Pluton možná nejlepší multík, co jsem měl v ruce. Ta cena je jak kdybys někde V USA přepočítal dolary na koruny anebo se blíží nákupce. Rozhodně zajímavé.
reagovat - Pondělí 11. dubna 2011 ve 12:10 ® sethy reakce na …
-
kerob> skoč, ta cena je nějaká podezřela
reagovat - Pondělí 11. dubna 2011 v 10:58 ® kerob reakce na …
-
se tam asi skocim kouknout…mam to 5min od baraku
reagovat - Pondělí 11. dubna 2011 v 10:02 ® sethy
-
http://www.abos.cz/index.html?…
reagovat
zajímavá cena - Čtvrtek 31. března 2011 ve 21:04 ® osprey reakce na …
-
poacher> On je to problém – v Praze na výstavě bylo 5 prutů, které by teoreticky snesly název jerkovací, v Brně jeden (co byl předtím v Praze).
Takže dostat dneska do ruky jerkovací prut není snadné. Měl jsem jich asi 10 – 15 a je to problém si vybrat. Tak mám zatím tyčku za 1300 od Dragona a čekám až někde zakopnu o ten pravý. A bez toho, že bych to držel v ruce, si jerkový prut ani jiný vláčák nekoupím.
reagovat - Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:51 ® poacher reakce na …
-
Fischer> tak pardon
reagovat - Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:10 ® Fischer reakce na …
-
poacher> Já mám z takovejch tyček plot u latifundie, ale jak multiplikátor to nevypadá…
reagovat - Čtvrtek 31. března 2011 ve 20:02 ® sethy reakce na …
-
poacher> já ne
reagovat - Čtvrtek 31. března 2011 v 19:08 ® poacher
-
Zdarec máte někdo tento jerkováci klacek? http://www.tropicliberec.cz/…0g-multiplik
reagovat - Neděle 27. března 2011 v 16:41 ® Dredaty
-
cormaxx> Tady mas fotku te 195, 40–80g, snad to nejak vyctes.
reagovat - Neděle 27. března 2011 v 9:29 ® Fischer
-
http://www.pfluegerfishing.com/…ts/index.php
Jsou zkušenosti?
reagovat - Sobota 26. března 2011 v 15:46 ® kerob reakce na …
-
osprey> To, ze brzdi v jednom bode bych nevidel jako problem. Kotoucovy brzdy taky brzdej jen v jednom bode a nikoliv symetricky a problem to neni.
reagovat - Sobota 26. března 2011 v 11:59 ® osprey reakce na …
-
kerob> Nejde jen o nevyvážení – v podstatě pak ta brzda brzdí v jednom bodě. Nemám z toho dobrý pocit. To tam klidně nechám aktivované ty piny oba. U šestipinovky jde praktikovat symetrické rozmístění 0,2,3,4 nebo 6 aktivních pinů a to už je nějaký výběr. Potíž je, že když máš jeden multík na všechno a házíš s ním nástrahy kolem 10 i kolem 100 g, máš pak tendenci furt něco upravovat (dopadne to tak, že pořád kroutíš mechanickou brzdou, protože kdo by lezl dovnitř).
Teď už mám mutíků víc, tak si je teoreticky můžu štelovat individuálně. Problém je, že tři z nich mají dvoupinovku, jeden je na nějaké štelování dost natvrdlý (ale třeba mu ještě přijdu na chuť) a jeden má těžkou cívku, která optimálně pracuje s těžkými nástrahami a tam ty piny klidně nechám aktivní všechny. Takže zase prd
reagovat - Sobota 26. března 2011 v 0:21 ® kerob reakce na …
-
osprey> To nevyvazeni bude strasne nepatrny podle me. Ten pin tam porad je akorat je o par mm bliz stredu.
reagovat - Pátek 25. března 2011 ve 23:34 ® sethy reakce na …
-
osprey> nemusíš, ale já mám normálně zaplý i jeden pin a funguje to víc než dobře – brzdí to míň než 2 a víc než nic. Je to asymetrické – no a co.
reagovat - Pátek 25. března 2011 ve 23:20 ® osprey reakce na …
-
sethy> Asi ti nemusím vykládat něco o fungování asymetricky tvarovaného rotujícího objektu, provokatére?
reagovat - Pátek 25. března 2011 ve 23:17 ® sethy reakce na …
-
osprey> Mě přijde že u šima (co mám já) je podstatný rozdíl v tom kolik jich zapneš.
reagovat
I ty můžeš zanout jeden nebo dva - Pátek 25. března 2011 ve 23:16 ® Fischer reakce na …
-
osprey>Jak vidíš, prošlo to a jsem formálně zaregistrován., anóbrž mi někteří nadávali do anonymů. Trvalo to dlouho, asi jste měli v serveru nenamazaný tvrdý kotouč. Málem jsem napsal, že harddisk, ale dnes mne jeden kolega sekýroval, když jsem napsal barbless, že prý chci být cool. Skoro jsem se zadusil.
reagovat - Pátek 25. března 2011 ve 23:03 ® osprey reakce na …
-
sethy> Jo. On ten můj příspěvek vyzněl možná jako podpora tvrzení, že nejde. Spíš jsem chtěl naznačit, že možnosti regulace jsou velmi omezeny a já na svých nejpoužívanějších multících v podstatě nemám co regulovat. S těmi dvěma piny je to tak akorát.
A když jsem na Shimanu vypnul tři piny, nebyl rozdíl nijak podstatný a tak jsem je zase zapnul.
U té MAG brzdy jsem si s tím pohnul i třeba při výměně nástrahy (lze to udělat i tou mechanickou, ale když to hodíš z trojky na pětku, tak víš, kam to máš vrátit). V zásadě je to jedno, ale celkem mi to vyhovovalo.
reagovat - Pátek 25. března 2011 ve 22:54 ® sethy reakce na …
-
osprey> i přesto regulovat jde
reagovat - Pátek 25. března 2011 ve 22:50 ® osprey
-
Fischer> Ten opeřenec je sympatický tvor. Vždycky jsem měl pro něj slabost. Je samotářský, teritoriální (takže nic ve stylu kormorána) a jeho způsob lovu má styl.
V anglicky mluvících zemích se tento tvor označuje jménem osprey, což ty asi budeš vědět
Pokud jsi mi dnes poslal mail, postoupil jsem ho dál s tím, že jsem ho označil za velmi důležitý. Detaily v mé odpovědi.
reagovat - Pátek 25. března 2011 ve 22:45 ® osprey reakce na …
-
sethy> Tak moje dvoupinové Ctrojky se regulují jen ve dvou polohách ON a OFF, přičemž poloha OFF mi dost nesedí. U šestipinové brzdy jsou ty možnosti kapku širší, ale taky nic extra.
Ta magnetická, pokud je dobrá, nabízí slušně plynulou regulaci a navíc dostupnou na povrchu těla multíku. Například u Zillionu jsem s ní byl dost spokojený a účinek byl velmi dobře znát.
reagovat - Pátek 25. března 2011 ve 22:37 ® sethy
-
regulus>„čistě odstředivou brzdu v klasické konstrukci prakticky nelze regulovat.“ co to je blbost a jak by pak fungovala a na co by tam byla, kdyby nešla regulovat? Reguluje se tím že se zapne/vypne víc/miň pinů.
reagovat