Chytej.cz

Multiplikátory a fígle kolem nich necteno

16.1.2011 | PetrC | 226.331 zobrazení | 3.369 odpovědí

Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 16. března 2011 v 19:14 ® osprey reakce na …
osprey

PetrC> Ale se dá obejít, ukážu ti to:-)

reagovat
Středa 16. března 2011 v 19:09 ® PetrC reakce na …

osprey> není hádání jako hádání, jinak se hádá sousedka a jinak já a jiné hádání předvádí vykladač/ka karet…
Jo a stres? Hmmm, tak to jsem dlouho nezažil, a proto mi stále chutná.
Jo a dršťková polévka od tchyně, to je něco a s její svíčkovou jí odpustím i to, že je to tchyně.
Jo, takže chápu tvé pohnutky…

:-D :-D

Ještě že nekouříš, určitě bys mě u vody naučil hulit, že? A dovedu si představit, že mě nepustíš dokud nevyhulím celý karton.

Cukat se smáčkem? No proč ne a tuším, že s nimi cuká kde a kdo.
Ale je tu ALE. A nezapomeň jak jsi psal, že mám pravdu.

;-) ;-)

Tak a máš to.

:-P :-P
reagovat
Středa 16. března 2011 v 18:49 ® osprey reakce na …
osprey

PetrC> A tak je to dobře. Hádání vede ke stresu a stresovaný člověk je neduživý. Ani jít mu nechutná. A já měl před chvilkou dršťkovou. No uznej, že před tím jsem se hádat nemoh. :-D

U té vody tě radši naučím něco jiného než abych ti ukazoval, že s třímetrovým prutem se jerkuje hůř než s dvoumetrovým, i když to má sem tam smysl. A navíc ten prut musí být fakt cool, pardon, kůl.

Co takhle jerkovat se smáčkem?

reagovat
Středa 16. března 2011 v 17:51 ® PetrC reakce na …

osprey> občas se hádám rád, baví mě to, ale rovněž se s tebou hádat nechci.
Protože mám pravdu, mám pravdu a samozřejmě mám pravdu. Jak jinak, že?

Oba víme, a určitě víš, že jsme se v podstatném vždy shodli. A to je podstatné.
A co nemám? Tak toho je tolik, že…, ale rozhodně nemám v úmyslu tě ovlivňovat. A když už, tak k obrazu svému, což se mi tentokrát nepodařilo. A uznávám, je to má chyba.

reagovat
Středa 16. března 2011 v 17:40 ® osprey reakce na …
osprey

PetrC> Já se nerad hádám a s tebou se hádat nechci.

Máš pravdu, máš pravdu, máš pravdu. :-D

A co nemáš? Možnost ovlivnit to, jak já chytám:-))

reagovat
Středa 16. března 2011 v 15:50 ® džigit reakce na …

Fischer> jsem měl kontrolu.
Já to bral s nadhledem.My všem cizákům vysvětlujem,že Armrstrong alias Sečmo,dostal přezdívku,když se navracel domů a musel přes Hanou.Zastavil,aby se optal na cestu a lidi ho poznali.Musel jim proto na oplátku zatroubit a traduje se,že „tróbil Seč mó selé stačelé“.
A již preventivně se sorruji všem ostatním dotčeným :-))

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 14:58 @ Fischer reakce na …

PetrC> Napiš adresu a číslo konta. Taky ti něco odkážu.

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 14:31 ® PetrC reakce na …

džigit> jasně, musíme tam všichni, ale abych ti ulehčil s myšlenkami o dědictví, tak ti navrhuji, abys bicykl a rybářské nezbytnosti odkázal mě.
Sice mě naznáš, ale kdybys mě znal, tak bys věděl jaký jsem dobrák a to všechno si zasloužím. Víš?
A hned máš jasno, že?

Na nepřítele prďme a ať poslouchá, a tady je také tak.

To víš, že dožiješ, to bys Járovi přece neudělal. A bude-li potřeba, budu na uvítanou i mávat.

;-) ;-)
reagovat
Středa 16. března 2011 ve 14:15 @ Fischer reakce na …

džigit> Já proti nikomu nic nemám. A už vůbec ne, proti lidem nakaženým stejnou nemocí. Ani proti tobě. I já se omlouvám, pokud jsem se tebe, někoho dotknul. Jsem sice takový světoobčan, ale na Moravu si sahat nedám. Mám tam kořeny. Emigroval jsem za komoušú, měl jsem s nimi názorové rozpory. I jsem toho kroku litoval, domov mi chyběl. Byl jsem venku 10 let. Většinou jsem byl v Německu, ve státech jsem studoval fyziku (ale v pokecech občas tvrdím, že právo).Už jsem starý muž.

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 13:52 ® džigit

Fischer> se robim prču ze fšech.A zrovna u Tebe sem to myslel uřimně.
Náhodou to byla pocta,dodat meno takovemu trumpetovi.Asi si bbyl dluho za louží a tam to neznaju :-) A pokud Tě to urazilo,sorry …

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 13:45 @ Fischer reakce na …

džigit> Nerépé do Hanákó. Dyš se chováš jak Cajzl, co pluje na Moravu, tak se nedif.

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 13:43 @ Fischer reakce na …

džigit> Ešče doplnim, že su vopčanem D, CZ a SK. V US mám nevomezenej pobyt (v emigraci sem tam vyštudoval emerický právo) Ale doma su v CZ, spešl na Moravě. Až budeš chtět dělat z někeho vola, tak si vyber radši fotra.

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 13:43 ® džigit reakce na …

Fischer> a tym cajzlem maš na mysli mně? Rodileho chachara s přiměsi Valacha :-))

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 13:39 @ Fischer reakce na …

sethy> Chemik amatér, málem profík, potenciálního chemika má rád. Já ti rozumím.

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 13:37 ® sethy reakce na …
sethy

Fischer> ono na jerky jako takové a myslím tím jerky 70–150g někdy i víc by ses dlouhý prutem nadřel až běda a navíc s 2m to půjde líp, o tom žádná. To že jerkovat jde se vším jsem myslel tak, jakože s jakoukoliv nástrahou.
Na jerkovaná to klasické s krátkým prutem bych si nikdy nekoupil nic drahého. Stejně s tím pořád mlátiš o šutry.
Jestli je to vendetta nebo jaxon je fuk, hlavně to musí být jak „násada na koště“ :-D

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 13:37 @ Fischer reakce na …

džigit> No konečne. Už jsem byl nervózní, že se nikdo nenašel. A Cajzl se našel. Prémie: „Ctirad vesloval se svó sajtnó valdnó, když v tem zgóml betelnýho šnycla Šárinu, přihevtnutýho k holcně. Hajfáč chmuřil a nabonzoval, že ju tam heftly Vlastiny kamošky…“ Zdroj: http://brno.idnes.cz/…o-zpravy.asp?…

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 13:33 @ Fischer reakce na …

kerob> Věřím ti, ale amíci i Švédové se na webu prezentují s voblery , když demonstrují JERK. Ale je jasný, že Češi tomu rozumějí líp. Jasné, že RÝPU.

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 13:33 ® džigit

se mi to zdvojilo :-((

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 13:32 ® džigit reakce na …

Fischer> kecáš,u Vás na Hené se prodáva eném Jásoň :-))
U Vás aj Armstrong dostal svoju přezdívku :-)

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 13:31 @ Fischer reakce na …

sethy> I Osprey má ten názor.Dokonce se nedrží dogmy, že to pravé vořechové je do 2 metrů. Mám všelijaké pruty, ale s klackem 2m jsem mával jen z člunu na Liptovské Maře. A chytil jsem. Vokouna, 60 cm. Jednoho.

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 13:27 @ Fischer reakce na …

sethy> To jsem chtěl slyšet. Ale už jste mne zblbli a chci koupit dvoumetrovou tyčku do plotu speciál. Na začátku většinou kupuju levnější věci (ale fungující). Pokud mne to nechytí, malá škoda. Neprodávám. Proto mám doma cca 30 prutů. Už jsem je rok nepočítal, ale cosi jsem koupil. Co mzslíš (mzslíte', koupit si ten jerkáč Abu Garcia Vendetta, či některý Jaxon (50–90 g, 195 cm'. Někteří se urážejí, ale já su chlap z Hané, co na srdci, to na jazyku (na klávesnici).

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 13:25 ® sethy reakce na …
sethy

kerob> ve světě se „jerkuje“ se vším, jen u nás je k tomu potřeba speciální nástraha jerk :-D
Rybám je to fuk, jak tomu říkáme.

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 12:45 ® džigit

PetrC> já kupoval starší.Co když nevydržím a někdo by se hádal o dědictví :-D
A to s esenbákama,raděj podrobně nee.Nepřítel naslouchá :-1
A k Járovi až po žních,pokud dožiju :-))

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 12:44 ® kerob reakce na …
kerob

sethy> PetrC by ti urcite rekl, ze to ale neni jerkovani :-) Jinak „skubat“ jde fakt asi temer se vsim, ale jerkovanim bych to asi nenazyval – kdyz se rekne jerkovat, tak si predstavim jerkovaci vybavu a jerka (nikoliv Husky Jerka) na konci vlasce.

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 12:40 ® PetrC

džigit> ty musíš mít peněz jako želez a jsi v klidu, kdežto se mnou je to horší. Musím se trápit den co den na kole, které mi kazí hezky rostlé tělo…
Dnešní dopoledne jsem ale ošidil. Samozřejmě kvůli tobě, abych ti byl nápomocen. Po O to ale napravím a vyrazím dál.

:-) :-)

Tobě se tam bijí esenbáci? Jen ať si dají do tlam, stejně nemají roupama co dělat.

Tak když už máš to kolo, tak kdy vyrazíš směrem k Járovi? Jára se na tebe těší.

:-) :-)
reagovat
Středa 16. března 2011 ve 12:20 ® sethy reakce na …
sethy

kerob> jerkovat se dá se vším :-> asi kromě rotačky.

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 12:20 ® sethy reakce na …
sethy

džigit> děkuji věrný posluchači :-> ale už zas letím, není čas.

reagovat
Středa 16. března 2011 ve 12:01 ® kerob
kerob

Fischer> pokud narazis na me, tak vez, ze Rapala Husky Jerk nema s jerkem a jerkovanim absolutne nic spolecnyho, je to obycejnej wobler s matoucim nazvem.

reagovat
Středa 16. března 2011 v 11:56 ® džigit reakce na …

sethy> vítej,instruktore :-D

reagovat
Středa 16. března 2011 v 11:51 ® sethy
sethy

To sou věci:-93;

reagovat