Vyhledávání
Multiplikátory a fígle kolem nich
16.1.2011 | PetrC | 230.493 zobrazení | 3.369 odpovědí
Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce
praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích
multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 9. března 2011 ve 12:55 ® sethy reakce na …
-
osprey> to bych se načekal
reagovat - Středa 9. března 2011 ve 12:50 ® osprey reakce na …
-
sethy> Nic nevyrábím, i tak toho mám dost. Budeš to muset vykoukat z toho, jak berou lidi pruty do ruky. Ti, kterým se to automaticky obrací očkama nahoru, budou první podezřelí.
reagovat - Středa 9. března 2011 v 9:44 ® sethy reakce na …
-
hecht> No to doufám
reagovat
Hlavně nevím jak Vás multíkáře všecky poznám – takže navrhuji aby si každý multíkář v pátek nalepil na záda velkou nálepku s multíkem, kterou do té doby vyrobí a následně v pátek ráno rozda Osprey - Středa 9. března 2011 v 8:42 ® Morbo
-
džigit> Díky moc! Ani nevíš jaxi mi pomohl. Moc sem nedoufal že se někdo ozve. Ještě jednou dík. Teď už to snad dám dohromady.
reagovat - Středa 9. března 2011 v 0:37 ® PetrC reakce na …
-
sethy> hmmm, tak to je těžké rozhodování.
reagovat
Prý by měl být letošní sraz na Moravě, ale to jsem někde slyšel a co je na tom pravdy nevím.
Uvidí se a sám jsem zvědav, jak na tom budu po prázdninách. - Středa 9. března 2011 v 0:33 ® hecht reakce na …
-
sethy> šmarjá, kroužky, no tak doufám že ti je po cestě navytřesu
reagovatNo a když jo, tak je vyluxuju a pak Ti dám vědět, kde jsem je utrhnul.
- Středa 9. března 2011 v 0:27 ® sethy reakce na …
-
PetrC> Ono většinou jezdíme parta lidí a to je velký problém se domluvit na jeden termín. Ale uvidíme letos
reagovatKdyž to bude někde poblíž, tak o tom vážně popřemýšlím.
- Středa 9. března 2011 v 0:23 ® PetrC reakce na …
-
sethy> tak udělej změnu. Přehoď si dovolenou a jeď na sraz.
reagovat
Ale co bych ti radil, když si sám neumím poradit a s časem každou chvíli zápasím. - Středa 9. března 2011 v 0:21 ® sethy reakce na …
-
hecht> ono se mě to moc nehodí a bude to takové celé na rychlo, ale když mám u Míry ty kroužky
reagovat - Středa 9. března 2011 v 0:14 ® hecht reakce na …
-
sethy> no to je dost, že Tě to napadlo s tím pátkem
reagovat - Úterý 8. března 2011 ve 23:55 ® sethy reakce na …
-
PetrC> Vím že do toho vždy něco došlu. Minimálně poslední 3 ročníky jsem tou dobou byl na dovolené…
reagovat - Úterý 8. března 2011 ve 22:30 ® PetrC reakce na …
-
sethy> loni jsem byl na srazu poprvé. Do té doby to vždy ztroskotalo na nedostatku času. Jsem zvědav na letošní rok.
Divím se, jsi svobodný a času máš jako máku a na sraz nejedeš. Mě se tam líbilo a je veselé poznat naživo ty s kterými si tady píšu.
Tak uvidíme, jak to letos dopadne.
reagovat - Úterý 8. března 2011 ve 22:09 ® sethy reakce na …
-
PetrC> pokud pojedem
reagovatjá už se tam chytám od 2005
a pokažde si nějak odůvodním, že tam vlastně nemusím.
- Úterý 8. března 2011 ve 22:01 ® PetrC reakce na …
-
sethy> jsem pro, protože jak jinak zjistit jak je to s tou životností, než zkusit praktický zátěžový test v reálných podmínkách.
V laboratoři nasimulují jen jakoby něco tak trochu, že by to tak nějak jako že jo. No a pak napíší, že vydrží i mé pomluvy.Třeba se letos uvidíme na srazu, pokud samozřejmě pojedeme, že?
reagovat - Úterý 8. března 2011 ve 21:47 ® sethy reakce na …
-
PetrC> Jen abych do té doby už neměl DC a tys nechtěl zkoušet jeho výdrže o nejbližší šutrák
reagovat - Úterý 8. března 2011 ve 21:44 ® PetrC reakce na …
-
sethy> určitě, takhle se jen domnívám a to není objektivní.
Snad se někdy u vody s výbavou uvidíme. Ale to tě samozřejmě nechci strašit.reagovat - Úterý 8. března 2011 ve 21:33 ® sethy reakce na …
-
osprey> Tak tedy asi dojedu až v ten pátek, už jsem si to nějak tak přeházel
reagovat - Úterý 8. března 2011 ve 21:17 ® sethy
-
osprey> Šmarja ani ty? To já tam fakt budu muset na ten pátek ještě skočit – aspoň do hospody, no uvidíme, kdyžtak to necháš u prutose nebo vydryska nebo frenkiho, uvidime
reagovatještě dám vědět. Nebo to fakt budu muset přehodnotit a jít až v pátek
- Úterý 8. března 2011 ve 21:15 ® sethy reakce na …
-
PetrC> je to tam takové zvláštní, musel bys to vidět
reagovat - Úterý 8. března 2011 ve 21:02 ® osprey
-
sethy> Ve čtvrtek je to ten jediný den, kdy tam nebudu. Takže se moc omlouvám, že jsem tě zklamal.
Mám pro tebe balíček těch kroužků (8 mm), když tak si řekni, kam s ním.
reagovat - Úterý 8. března 2011 ve 20:59 ® PetrC
-
sethy> tak u kalkaty dc se mi to nelíbí víc než u té normální. Ta bez dc má pod deklem to víčko nejspíš na závit anebo na bajonet, což mi připadá jako horší způsob uchycení.
Není nad klasiku jako u C3 či staré kalkaty. Je to podle mě snadné na výrobu, je to trvanlivé a bez výrazných vedlejších účinků.
reagovat
Takže buď rád, že máš ještě původní model. - Úterý 8. března 2011 ve 20:56 ® sethy reakce na …
-
osprey> Ve čtvrtek ti klidně pomůžu, beztak se tam budu motat celý den
reagovat - Úterý 8. března 2011 ve 20:54 ® PetrC
-
osprey> to víš, osvěta je nutností. Není nic horšího, než neznalost.
A s obětmi v řadách čtenářů se počítá. Takový je prostě živou s MP. A jak píše Kuba, tak na výstavy vyfasuješ brašnu s první pomocí a budeš za veselého ranhojiče.reagovat - Úterý 8. března 2011 ve 20:48 ® sethy
-
Nechcete to někdo: Dragon Destiny Cast 225cm 10–30g, hodil jsem ho do bazaru
reagovatje tam i nějaká fotka a tak.
- Úterý 8. března 2011 ve 20:45 ® sethy reakce na …
-
osprey> Nevím jestli zájem roste, nebo se lidi báli zeptat, dokud tu tohle fenomenální forum nebylo
reagovatDostanem nějaké procenta z prodeje?
- Úterý 8. března 2011 ve 20:39 ® osprey reakce na …
-
sethy> Kameny jsm po sobě házeli už jako děcka. Házel jsem slušně a uhýbal ještě líp
Já myslím, že výrobci nám mohou být vděční, zájem o multíky roste. Jinak by za chvíli neměli co prodávat.
reagovat - Úterý 8. března 2011 ve 20:33 ® sethy reakce na …
-
osprey> Jako drak nebo po draku? Já dnes rozebral komplet citicu jen tim šroubovákem co k tomu dodávají a jedním křížákem
reagovat
A myslíš že je to dobrý nápad? Já jen aby nás pak prodejci MP neukamenovali - Úterý 8. března 2011 ve 20:26 ® osprey reakce na …
-
sethy> Já je odkážu na tuto otázku, že jsou tu odborníci, před nimiž má i tak dost chybá pověst bledne
A San Juana jsem rozebíral kávovou lžičkou jako drak…
reagovat - Úterý 8. března 2011 ve 20:19 ® sethy
-
PetrC> i ne DC calcutta ma dekl
reagovatJediná calcutta bez deklu (rozdělává se stejně jak ABU C3) je ta stará co mám já ( calcutta 251 vyrobena v 1992). Nyní už mají dekl všechny calcutty…
- Úterý 8. března 2011 ve 20:15 ® sethy
-
osprey> A víš kolika lidem navíc budeš muset něco u multíkách vysvětlovat (na výstavě)
reagovat