Vyhledávání
Multiplikátory a fígle kolem nich
16.1.2011 | PetrC | 226.499 zobrazení | 3.369 odpovědí
Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce
praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích
multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 12. února 2011 v 17:00 ® hecht
-
sethy> Kdes ho koupil a kolik to koštovalo ? Našel jsem nějaký na E-BAY, VE 2,70m jsem dohledal dva na multík, 20–70g / 50–100g. No jo, ale bez vzetí do ruky…
reagovat - Sobota 12. února 2011 ve 13:49 ® inspo reakce na …
-
kerob> Myslím, že to už tu někdo dával, ale opakování je matka moudrost.
reagovat - Pátek 11. února 2011 ve 23:48 ® kerob
- navod jak rozmotavat pretocenej multik
reagovat
- Pátek 11. února 2011 ve 21:11 ® osprey reakce na …
-
džigit> A je vidět, že multíky opravdu házejí dál než smekáče. I když o kousek.
reagovat - Pátek 11. února 2011 ve 21:07 ® džigit
-
http://uksf.sea-angler.org/records.html
reagovat - Pátek 11. února 2011 ve 21:05 ® osprey reakce na …
-
Chorchus> I to je velice sušný výkon. Dál házet nepotřebuješ.
Ale kdybys fakt chtěl, dá se s tím (a se surfovým prutem) hodit 300 yardů (ne Jardů), to je asi 275 m.
reagovat - Pátek 11. února 2011 ve 21:03 ® džigit
-
A kdepak nám zmizel nejznámější zdejší Multiplejer Jarda PetrC? Bez něj je to tu nějaké mdlé…
reagovat - Pátek 11. února 2011 ve 20:18 ® Chorchus
-
Chlapci drazí, donutili jste mě vytáhnout geometrák a s lítostí Vám bohužel musím dát za pravdu. Pozemek měří 60 m a cesta 4. Takže hody dopadaly někde kolem 60 m. Ale aspoň to je výzva. Já se nechtěl chlubit jak daleko dohodím, byl jsem rád, že nemám silon zaplantaný a překvapila mě i tá vzdálenost. Chtěl jsem spíše zkoumat vztah mezi utažením brzdy, délkou nahození a mírou zaplantání (a nezabít přitom souseda)
reagovat - Pátek 11. února 2011 ve 13:59 ® osprey
-
Osmdesát metrů hodím asi jenom kaprákem. Nikdy jsem v dalekých hodech nevynikal a řeku u nás přehodím skoro čímkoli, takže chybí i motivace. Mám sice sklony podceňovat se, ale házím málo smekáčem i multíkem.
Dokonce jsem i zkoušel házet na pískovně těžké jigové nástrahy daleko, ale nikdy mi v té dálce nic nezabralo. Takže jsem na dálky zanevřel.
Pokud jde o délku náhozů, myslím, že Abu odvedlo slušnou práci.
reagovat - Pátek 11. února 2011 ve 12:46 ® inspo reakce na …
-
sethy> Co taky čekat od čerta. Ti jsou všemi mastmi mazaní.
reagovat - Pátek 11. února 2011 ve 12:02 ® sethy reakce na …
-
džigit> u tebe člověk nikdy neví
reagovat - Pátek 11. února 2011 v 11:24 ® džigit reakce na …
-
sethy> já vím,jsem žertova.Nebylo poznat?
reagovatJsem chtěl říct,že jsi proti Chorchusovi a Danovi jiná váha
- Pátek 11. února 2011 v 9:50 ® sethy reakce na …
-
džigit> znám, ale tohle je uplně něco jiného
reagovat - Pátek 11. února 2011 v 1:27 ® džigit reakce na …
- sethy> musíš víc trénovat,suchare
reagovat
- Pátek 11. února 2011 v 1:05 ® sethy reakce na …
-
Chorchus> Ikdyž s mutlíky již nějaký ten pátek chytám, tak dokud tohle neuvidím, neuvěřim. Změř to na mapy.cz a hoď jsem odkaz
reagovat
Já si dřív taky myslel že hážu 100m, pak jsem to změřil a bylo to kolem 50 - Čtvrtek 10. února 2011 ve 23:46 ® Chorchus reakce na …
-
sethy> Naprosto, pozemek je 75 m a cesta 5. Jinak ten prut je 2m. Chce to jen dobře seřídit nahozovou brzdu.
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 23:22 ® sethy reakce na …
-
Chorchus> 80m s multíkem s 30g olovem? To je solidní výkon. Jsi si jistý? To hážu s 3m twistrákem smekáčem, 0,08 pletenkou s 25g hlavou.
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 23:08 ® Chorchus
-
LeoC> Je to paráda, dnes jsem to zkoušel na sucho na poli. Prut Abu, nav. abu 4601c. Nejprve několík metrů, stále jsem měl strach, že to zamotám, pak jem přitahoval n. brzdičku a vzdaloval hody. Cestu mám až po 80m. Na poslední nához jsem zarval a s 30g závažím jsem málem sestřelil souseda, který tam blbě venčil psa.
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 v 16:28 ® sethy reakce na …
-
jackubr> DAM jsem už zlámal, ale vlastní chybou. Teď je o 20cm kratší ze předu a o 10 ze zadu a je z něj jerkáč
reagovat.
Jinak to byl super proutek a daly se něm solidně tahat woby od cca 20g po SSR14 bez problemu.
Nevím co přesně hledáš ale na sumíky mam Rozemeijer qualifier cast and trol 270 40–70g – spokojenost. Není to žádný extrafešák, ale téměř nezničitelný prut. - Čtvrtek 10. února 2011 v 16:19 ® jackubr reakce na …
-
Teda blbec jeden píšu jedno a myslím na druhý…Tahle část: DAM, je s ním spokojenost? Co na něm taháš?
byla už pro Setyho…
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 v 16:18 ® jackubr reakce na …
-
Krásná práce a dokonce i v dobrých délkách. Ještě někoho kdo to za rozumný peníz prodává a je pěkný proutek na světě. Ale za ty peníze zatím zkusím ten DAM, je s ním spokojenost? Co na něm taháš?
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 v 15:48 ® inspo reakce na …
-
kerob> Jo, musí to dělat pěkné vlny.
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 v 15:23 ® kerob reakce na …
-
inspo> nee, vyrobce je SureCatch, koupeno v Thajsku pred cca 10ti lety. Zaltum to ale podobny je a to dost. Ma to odpor jako krava, na smekaci se to neda, tak snad to konecne pod multikem ukaze svuj potencial.
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 v 15:23 ® inspo
-
jackubr> Nezoufej.
Dnes jsem trochu brouzdal netem a narazil jsme na dvoudílnou Vendettu. A dokonce má korkovou rukojeť narozdíl od té zámořské verze.
http://www.abugarcia.se/…ng,7030.html
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 v 15:17 ® inspo reakce na …
-
kerob> Pěkná monstra. Ty dva nahoře jsou Zalty?
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 14:51 ® sethy
-
osprey> měřil jaem to na mapy.cz takže to bude plus mínus pravda
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 14:47 ® inspo reakce na …
-
LeoC> Co bys chtěl se slevou.
reagovatPokud ti pošlou ten Heavy, tak by to mělo být podle tvých požadavků ne?
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 14:41 ® LeoC
-
inspo> hmm, to jsem blbec neudělal, navíc v tomto obchodu, jak už jsem psal, to jednu zvorali, proto jsem se napřed zeptal, jestli jo to fakt a dostal jsem odpověď, že ano, a navíc mi dali za první omyl slevu, tak jsem do toho šel. No to bude fičák, jestli to zase zmastili, jako že to vypadá, že jo…
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 14:40 ® kerob
-
ten uplne dole jeste jde, ale ty dva nahore se s normalnim smekacem uz fakt skoro nedaj.
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 14:28 ® inspo
-
LeoC> Navíc gramaž 14 – 85 g se mi taky nepozdává. Takové rozpětí postihnout jedním prutem si nedokážu představit.
reagovat