Vyhledávání
Multiplikátory a fígle kolem nich
16.1.2011 | PetrC | 226.499 zobrazení | 3.369 odpovědí
Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce
praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích
multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 10. února 2011 ve 14:26 ® inspo reakce na …
-
LeoC> A kdes to kupoval? Mám totiž obdobnou zkušenost s prutem kupovaným přes web, kdy označení na prutu a v daném eshopu ne zcela souhlasilo. Od té doby si raději tyto údaje ověřuji přímo na stránkách výrobce.
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 14:17 ® LeoC
-
inspo> tak je to jsem zvědavý, ten typ má podle údajů 1 1/2 a až heavy má 3 oz
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 ve 14:10 ® LeoC reakce na …
-
inspo> teď jsi mě znervoznil, je to na letáku a navíc jsem se speciálně na to ptal prodejce, protože u Berkleye měl napsáno 1 1/2 a bylo ve skutečnosti 1 1/4.
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 v 11:26 ® inspo reakce na …
-
LeoC> Kdes přišel na to, že je to do 3 oz? Takovou verzi jsem nikde neviděl. I podle oficiálních stránek ABU je castingová verze 7'6" MH v gramáži 3/8 – 1 1/4 oz.
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 v 8:29 ® jackubr reakce na …
-
270cm je skoro ideál, na větší řeku a takovou lehčí sumcovláčku bych o něm uvažoval. Akorát bych se asi hodně rozhodoval mezi tímhle a tím tvým Pennem. Škoda že nejsou k vidění u nás.
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 v 8:24 ® jackubr reakce na …
-
Na Vendettu jsem koukal, ale bohužel taky jednodíl a to si vzhledem k přepravě nemůžu dovolit. To co mi sem včera hodil Osprey se ale jeví velice dobře a za dobrý peníz, kupodivu od značky kde bych v součastnosti něco takovýho nehledal… Sethy mi říkal že máš navíc motátko pro pravou ruku, nechceš se ho zbavit?
reagovat - Čtvrtek 10. února 2011 v 8:02 ® LeoC reakce na …
-
osprey> na pocity zatím musíš počkat, protože teprve včera jsem ho zaplatil, takže přijde koncem příštího týdne nebo záčátkem toho dalšího. Jestli to bude podobné jako u Berkleye, který mám doma měsíc, tak to bude bomba. Nicméně tuto Abu jsem kupoval hlavně kvůli gramáži, která je 3 Oz. Ostatně tady jsou parametry:
7'6" 1 Piece Rod
8 Plus Tip Top for a Total of 9 Guides
Medium Heavy Action
Lure Weight 1/2 – 3 oz
Line Weight 12 – 25 lbs
reagovat - Středa 9. února 2011 ve 23:29 ® osprey reakce na …
-
LeoC> Jaká je ta Vendetta? Je to takový prut, který na našem trhu docela chybí a vím, že to není drahá série. Co akce, síla stěny blanku, kvalita oček a pocit v ruce? (k vodě tě nepoženu
reagovat)
- Středa 9. února 2011 ve 22:48 ® LeoC
-
inspo> už jsem skončil, tu výbavu sdílím i se synátorem, takže se to využije. A na svědomí to má Osprey a jeho poutavé vyprávění na DVD Chytáme přívlačí II, které mě nadchlo a při slabší chvilce už lítali na eBay objednávky. No a když jsem se jedno ráno probudil, zjistil jsem, že jsem novým majitelem multíku, pak vnucující se nákup castingového prutu v akci 1+1, další multík a tak furt dokola. Naštěstí Chorchus taky podlehl bláznovství a něco odkoupil a něco přiobjednal se mnou.
P.S. a to jsem ještě nešel do svého oblíbeného Shimana
reagovat - Středa 9. února 2011 ve 22:42 ® inspo reakce na …
-
LeoC> Koukám, žes to rozjel ve velkém.
reagovat - Středa 9. února 2011 ve 22:35 ® LeoC reakce na …
-
jackubr> u nás má snad jen RSP fishing lepší výběr, ale pouze Dragony. Já šel do experimentálně do jednodílu. Třeb Berkley pocitově fantastický (do 35 g), teď jsem zvědavý na poslední kousek, který jsem dneska zakoupil Abu Garcia Vendetta 230, 14–84 g
reagovat - Středa 9. února 2011 ve 22:08 ® inspo reakce na …
-
Fugas> Mi se zase naopak ten DAM líbí, ale není k dispozici vhodná kombinace délky a gramáže.
reagovat - Středa 9. února 2011 ve 22:04 ® inspo reakce na …
-
Fugas> Tak to ho omlouvá.
reagovat - Středa 9. února 2011 ve 22:02 ® Fugas reakce na …
-
inspo> podle mě sepisuje seriál o údržbě multíků
reagovat - Středa 9. února 2011 ve 22:00 ® osprey reakce na …
-
jackubr> Fugas> A co toto:
http://cgi.ebay.de/…120513286961?…
Je to 270 cm, ale nebaví mě hledat kratší, sázím článek.
reagovat - Středa 9. února 2011 ve 21:56 ® inspo
-
Že by se z Jardy stal monitor.
reagovat - Středa 9. února 2011 ve 21:56 ® Fugas reakce na …
-
osprey> kdyby ten Calyber měl korek, tak už ho mám asi doma… bohužel jsem v tomhle hrozně ortodoxní, korek ultras
reagovat - Středa 9. února 2011 ve 21:41 ® osprey reakce na …
-
jackubr> Zeptej se sethyho na jeho DAM Calyber Baitcast. Je sice asi do 56 g, ale snad prý dost poctivě.
reagovat - Středa 9. února 2011 ve 21:39 ® Fugas reakce na …
-
jackubr> něco podobného jsem také hledal, ale moc toho není. Řešením může být Sportex Black Stream 2.40 do 60g (49–68g) a nechat ho umotat se sedlem na MP. V originále to asi nedělají..
reagovat - Středa 9. února 2011 v 19:55 ® osprey reakce na …
-
sethy> To jsi dobrej – nebo máš dobrý Shimano.
Já nevím, jak daleko bych hodil 5 g. Fakt je, že mám sklony vzdálenosti spíš podceňovat, ale i tak. Každopádně s třímetrovým prutem bych dal tři metry s přehledem i s lehčí nástrahou než je SSR-5, tím jsem si jist
reagovat - Středa 9. února 2011 ve 14:29 ® jackubr
-
Dokáže někdo poradit prut na multíkovláčku, cca 240cm délky 20 – 80g v rozumné cenové relaci (2–3t)? Co jsem koukal tak žádný velký výběr u nás není když jsou koukal do zahraničí kde mám šanci něco koupit (USA) tak jsou to bohužel jednodíly. Času je na výběr dost a i tak trochu doufám, že na ForFishingu bude něco k vidění.
reagovat - Středa 9. února 2011 v 11:40 ® jackubr reakce na …
-
I mě se to zdá málo, bohužel nemám exemplář k převážení. A pak že se s multíkem blbě hází droboť
reagovat - Středa 9. února 2011 v 11:18 ® sethy
-
jackubr> vajíčko, prut 10–30g a takových 25–30m to nahodím.
reagovat
Ani jsem nevědě že to má jen 5g - Středa 9. února 2011 v 10:32 ® jackubr reakce na …
-
jak jsi sem psal, že tvoje multíkowoby začínaji na SSR5 – jak se hází s 5 gramy? Není to už trochu extrém?
reagovat - Středa 9. února 2011 v 0:03 ® osprey reakce na …
-
hecht> Takové nemám, já se metat nebojím
Ale jestli chceš oslnit přítomné, zajdi do Písku k Martinovi Vaněčkovi a kup si pořádnýho Believera.
reagovat - Úterý 8. února 2011 ve 23:49 ® hecht reakce na …
-
osprey> ptal jsem se po těch wobech, které se už většina bojí s běžným smekáčem metat…
reagovat - Úterý 8. února 2011 ve 23:39 ® sethy reakce na …
-
hecht> ještě bych ti sem mohl dát jednu 120g gumu
reagovat - Úterý 8. února 2011 ve 23:32 ® osprey reakce na …
-
hecht> Až přijedeš, otevřu šuplík. Co má 10 g a víc je multíkowob. Teoreticky.
reagovat - Úterý 8. února 2011 ve 23:31 ® hecht
-
Hele, se na mě každej s těma multíkowobama vyprdnul, teda kromě sethyho fau cvaj
reagovat - Úterý 8. února 2011 ve 22:47 ® sethy
-
hecht> jsem myslel že jste domluvení
reagovat
v osobce budeš mít kontakt