Vyhledávání
Multiplikátory a fígle kolem nich
16.1.2011 | PetrC | 226.555 zobrazení | 3.369 odpovědí
Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce
praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích
multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 22:10 ® PetrC reakce na …
-
sethy> slyšel jsem, že se umíš ohánět štětcem.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 22:10 ® osprey reakce na …
-
sethy> Ten můj měl napsáno to samé – taky jen v Německu. Ale jak Pepa názorně předvedl, není důležité, co je psáno, ale co se s prodávajícím domluví.
A myslím, že můžeš i anglicky, půlka Němců mluví anglicky slušně.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 22:07 ® osprey reakce na …
-
sethy> Je to normální C3 jenom v atraktivním designu. Mladé to není, má to ještě dvoupinovou odstředivou brzdu. Tyhle navijáky se prodávaly, když jsem s rybařinou začínal. Tenkrát jsem nad nimi jen slintal. Byl to kolovrátek za vejplatu.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 22:07 ® sethy reakce na …
-
osprey> Jj. Tohle bych třeba bral, ale zas posílá jen po německu:
reagovat
http://cgi.ebay.de/…140504306057?… - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 22:06 ® sethy reakce na …
-
PetrC> takže stačí sprej a klasická C3?
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 22:05 ® osprey reakce na …
-
sethy> Ty aukce se mění poměrně pomalu. Dá se to usledovat. Pak si ji založíš do záložek a dostavíš se na posledních pět minut.
Mezitím se asi vyplatí kontaktovat zadavatele a zjistit, jestli by to byl ochotný poslat i jinam.
V Evropě je lepší poštovné (z pohledu kupujícícho našince) a lidi jsou k tomu svolnější. Ale jak už jsem psal, budu se muset učit. Problém je, že toho tolik nepotřebuju.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 22:01 ® PetrC
-
sethy> je to klasická Cé trojka. Konkrétně 4601 C3. Ta má je tuším z pětadevadesátého. A Mírova je to samé, možná o nějaký rok mladší..
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 22:00 ® PetrC reakce na …
-
osprey> rád vyčnívám z davu.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 22:00 ® sethy reakce na …
-
PetrC> Klasické C3 je to samé? Nebo se jedná o jiný model?
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:59 ® osprey reakce na …
-
PetrC> Tak já budu dav, mě ani jedno neva.
Aspoň si je poznáme.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:58 ® sethy reakce na …
-
osprey> S němčinou na mě nechoď. Sice jsem se to taky učil, ale…
reagovat
Něco velikosti 4 a 5, něco staršího (ale nového). To tvoje by se mi třeba moc líbilo - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:58 ® PetrC
-
sethy> Kubo, ale on se vyrábí a je lepší. Jen není v té pěkné vínové barvě.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:57 ® PetrC reakce na …
-
osprey> jednak překáží při provlékání vlasce a druhý problém vidím v zanášení navijáku bordelem.
reagovat
Takže kromě UC 6601 a myslím na Recordu, mám na všech ty nesmysli pryč.
Ale je to jen můj názor a pocit a dav to tam má. - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:55 ® osprey reakce na …
-
sethy> Dávej si e-bay.de – prostě Němce. Ti většinou zase posílají jen po Německu, ale Pepa si s dražitelem pohovořil předem a ten mu slíbil, že to v případě výhry pošle.
Já ještě ze zahraničí nekoupil v životě nic – ale poučen schopnostmi kolegy se chci trochu vypracovat.
Jaké konkrétní věci bys chtěl?
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:54 ® PetrC reakce na …
-
džigit> samozřejmě nějaký jakž takž existuje a budu-li vědět, tak to ze sebe vysypu. Takže jestli máš nebu budeš mít potřebu, tak se zeptej.
Už teď ti ale mohu zopakovat, že to všechno je v podstatě jedno a to samé.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:49 ® osprey reakce na …
-
PetrC> Proč bych měl sundavat ten ergogrip?
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:49 ® sethy
-
osprey> Vím že už se nevyrábí (zas mě podceňuješ
reagovat). Ale když už tam na něco narazím, tak většinou posílá jen po americe…
Tak až na něco zas někdy narazíš a nebudeš to chtít, informuj mě – dík - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:48 ® džigit reakce na …
-
PetrC> a existuje,prosím,nějaký ucelený přehled? Něco,co by mi pomohlo se v tom orientovat,dík.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:47 ® osprey
-
sethy> Tenhle multík se nedělá. Musíš mít kliku. Mám sice podanou žádost o platební kartu, ale nějak se to vleče. Když jsem na ten krám padnul, okamžitě jsem zmermomocnil Pepu, aby to pro mě uchvátil.
Je šikovný, zvládl to skvěle. Žádný další jsem na E-bay ani jinde neviděl. Prostě klika.
Taky se prodával jeden skvělý Ultra Cast, ale to už je pasé.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:45 ® PetrC reakce na …
-
džigit> ani by mě nenapadlo tě mystifikovat nebo nedej bože podvádět. Však by mi to také neprošlo, že?
Ono jich je tolik, že se v tom jeden lehce ztratí. A přitom je to všechno většinou na jedno brďo.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:42 ® PetrC reakce na …
-
sethy> ono ti nic jiného nezbude, nějak mám co dělat sám se sebou a co můžeš udělat sám, neodkládej na zítřek. Nebo jak se to píše.
To přece nevadí, že jsou pravoruké.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:28 ® džigit
-
PetrC> vždyť já Ti věřím
reagovatNějak všude vídávám jiné barvy a navíc bez těch popisků po obvodu a taky je tam nějakej jinej čudlik…
- Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:28 ® sethy
-
PetrC> To zvladnu sám, neboj
reagovat
Ono na tom ibeju jsou skoro všechny pravoruké - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:24 ® PetrC
-
džigit> kam se poděl text, co jsem ti psal?! Ještě se tu začne ztrácet naše tlachání! No toto!
A mám hezčí a lepší popisky. A i fotky.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:21 ® PetrC reakce na …
-
sethy> nechodím tam, nemám potřebu, ale kdykoliv jsem tam byl a něco sháněl, většinou jsem to našel.
reagovat
Také musíš mít štěstí. - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:20 ® PetrC reakce na …
-
sethy> vím, že to tu už někde bylo, ale množit se budeš sám anebo to mám za tebe udělat třeba já.
Ale máš u mě kladný bodík za tak hezká slova o abu.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:19 ® sethy reakce na …
-
PetrC> já tam chodím, ale neumím
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:18 ® PetrC
-
sethy> kam jsi dal oči? Ty koukáš kam nemáš.
Ale také jsem ji dlouho neviděl, jenže já na ebay nechodím, neb to tam neumím a oči mám jen pro tu svou…reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:16 ® sethy reakce na …
-
PetrC> Ne na jerky bych si klidně Abu vzal. každý potřebuje dostat druhou šanci, tak jí dám i ABU. Jen mi někdo něco pěkného, levného a dobrého sežeňte jo
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 21:15 ® PetrC
-
sethy> lepší výmluvu jsem nečekal. Spíš naopak, jako třeba tu, jak je šimáno nejlepší apod.
reagovat