Vyhledávání
Multiplikátory a fígle kolem nich
16.1.2011 | PetrC | 226.559 zobrazení | 3.369 odpovědí
Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce
praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích
multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 20:27 ® PetrC reakce na …
-
kerob> SN = Smekací Naviják.
Když už tam budeš, tak se ti vyplatí koupit alespoň dva kousky.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 20:26 ® kerob reakce na …
-
osprey> mas recht, 50 by mela stacit.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 20:26 ® PetrC reakce na …
-
sethy> ty jsi mě proklínal? Proč? Mám se začít obávat o své MP? Nebo mám začít chodit kanály?
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 20:24 ® PetrC reakce na …
-
sethy> v abu není žádná pružina mechanické brzdy. Není důvod. Proč také? Leda pro komplikovanost, ale od toho je tu šimáno.
Cvičit, cvičit a zase jednou cvičit. Jedině tak se to naučíš. Za pár let zvládneš poslepu rozborku/sborku do deseti vteřin.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 20:23 ® osprey
-
Tak jsem musím pochlubit – já našel, pepa-č na E-bay vybojoval a včera to došlo. Starý, ale naprosto netknutý, i maziva byla zaschlá, musel jsem do něj nakapat olej.
Nejhezčí barevná kombinace, co znám.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 20:20 ® PetrC reakce na …
-
LuboO> u šimána je to vzhledem k počtu dílů reálné.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 20:20 ® osprey
-
kerob> Revo Toro je mezi vajíčky dost veliké. Podívej se na kapacity obou modelů, myslím, že 61 má 200 m čtyřicítky. Z mého pohledu – není to špatné, ale na štiky není nutno tolik.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 20:19 ® kerob reakce na …
-
co je SN?
S tim, ze bych kupoval 2 jeste uvidim, ale 3 asi fakt nee
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 ve 20:00 ® sethy reakce na …
-
PetrC> Ani nevíš kolikrát jsem tě proklínal
reagovatjednu chvíli jsem to chtěl zabalit do krabičky a poslat ti ti
- Čtvrtek 27. ledna 2011 v 19:56 ® sethy reakce na …
-
PetrC> V abu ta pružina není? Bez ní to nefungovalo. Bylo to v mechanické.
reagovat
V průběhu jsem to mockrat rozdělával a zas dával dohromady (sem vždy něco zapomněl). Ale pak už to šlo rychle. Další už bude hračka
- Čtvrtek 27. ledna 2011 v 19:44 ® LuboO reakce na …
-
PetrC> sethy to este 5× zopakuje a postavi dalsi multik.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 19:39 ® PetrC reakce na …
-
sethy> mají to zbytečně komplikované, viď? Naštěstí to budeš rozebírat jednou za deset let, že?
Jakou odhozovou brzdu máš na mysli? Mechanickou? Tam je nějaká pružina? Nebo odstředivou? Co by tam ale dělala.
Důležitá je tvá spokojenost, ale co jsi ty čtyři hodiny dělal, to nechápu. Hledal pružinu, která je nepotřebná? Rozebíral druhý naviják?
Jakube, dělám si srandu, ale znáš mě.reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 19:10 ® sethy reakce na …
-
PetrC> Rozmontovat to šlo v pohodě. Vyčistil jsem a začal jsem skládat zpět. První zádrhel byl na světě a trvalo to tak dlouho až jsem musel rozdělat druhý multík abych zjistil co a jak
reagovat
Těsně před koncem jsem zjistil že mě někam zapadla pružinka z odhozové brzdy. Co teď, asi hoďku jsem jí hledal (doteď nevím kde je), až jsem si jí nakonec vyrobil sám
Multík šlape zas jako když jsem ho koupil, takže spokojenost. Jen ty 4 hodiny času - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 19:05 ® PetrC reakce na …
-
sethy> tak to alespoň barvitě vyprávěj. Ale úplně všechno, nic nevynechej.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 18:47 ® sethy reakce na …
-
PetrC> nefotil jsem, ten foťák už bych pak nikdy neočistil
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 18:23 ® PetrC reakce na …
-
sethy> tak co je?
reagovat
Kde to vázne?! - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 18:22 ® PetrC reakce na …
-
sethy> tak už?
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 18:22 ® PetrC reakce na …
-
sethy> už?
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 18:22 ® PetrC reakce na …
-
sethy> tak to mi asi něco uniklo.
Ukaž a neprotahuj to, víš přece jak jsem zvědavý.reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 18:06 ® sethy reakce na …
-
PetrC> tož tys ani nezaregistroval, že jsem úspěšně zeservisoval Citicu
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 17:58 ® PetrC reakce na …
-
kerob> šňůru mám jen na SN.
reagovat
Nechci tě do něčeho nutit a ani tlačit, ale pokud budeš v USA, tak si tam kup rovnou ještě jeden malý MP. Osobně bych si přivezl rovnou celou Velkou Trojku. Tam si všechny tři osaháš a uvidíš, navíc ušetříš. A neboj, že bys je nevyužil. - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 17:40 ® kerob reakce na …
-
PetrC> priklanim se k vlasci, ja snury az na vyjimky nemam moc rad. A na normalni vlacku vystacim zatim asi se smekacem. Dik.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 17:36 ® kerob reakce na …
-
sethy> tak to mas holt smulu
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 17:29 ® PetrC reakce na …
-
kerob> na jerky si vezmi vyšší kapacitu a rovnou si tam kup ještě jeden MP na běžnou přívlač. Ten klidně s nejnižší kapacitou.
Také jde o to, jestli použiješ šňůru či vlasec. Na šňůru klidně kup MP s mělkou vrtanou cívkou, pro vlasec zvol klasickou s kapacitou cca 100m/0,40mm, ta stačí.A ještě k volbě vlasce nebo šňůry. Osobně používám vlasce, protože jejich přednosti převažují.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 17:24 ® sethy reakce na …
-
kerob> no ale tu 61 od tebe nekoupím
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 17:11 ® kerob reakce na …
-
sethy> dik, nemam v planu na tom tahat maly nastrahy, minimum bych si tipnul tak na 25–30g.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 17:07 ® sethy reakce na …
-
kerob> převod je na tobě – nějak moc bych to neřešil. Velikost: já bych bral menší, protože má menší-lehčí cívku a lépe se budou odhazovat menší nástrahy. Na jerky raději asi 61. Ale vem si to do ruky a uvidíš co ti líp sedne.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 16:59 ® kerob reakce na …
-
sethy> a toro s jakym prevodem? 5,4 nebo 6,4:1 a velikost lip 50 nebo 60?
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 16:39 ® sethy
-
kerob> prut bych vzal raději 180 než 2metr. Record má mělkou cívku (pokud chceš chytat s tlustým vlascem, tak nebrat) jedině verzi s velkou kapacitou (jen 6ková myslim). A kup si to Toro, když ti nesedne, rád ho od tebe odkoupím. U nás je moc drahý.
reagovat - Čtvrtek 27. ledna 2011 v 16:37 ® sethy
-
regulus> musíš umět nahazovat, pak nic neupálíš
reagovat