Chytej.cz

Multiplikátory a fígle kolem nich necteno

16.1.2011 | PetrC | 228.540 zobrazení | 3.369 odpovědí

Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:23 ® sethy
sethy

PetrC> Já mám kolo, které by dnes nové nestálo ani 10tis :-D a stejně na něm najezdím ročné víc než většina známých co mám x-krát dražší kola. Né že bych lepší nechtěl, ale…
Chceš tí říct, že mě čeká endoprotéza?
A 30 kiláku denně je pěkný, to je víc jak 10tis za rok ;-)

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:19 ® PetrC reakce na …

sethy> právě proto jsem si pořídil kolo, ale jak napadl sníh a silnice zmrzly, tak jsem to raději zabalil a čekám na lepší podmínky. No a když se udělalo pěkně a rozmrzlo to, tak jsem chytl ten hnus a ještě tento týden se mám prý šetřit.
Ale jo, dočkám se. Kolo mě baví a loni jsem jezdil denně až 30km. Vím, moc to není, ale stačilo mi to abych byl spokojený.

Pozor, mám obyčejné české kolo za pár tisíc. Nejsem takový fanda, abych utrácel desítky či stovky tisíc za kolo a doplňky.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:15 ® PetrC

sethy> každý má hlučná kolena, záleží na tom, jestli tam má šneka anebo hypoid anebo červa…

:-D :-D

Kamarád ortopéd mě upozorňoval, že jakmile se koleno rozjede, hlavně tedy chrupavka, tak je to nezadržitelné a končí to endoprotézou. A žádné preparáty nepomohou. Píchal mi do kolene Hyalgan či jak se to jmenovalo a krátkodobě to pomohlo.
Ale jo, sport je zdravý. I motorky jsou hezký sport.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:10 ® sethy reakce na …
sethy

PetrC> co třeba spinning (na kole) nebo HEAT nebo tak něco, to jde i se špatným kolenem. Ale já jezdím na kole i teď a to nemám zdaleka takové stroje jak ty nebo troutkiller.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:09 ® PetrC reakce na …

sethy> mám, bojím…

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:08 ® sethy reakce na …
sethy

PetrC> Ne máme to nějak v rodině. Ono to zatím nebolí, ale kdybys slyšel ty zvuky :-D ale tak pravidelně jím různé hnusy na kolena, pravidelně denně sportuju a tak nějak se to snažím oddálit. S motorkou na mě nechoď na to bych nikdy nesedl.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:07 ® PetrC reakce na …

sethy> přesně tak, ďourky mám zakázané a běhat nemohu, protože bych to přes to koleno dlouho neustál.

Zkusím zapracovat na těch dírkách.

:-D :-D
reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:05 ® PetrC reakce na …

sethy> také jsi se vytentočkoval na motorce, že máš problém s kolenem?

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:04 ® PetrC reakce na …

troutkiller> pokud jde o cyklistiku, tak nemám žádný přehled a v podstatě nic z toho neznám. Jen co se doslechnu od kluků.

I brzdy mám XT a nejsem spokojený, protože mi občas blbne zadní třmen nebo rukojeť či jak se to jmenuje. Ale připouštím, že bude chyba, nebo spíš byla chyba v servisu, protože většího patlala jsem neviděl.
Kdybys viděl co udělal, když mi dal dopředu 180ku.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:01 ® sethy reakce na …
sethy

PetrC> Neměj, neboj.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:01 ® sethy reakce na …
sethy

PetrC> Tak hýbat se dá i teď. Ale ty máš vlatně dírky zakázané :-D

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 21:00 ® PetrC reakce na …

sethy> vážně mám o tebe Kubo strach…

;-) ;-)

Ale nejspíš víš, co já nevím.

:-) :-)
reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:59 ® PetrC reakce na …

džigit> jó tak papáníčko mám rád, ale už jsem tuto činnost výrazně omezil.
Teď mi chybí pohyb a už čekám, až sleze sníh.

Kouření je humus a zkus přestat. Ale na druhou stranu je to rychlejší smrt, než umírat na následky obezity.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:57 ® sethy reakce na …
sethy

PetrC> Co máš z toho já cítím kolena už teď :-((

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:57 ® troutkiller reakce na …

PetrC> Je to marný ale šímo za SRAMem začalo zaostávat už přede 2 roky(karbon,10 ko­lo)Třeba ale brzdy bych si od šíma dal páč je jezdim 10 let a neni nejmenší problém!

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:56 ® PetrC reakce na …

sethy> vždy jsem vážil okolo 90 – 95kg, podle toho, jak jsem se najedl a co jsem dělal, ale teď cítím každé kilo navíc. Hlavně koleno.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:55 ® sethy reakce na …
sethy

PetrC> Važně nebojím.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:54 ® PetrC reakce na …

sethy> nebojíš? Tak od teď se o tebe začínám bát!

:-> :->

Ale jo, je s nimi vesele a veselo…

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:53 ® džigit reakce na …

PetrC> tak přes 115 jsem byl velice krátce,teď pendluju kolem 111, ale poslední dobou bych sežral vše na co přijdu.Taky se snažím nekouřit :-))

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:52 ® PetrC reakce na …

kerob> no právě, mám problém seřídit přehazovačku, jako by si žila vlastním životem.
A o kolo se starám asi dobře.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:51 ® PetrC reakce na …

troutkiller> zatím jsem drncáka v bahně pořádně neprotáhl, jezdím převážně na cestách a do terénu se moc nepouštím, takže zatím žádné složité akce.
Ano i to co jsi napsal jsem slyšel. Ale co, jak jsem kolo koupil, tak ho mám.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:49 ® sethy reakce na …
sethy

PetrC> to se ti ani nedivím, mě překáží i 80 :-D

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:48 ® sethy reakce na …
sethy

PetrC> toho se nebojím :-93;

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:48 ® PetrC reakce na …

džigit> přesně tak, jak se to říká – jsem prostorově výraznější.

;-) ;-)

Také jsem po úrazu a navíc jsem přestal před lety kouřit a nabral jsem okolo 30kg. Ale zhubnul jsem ze 124 na cca 115kg. A ještě je to děs a hrůza, vadí mi to, překáží mi to.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:44 ® PetrC reakce na …

sethy> jen počkej, až na tebe bude mít papír a v občance řádně vyplněnou kolonku.

:-P :-P
reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:40 ® kerob
kerob

PetrC> ano, je hlucnejsi a neni tak jemny, ale radi bez jakyhokoliv serizovani a cisteni porad stejne a ty palcovy packy mi vyhovujou uplne nejvic. Vule muzou byt vetsi nez u shima a porad to dobre radi.

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:40 ® troutkiller

PetrC> Co se SRAMu týče tak je hlučnější a humpoláčtější ale když máš bika obaleného v blátě tak hodinářská práce šíma jde rychle do kytek!Zažil sem Krále šumavy v takovém marastu že šímaři chodily pěšky ale SRAM makal dík tvrdším pružinám jak má!

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:37 ® kerob
kerob

troutkiller> zdar :-) , nikdy jsme z shima na kole nebyl nadsenej a od doby kdy SRAM zacal delat razeni nemam jedinej duvod mit shimo na biku, snad jen smyk…ale je to stejny jako shimo/daiwa v rybarine :-D

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:37 ® džigit

PetrC> že by „Věstonický Venouš“ :-)) Já to od úrazu mám doma taky o 20 kilo těžší :-D

reagovat
Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:36 ® sethy
sethy

PetrC> už si mě našla, ale zakázané nic nemám, to se mám :-)

reagovat