Vyhledávání
Multiplikátory a fígle kolem nich
16.1.2011 | PetrC | 228.499 zobrazení | 3.369 odpovědí
Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce
praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích
multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 23. ledna 2011 v 10:59 ® sethy reakce na …
-
troutkiller> pak je tu ještě šance u Studenhého. Má to sice dražší, ale dnes už prý hodně dobrá kvalita. Já osobně bych mu ale už nenechal vydělat ani korunu…
reagovat - Neděle 23. ledna 2011 v 10:58 ® sethy reakce na …
-
troutkiller> ano já vím o tvém problému a chápu tě. Totéž se stalo se stejnným prutem i kamarádovi. Jenže já mám podobnou zkušenost s daiwou (navijáky) a s dragony zas opačnou než ty, tím pádem to vidím uplně obráceně. Ale draky neobhajuji, lámat se lámou. Na druhou stranu jsem už polámal tolik jiných prutů a draha žádného
reagovat - Neděle 23. ledna 2011 v 9:06 ® troutkiller reakce na …
-
sethy> Co se toho Polského roští týče tak když ti prut praskne 5cm za spojkou při náhozu 5g nástrahy tak určo neni něco v pořádku
reagovatPrut byl TD 7–21g takže by to teoreticky zvládnout měl
Nikde sem s nim nepraštil ani ho do dveří nepřibouchl!Pak ta dvouměsíční anabáze s castovou Destinou a praskající rukojetí atd.Když to vezmu dohromady tak jinej klacek než Dragon bez kterého se udajně nedá chytat mi nepraskl!!!!
- Neděle 23. ledna 2011 v 8:59 ® troutkiller reakce na …
-
sethy> Pokud je to tak jak píšeš tak do té stavby jdu!Pokud bude stavěč stejně šikovnej jako je šikovnej konstruktér kol tak se mám už ted na co těšit
reagovatJeště aby se mu du toho chtělo!
- Neděle 23. ledna 2011 v 7:55 ® PetrC reakce na …
-
sethy> že se ptáš, jasně, že jsem zde. Myslíš, že bych mohl zahálet?
reagovat
Počítám s tím a čekám na tvé otázky. - Sobota 22. ledna 2011 v 19:36 ® sethy reakce na …
-
PetrC> Jsi tu? Proberem ten ultracat vs. C3? Celkem by mě to zajímalo.
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 19:35 ® sethy reakce na …
-
troutkiller> a já mám třeba draky taky rád. Zatím jsem žádný nezlomil a chytají obstojně, ale nikomu ho vnucovat nebudu. Důležité je aby mi prut sedl, pak už na značku nekoukám. A co se daiwa x shimano týče. Ještě jsem neměl v ruce daiwu (do ceny cca 7000Kč u nás), která by se aspoň vyrovnala twinu. Jedna caldia byla dokonce tak špatná, že bych za ní nedal ani 1000Kč – možná špatná výstupní kontrola, ale tohle by se stávat nemělo. Možná jsem kápl na špatné kousky, ale…
reagovat
Nebavím se o navi nad 10tis, tam už je to na vkuse každé z nás jestli stella nebo certate. - Sobota 22. ledna 2011 v 19:30 ® sethy reakce na …
-
troutkiller> pokud si dobře pamatuju, tak když jsem se naposledy pepy ptal cgtěl za práci cca 1500Kč – takže pak už jsou to lehké počty (snad si to pamatuji správně).
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 17:53 ® osprey reakce na …
-
troutkiller> Shimano se dá s Daiwou srovnat docela dobře. Prostě řekneš, co je lepší a máš srovnáno.
Pokud jde o Draka, víš, že já jsem spokojený uživatel, ale nikomu to necpu. Ty pruty jsou pocitově dobré, o něco křehčí, ale mám toho s nimi odchytáno dost. Kdo je láme, ten je mít rád nemůže, to dá rozum
A Penna na sumcovláčku mám, jak psal PetrC. Je to ale předimenzovaný klacek. Těžký a výkonný. Dlouho jsem hledal a myslím, že pro tebe bude ideální řešení dovoz z ciziny nebo stavba. Pokud si to dáš stavět, nešetři na očkách. SiC Titanium jsou drahá, ale mají lehčí rámy a ten prut je pak pocitově o dost lepší.
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 17:42 ® PetrC reakce na …
-
troutkiller> přesně jak píšeš a plně s tebou souhlasím!
reagovat
V podstatě se historie stále opakuje. Když si vzpomenu na šimáno a jejich hukot do lidí. Kam ses podíval, tam bylo a nebylo úniku.
A nejhorší je se postavit proudu a davu. Za živa tě sežerou anebo jsi, jak píšeš, za blázna! - Sobota 22. ledna 2011 v 17:39 ® PetrC reakce na …
-
LuboO> a co budeš dělat ty? Ty mi busdeš smát, že jsem malej Jarda, když mě sethy utěšuje, že?
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 16:39 ® troutkiller reakce na …
-
PetrC> Je to těžký
reagovatKdysi byl in kdo měl Speeda a red arcs nebo jak se ta červená kopie Zauberu jmenuje!Pak nastoupí Flip s Drakem a poblázní neználky že neni nic lepšího pod sluncem a je to!Pár jich pozve na testování a zase se pár chytí
Už spoustě lidí ty klacky praskly ale když to někde napíšeš si za blázna!
- Sobota 22. ledna 2011 v 16:18 ® LuboO reakce na …
-
PetrC> sethy ta utesi. lebo on vie vsetko. o chvilu to bude mat aj v profile.
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 16:17 ® PetrC reakce na …
-
LuboO> a co já? To není fér…
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 16:17 ® LuboO reakce na …
-
PetrC> asi ja od teba cez neho pre nas k nim…
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 16:15 ® PetrC reakce na …
-
troutkiller> několikrát jsem to napsal a i přímo s Petrem jsme se o tom bavili a napsal jsem mu to do očí.
reagovat
Je ale fakt, že dragon má silnou základnu, ale tu mělo i šimáno. A další fakt je ten, že vždy budou dva tábory. Jedni budou hájit svou modlu a druzí jí nepřijdou nikdy na chuť. - Sobota 22. ledna 2011 v 16:12 ® PetrC reakce na …
-
LuboO> otázkou je, kdo koho bude utěšovat. Ty jeho, on tebe, ja jeho, ty mne, já tebe, my tebe, on nás, ty nás?
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 16:10 ® troutkiller reakce na …
-
PetrC> Napiš to vedle a sežerou tě!Jako mně když sem napsal že šímo s s Daiwou nemuže rovnat
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 16:07 ® LuboO reakce na …
-
PetrC> dalsi utesitel…
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 16:06 ® LuboO reakce na …
-
troutkiller> a to sa prave chystam jeden si zadovazit… Tu clovek fakt ziska info, co mu pomozu pri rozhodovani…
A sram je aj tak lepsi:DD
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 16:06 ® PetrC reakce na …
-
troutkiller> nejsi sám, kdo dragony polámal. U sousedů se před nějakou dobou vedla celkem zajímavá diskuze o nešťastně zlomeném a reklamovaném prutu. Určitě víš, že?
reagovat
A nazval jsi to správně – je to šrot! I když takto soudím neprávem, ale pár známých si už postesklo a nemám důvod jim nevěřit. A ty pruty mi nesedly, takže jedno s druhým. - Sobota 22. ledna 2011 v 16:00 ® troutkiller reakce na …
-
PetrC> Máš recht!Z těch 5 mi jedinej praskl mojí vinou jinak už mi ten Polskej šrot nesmí do domu!!!
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 15:48 ® PetrC reakce na …
-
troutkiller> Petr je tak trochu zvláštní, hodný, ale nesmíš mu odporovat či mít odlišný názor a hlasitě se s ním o ten jeho přetahovat.
reagovat
Dragony nemám rád a svým způsobem za to může i Petr, když je před lety vychvaloval do nebes. Pár jsem jich v ruce měl a nepadly mi do ruky. Takže když se to sečte, tak je to jako s tím šimánem.
Praskne každý prut. I kevlarový sportex jsem zlomil. A klidně budu a jsem out… - Sobota 22. ledna 2011 v 15:43 ® troutkiller reakce na …
-
PetrC> Ráno sem tam nakouk a zjistil sem že komu praskl Dragon je debil!V tom případě já sem pětinásobnej
reagovat)Flip je tam tak zbláznil že kdo tam nemá draka je uplně out!
- Sobota 22. ledna 2011 v 15:40 ® PetrC reakce na …
-
troutkiller> copak se vedle děje?
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 15:38 ® troutkiller reakce na …
-
PetrC> U sousedu to stojí za to!!!To radši počkám až ho potkám nebo mu brnknu
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 15:37 ® PetrC
-
džigit> ono je těžké někomu postavit klacek.
Ale když jsem byl mladý, tak mít postavený klacek nebyl až takový problémreagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 15:36 ® džigit reakce na …
-
PetrC> no pánové,nevidětpár řádku níž…
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 15:32 ® PetrC reakce na …
-
troutkiller> možná bys měl i u sousedů. Pro jistotu. Určitě ti ho nepostaví za pár dnů a sezóna se pomalu, ale jistě blíží.
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 15:30 ® troutkiller
-
PetrC> Už sem mu psal Sz tak čekám kdy se mistr ozve
reagovat