Chytej.cz

Multiplikátory a fígle kolem nich necteno

16.1.2011 | PetrC | 228.499 zobrazení | 3.369 odpovědí

Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 23. ledna 2011 v 10:59 ® sethy reakce na …
sethy

troutkiller> pak je tu ještě šance u Studenhého. Má to sice dražší, ale dnes už prý hodně dobrá kvalita. Já osobně bych mu ale už nenechal vydělat ani korunu…

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 v 10:58 ® sethy reakce na …
sethy

troutkiller> ano já vím o tvém problému a chápu tě. Totéž se stalo se stejnným prutem i kamarádovi. Jenže já mám podobnou zkušenost s daiwou (navijáky) a s dragony zas opačnou než ty, tím pádem to vidím uplně obráceně. Ale draky neobhajuji, lámat se lámou. Na druhou stranu jsem už polámal tolik jiných prutů a draha žádného:-93;

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 v 9:06 ® troutkiller reakce na …

sethy> Co se toho Polského roští týče tak když ti prut praskne 5cm za spojkou při náhozu 5g nástrahy tak určo neni něco v pořádku:-(( Prut byl TD 7–21g takže by to teoreticky zvládnout měl:-) Nikde sem s nim nepraštil ani ho do dveří nepřibouchl!Pak ta dvouměsíční anabáze s castovou Destinou a praskající rukojetí atd.Když to vezmu dohromady tak jinej klacek než Dragon bez kterého se udajně nedá chytat mi nepraskl!!!!

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 v 8:59 ® troutkiller reakce na …

sethy> Pokud je to tak jak píšeš tak do té stavby jdu!Pokud bude stavěč stejně šikovnej jako je šikovnej konstruktér kol tak se mám už ted na co těšit:-) Ještě aby se mu du toho chtělo!

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 v 7:55 ® PetrC reakce na …

sethy> že se ptáš, jasně, že jsem zde. Myslíš, že bych mohl zahálet?
Počítám s tím a čekám na tvé otázky.

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 19:36 ® sethy reakce na …
sethy

PetrC> Jsi tu? Proberem ten ultracat vs. C3? Celkem by mě to zajímalo.

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 19:35 ® sethy reakce na …
sethy

troutkiller> a já mám třeba draky taky rád. Zatím jsem žádný nezlomil a chytají obstojně, ale nikomu ho vnucovat nebudu. Důležité je aby mi prut sedl, pak už na značku nekoukám. A co se daiwa x shimano týče. Ještě jsem neměl v ruce daiwu (do ceny cca 7000Kč u nás), která by se aspoň vyrovnala twinu. Jedna caldia byla dokonce tak špatná, že bych za ní nedal ani 1000Kč – možná špatná výstupní kontrola, ale tohle by se stávat nemělo. Možná jsem kápl na špatné kousky, ale…
Nebavím se o navi nad 10tis, tam už je to na vkuse každé z nás jestli stella nebo certate.

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 19:30 ® sethy reakce na …
sethy

troutkiller> pokud si dobře pamatuju, tak když jsem se naposledy pepy ptal cgtěl za práci cca 1500Kč – takže pak už jsou to lehké počty (snad si to pamatuji správně).

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 17:53 ® osprey reakce na …
osprey

troutkiller> Shimano se dá s Daiwou srovnat docela dobře. Prostě řekneš, co je lepší a máš srovnáno.:-)) Pokud jde o Draka, víš, že já jsem spokojený uživatel, ale nikomu to necpu. Ty pruty jsou pocitově dobré, o něco křehčí, ale mám toho s nimi odchytáno dost. Kdo je láme, ten je mít rád nemůže, to dá rozum:-))

A Penna na sumcovláčku mám, jak psal PetrC. Je to ale předimenzovaný klacek. Těžký a výkonný. Dlouho jsem hledal a myslím, že pro tebe bude ideální řešení dovoz z ciziny nebo stavba. Pokud si to dáš stavět, nešetři na očkách. SiC Titanium jsou drahá, ale mají lehčí rámy a ten prut je pak pocitově o dost lepší.

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 17:42 ® PetrC reakce na …

troutkiller> přesně jak píšeš a plně s tebou souhlasím!
V podstatě se historie stále opakuje. Když si vzpomenu na šimáno a jejich hukot do lidí. Kam ses podíval, tam bylo a nebylo úniku.
A nejhorší je se postavit proudu a davu. Za živa tě sežerou anebo jsi, jak píšeš, za blázna!

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 17:39 ® PetrC reakce na …

LuboO> a co budeš dělat ty? Ty mi busdeš smát, že jsem malej Jarda, když mě sethy utěšuje, že?

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 16:39 ® troutkiller reakce na …

PetrC> Je to těžký:-) Kdysi byl in kdo měl Speeda a red arcs nebo jak se ta červená kopie Zauberu jmenuje!Pak nastoupí Flip s Drakem a poblázní neználky že neni nic lepšího pod sluncem a je to!Pár jich pozve na testování a zase se pár chytí:-(( Už spoustě lidí ty klacky praskly ale když to někde napíšeš si za blázna!

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 16:18 ® LuboO reakce na …
LuboO

PetrC> sethy ta utesi. lebo on vie vsetko. o chvilu to bude mat aj v profile.

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 16:17 ® PetrC reakce na …

LuboO> a co já? To není fér…

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 16:17 ® LuboO reakce na …
LuboO

PetrC> asi ja od teba cez neho pre nas k nim…

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 16:15 ® PetrC reakce na …

troutkiller> několikrát jsem to napsal a i přímo s Petrem jsme se o tom bavili a napsal jsem mu to do očí.
Je ale fakt, že dragon má silnou základnu, ale tu mělo i šimáno. A další fakt je ten, že vždy budou dva tábory. Jedni budou hájit svou modlu a druzí jí nepřijdou nikdy na chuť.

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 16:12 ® PetrC reakce na …

LuboO> otázkou je, kdo koho bude utěšovat. Ty jeho, on tebe, ja jeho, ty mne, já tebe, my tebe, on nás, ty nás?

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 16:10 ® troutkiller reakce na …

PetrC> Napiš to vedle a sežerou tě!Jako mně když sem napsal že šímo s s Daiwou nemuže rovnat:-)

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 16:07 ® LuboO reakce na …
LuboO

PetrC> dalsi utesitel…

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 16:06 ® LuboO reakce na …
LuboO

troutkiller> a to sa prave chystam jeden si zadovazit… Tu clovek fakt ziska info, co mu pomozu pri rozhodovani…

A sram je aj tak lepsi:DD

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 16:06 ® PetrC reakce na …

troutkiller> nejsi sám, kdo dragony polámal. U sousedů se před nějakou dobou vedla celkem zajímavá diskuze o nešťastně zlomeném a reklamovaném prutu. Určitě víš, že?
A nazval jsi to správně – je to šrot! I když takto soudím neprávem, ale pár známých si už postesklo a nemám důvod jim nevěřit. A ty pruty mi nesedly, takže jedno s druhým.

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 16:00 ® troutkiller reakce na …

PetrC> Máš recht!Z těch 5 mi jedinej praskl mojí vinou jinak už mi ten Polskej šrot nesmí do domu!!!

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 15:48 ® PetrC reakce na …

troutkiller> Petr je tak trochu zvláštní, hodný, ale nesmíš mu odporovat či mít odlišný názor a hlasitě se s ním o ten jeho přetahovat.
Dragony nemám rád a svým způsobem za to může i Petr, když je před lety vychvaloval do nebes. Pár jsem jich v ruce měl a nepadly mi do ruky. Takže když se to sečte, tak je to jako s tím šimánem.
Praskne každý prut. I kevlarový sportex jsem zlomil. A klidně budu a jsem out…

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 15:43 ® troutkiller reakce na …

PetrC> Ráno sem tam nakouk a zjistil sem že komu praskl Dragon je debil!V tom případě já sem pětinásobnej:-)) )Flip je tam tak zbláznil že kdo tam nemá draka je uplně out!

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 15:40 ® PetrC reakce na …

troutkiller> copak se vedle děje?

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 15:38 ® troutkiller reakce na …

PetrC> U sousedu to stojí za to!!!To radši počkám až ho potkám nebo mu brnknu:-)

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 15:37 ® PetrC

džigit> ono je těžké někomu postavit klacek.
Ale když jsem byl mladý, tak mít postavený klacek nebyl až takový problém

:-D :-D
reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 15:36 ® džigit reakce na …

PetrC> no pánové,nevidětpár řádku níž… :-D

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 15:32 ® PetrC reakce na …

troutkiller> možná bys měl i u sousedů. Pro jistotu. Určitě ti ho nepostaví za pár dnů a sezóna se pomalu, ale jistě blíží.

;-) ;-)
reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 15:30 ® troutkiller

PetrC> Už sem mu psal Sz tak čekám kdy se mistr ozve:-)

reagovat