Vyhledávání
Multiplikátory a fígle kolem nich
16.1.2011 | PetrC | 228.477 zobrazení | 3.369 odpovědí
Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce
praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích
multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 20. ledna 2011 v 15:02 ® LeoC reakce na …
-
regulus> U tohoto prutu stála doprava 29,95 USD + 4 USD jsem zaplatil prodejci za tubus.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 14:05 ® regulus reakce na …
-
LeoC> ach jo …
reagovat
Napsal jsem kolem $50, napsal jsem to proto, protože jsem si v kalkulátoru US pošty spočítal, za kolik se dá poslat balík 120cm dlouhej a ve váze od 3 do 6 liber byla cena od tusím $43 do $55. Nemohu pochopitelně tušit do jak těžkýho tubusu to v tom kšeftě zabalí a taky je lepší napsat raděj víc než míň. Navíc je docela možný, že velký obchody mohou mít nějaký zvýhodněný ceny poštovnýho, něco jako množstevní slevu (je to jen doměnka, jaká je realita netuším). Mimochodem nevím kolik jsi psal žes platil, ale ten tvůj by stál z USA asi $43. - Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:14 ® PetrC reakce na …
-
sethy> už mazej, venku je hezky. Jo a nezapomeň si s sebou vzít koule.
Máš je doufám dobře uhnětené.Večer to rozebereme, jo?
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:08 ® sethy reakce na …
-
PetrC> no super,tak pak to pořešíme
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:04 ® PetrC reakce na …
-
sethy> to tu na mě vyskočilo, takže když se bude hledat, tak se určitě najde.
Ano, jsou to dobří navijákové a v něčem předčí i C3.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:02 ® sethy reakce na …
-
PetrC> tož to josu dobré ceny
reagovatto bych i klidně vzal jestli je to tak úžasné jak říkaš.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:02 ® PetrC reakce na …
-
sethy> tak jim to ukaž. A chovej se mravně!
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:00 ® sethy reakce na …
-
PetrC> Šak ono to nespěchá, když to nestihnem dneska, tak třeba zítra. Teď valím na ryby (ale stejně bude zamrznuto
reagovat)
- Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 13:00 ® PetrC reakce na …
-
sethy> http://probassfishingblogger.com/…a-cast-reel/
http://cgi.ebay.co.uk/…220697954329
Aby ses nenudil.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 12:53 ® PetrC
-
sethy> večer? Nevím v kolik hodin se dostanu k počítači. Ale pokusím se tě nezklamat.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 12:51 ® sethy reakce na …
-
PetrC> Probrat to můžem. Třeba večer?
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 12:38 ® PetrC
-
A stejně se nejlíp loví s jednodíly. Akorát ten transport a skladování.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 12:37 ® PetrC reakce na …
-
LeoC> ten prut neznám a má takovou zvláštní rukojeť. Takovou moderní s odhaleným blankem a dírou u zobáku.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 12:34 ® PetrC reakce na …
-
sethy> na jerky je ještě lepší MP než C3 a je také od abu, ale už se delší dobu nevyrábí. Dá se však sehnat a pokud bys měl zájem, tak to probereme a třeba si ho seženeš.
Máš pravdu, šestková velikost je širší a v dlani je to znát. Jenže se do ní vejde dost silného vlasce, což mi u pětkové velikosti hodně chybí.
reagovat
Na tu lehkou přívlač mám čtyřkovou velikost. Kapacitou je srovnatelná jako většina vajíček. - Čtvrtek 20. ledna 2011 ve 12:24 ® PetrC
-
regulus> nevím jak se to stalo, ale přehlédl jsem tě.
reagovat
Tím dobrým, ale už provaleným flekem na řece je ten úsek, jehož fotky jsem viděl? Pokud ano, tak je to škoda.
S tou mouchou děláš dobře, je to hezké a hlavně nachytáš s jedním prutem takřka všechny ryby. Bavilo mě lovit i ty plotice a tlouště a boleny. Jak jsem psal, jednou ji také vezmu zase za svou.
Když jsem se bavil s Tomem prutosem, tak mě napadlo, že kdyby náhodou, ale opravdu náhodou klapla cesta k vám, tak bych vyrazil na ten hezký úsek u nich. Kluky mám rád a byla by sranda. - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 11:20 ® inspo reakce na …
-
LeoC> Věřím, že vypadá hezky. Hlavně, aby tahal ryby.
reagovatA pokud nemáš problémy s přepravou, tak klidně jednodíl, ale na kole se to vozí blbě. Už jsem jeden prut zkrátil ve špicích kola a nerab bych to opakoval.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 v 11:15 ® LeoC
-
inspo> kdyby to byla dělička, tak bych volil asi 2,1 m, ale chci ho používat primárně na člun a vzhledem k tomu, že je to jednodílný prut, tak proto jsem koupil tuto délku. A kdybys viděl jak hezký vypadá, když na něho dám tu moji Daiwu, prostě láska na první kuk
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 11:13 ® inspo
-
sethy> Jo ten bělouš je opravdu krásný. Taky bych vzal ten nejdelší, ale narazil jsem na stejný problém. Jednodíl ani omylem. Jedině, že bych si ho pak rozřezal napůl.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 11:09 ® inspo reakce na …
-
LeoC> Pěkný kousek, ale i přesto, že mám radší kratší pruty, tak to už je moc krátké.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 9:55 ® LeoC
-
a ještě detail proutku: BERKLEY LIGHTNING SHOCK CASTING ROD 6'6 MD/HVY SHC661MH Rod Length : 6' 6", Rod Pieces : 1 Rod Power : MH Lure Weight : 1/2 to 1 1/4 oz Line Pound Test : 10 to 25 Guides : 7 Total
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 9:50 ® LeoC
-
regulus> Tak jsem to pro Tebe převážil 2m prut + tubus 1,158 kg, viz foto
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 1:55 ® sethy reakce na …
-
regulus> prutem to nebude, když jsem tam dal 5kového recorda, bylo to OK, ale 6ková řada byla prostě moc.
reagovat
Ano klasika je krásná, ale… - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 1:49 ® regulus reakce na …
-
sethy> pendrek spíme
No vidíš a mě zase nepřirostly k srdci ty vejca i když ten Revo STX je luxusní, ale je to vejce. Když se podíváš na to kolik to váží, tak je rozdíl minimální. To bolení dlaně bych spíš přičítal prutu než multíku. Ale jak píše Jarda, každej ať si chytá s tím co mu vyhovuje, proti gutu žádnej dišputát. Já su trochu konzerva a mám rád hezký věci a ty klasický multíky jsou hezký (z mýho pohledu).
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 1:34 ® sethy
-
Už jako spíte jo? Žabaři.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 1:20 ® sethy reakce na …
-
PetrC> taky bych to tak viděl, na jerkování určitě C3 pořídím, jak na ní někde narazím za rozumný peníz. C3 mě seděla jenže zas ne ta 6ková velikost co jsem měl. Bylo to moc velké a hodně mě z toho bolela dlaň
reagovat5kovou velikost bych asi i bral. Na tu lehkou vláčku s prutem do 30g ale určitě zůstanu u vajíček, ta mi vyhovují a to je hlavní
- Čtvrtek 20. ledna 2011 v 1:17 ® sethy reakce na …
-
regulus> jo nikdy se mi ji nepovedlo seštelovat, tak jak bych chtěl. Ale u šima to jde samo, nevím čím to. Mazat jsem mazal
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 1:16 ® PetrC
-
sethy> no tak dobrá, ještě jeden vydržím.
To nechce lámat přes koleno, vše má svůj čas a když ti šimáno vyhovuje, tak u něj zůstaň. Případně můžeš být všehochuť a budeš sedlat i Abu a Daiwu. A tomu bych se vůbec nebránil, protože je to dobrá kombinace a svědčila by i o jistém vkusu.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 1:15 ® regulus reakce na …
-
sethy> no dyť je to jedno …
To lítání je spíš tím, že máš blbě seštelovanou brzdu a nebo nemažeš, kdo maže, ten jede. Mě zase totálně nesedí ta Daiwa, má to úplně na pikaču kličku, jakousi divně prohnutou.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 1:12 ® sethy
-
regulus> Já nevím jsem s tím myslim ani nechytal. Ale možné to je.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 1:11 ® PetrC
-
Jdu chrnět, přes den musím být čilý čamrda a večer svěží jako noční vánek.
reagovat