Vyhledávání
Multiplikátory a fígle kolem nich
16.1.2011 | PetrC | 228.484 zobrazení | 3.369 odpovědí
Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce
praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích
multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 20. ledna 2011 v 1:11 ® sethy reakce na …
-
PetrC> tam určitě ne
reagovatono mě se Abu líbí, ale šimo je pohodlnější. Nevím čím to, ale líp mě to z toho i lítá. Asi jsem na Abu vážně ještě nedozrál.
- Čtvrtek 20. ledna 2011 v 1:10 ® regulus reakce na …
-
sethy> už nevím co to bylo přesně zač, ale už tenkrát to bylo jakýsi vylágrovaný nebo to alespoň tak působilo.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 1:08 ® PetrC reakce na …
-
sethy> záleží, jestli to vezmeš přímo nebo se stavíš u Daiwy.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 1:08 ® sethy reakce na …
-
regulus> tož na to jeho jerkování to stačí, myslím že to nebyla ta nejnižší řada a koupil ho od něho za 500kč nebo tak nějak (možná se pletu).
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 1:07 ® sethy reakce na …
-
PetrC> to jsem zvědavý kdy
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 1:06 ® regulus reakce na …
-
sethy> chudák tomík …
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 1:05 ® regulus reakce na …
-
PetrC> jasný Jarouši …
No vono to je tak, že tady moc v posledních pál letech nebylo kde. Dobrej flek na řece se provalil a je po něm, přehrada se dva roky čistila a byla odrybněná, jak to bude dál se uvidí, na těch našich brčálníkách byla dva roky zakázaná rybička i přívlač. No a jak už jsem psal, dělil jsem čas s pstruhovkou a „dolů“ jezdím většinou jen na sumce, pochopitelně vláčet. Loni jsem na sumcách nebyl ani jednou a předloni to taky žádná hitparáda nebyla. Čas …
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 1:04 ® sethy reakce na …
-
regulus> Prodal ho tomíkovi.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 1:01 ® PetrC reakce na …
-
sethy> k Abu musíš dospět, no…
A že je to cesta trnitá a vede přes Shimáno už víš.reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 0:59 ® PetrC reakce na …
-
regulus> ještě že mě máš, co?
Také se sumcům přímo nevěnuji a vloni jsem žádného neměl. A jak píšeš, loňský rok byl na ryby špatný. Tedy pro mne byl špatný.Heddony nic moc? To je zvláštní, tyhle mám rád.
Jo a moucha? Tak tu si šetřím na stará kolena, až prostě neutáhnu jerk. Takže zatím času dost.reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 0:58 ® regulus reakce na …
-
sethy> Kubo dyť víš …
Mimochodem to Jirisovo Fšímo co měl na tom jerkovým prutu ještě žije nebo se to už rozpadlo???
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 0:56 ® sethy
-
Samé Abu
reagovat
Ale jako jo, jsou pěkné. - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 0:55 ® regulus
-
PetrC> no vidíš na tu 7000 jsem zapoměl, ale s tou nevláčím, ta je na sumce na rybu a to je disciplína, které se věnuji zcela vyjímečně, takže jich mám sedm a sedmička je šťastný číslo …
Jestli myslíš ty Hedony, tak nic moc. loni to bylo s rybama (chozením na ryby) úplně o ničem a taky jsem ulítl na muškařině, takže jsem musel čas trochu podělit.
Fotky aktuálně nemám a v „rybárně“ mám takovej bordel, že by to tam nebylo ani kde vyfotit.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 0:52 ® PetrC
-
Rekordy jako jó, pár jich mám, ale je tu ALE. Stará klasika je stejně nejlepší a nejhezčí.
Za ten prach se omlouvám, ale měl jsem ho po ruce a leží mi tu ladem na polici.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 0:43 ® PetrC reakce na …
-
osprey> děláš dobře! Samozřejmě ti přeji, aby ti to vyšlo. Pepa je šikovný, věřím mu!
A až ji budeš mít, tak se musíš pochlubit. Jak je to staré? Přibližně.Jo, doba chce své, ale zatím odolávám. I když jsem občas v kontaktu se Švédy, protože občas něco potřebuji. Nakonec jsem kontakt dával i Pepovi.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 0:41 ® osprey reakce na …
-
regulus> Mám i Rekorda, takže mohu souhlasit.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 0:39 ® PetrC reakce na …
-
regulus> tak foť a mrskej to sem pod tlakem Máš přece ještě tu sedmu, ne?
Ani nevím kolik jich mám. Něco ani tady nemám, ale něco jsem kdysi nafotil. Jenže nevím, kam se to podělo.
A co? Dobrý? Kolik toho nachytaly? Já je opět utrhal a zbyly mi jen tři.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 0:37 ® regulus reakce na …
-
osprey> jo to jo a Recordy jsou ještě fešnější …
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 0:37 ® osprey reakce na …
-
PetrC> Drž mi zítra palce. Objevil jsem na e-bayi nějakou vykopávku, Pepa ji pro mě zkusí urvat.
Já zatím nemůžu, nemám to jak zaplatit. Ale karta už je na cestě. Rozhodl jsem se překonat předsudky a vstoupit do nové éry.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 0:36 ® regulus reakce na …
-
PetrC> Je to tak možná 3 roky stará fotka, je to půlka, ještě by se našel RCN61, Revo STX a ta Daiwa …
Jo ještě jsem je všechny neorval …
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 0:35 ® osprey reakce na …
-
regulus> Hezké mašinky. Oni to u Abu uměli vždycky udělat, že to i pěkně vypadá.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 0:29 ® PetrC
-
regulus> a děláš dobře, protože až se jednou sečtou, tak to budeme mít všichni sečtený!
Tu šestkovou C4 napravo máš novou, že? O ní nevím.
A ty Heddony ještě máš?
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 0:27 ® PetrC reakce na …
-
sethy> ty jsi ještě v rozpuku, já už jsem pomalu v rozkladu.
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 0:24 ® regulus
-
tak vám semka taky přihodím nějaký fotky i když starší (fishbony jsou fishbony) …
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 0:14 ® sethy reakce na …
-
PetrC> tak to mě ještě nezačíná, doufám
reagovat - Čtvrtek 20. ledna 2011 v 0:08 ® PetrC reakce na …
-
sethy> to není skleróza a ani to není tím, že bych zapomínal, ale je to tím, že mi začíná sračkovatět (lidově hnít) obsah mozkovny.
Tak co, ještě trváš na tom, že jsem něco jako ty?
reagovat - Středa 19. ledna 2011 ve 23:50 ® sethy reakce na …
-
PetrC> už začínáš zapomínat co
reagovatněco jak já.
- Středa 19. ledna 2011 ve 23:23 ® PetrC reakce na …
-
sethy> to máš pravdu, ale musel jsem ti jí připomenout, protože musíš začít posilovat.
Moc fotek nemám, někde mám sice další MP, ale nevím kde a pak jsem myslím fotil rozebrané navijáky. Ale také nevím kde jsou.
reagovat - Středa 19. ledna 2011 ve 23:20 ® sethy
-
PetrC> tu už jsem myslim taky viděl
reagovatnebo hodně podobnou.
- Středa 19. ledna 2011 ve 23:18 ® PetrC
-
sethy> to máš pravdu, to je profláknutá fotka.
reagovat