Chytej.cz

Multiplikátory a fígle kolem nich necteno

16.1.2011 | PetrC | 228.450 zobrazení | 3.369 odpovědí

Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 19. ledna 2011 v 17:24 ® PetrC reakce na …

inspo> ano, to je on. Používám ho na UL přívlač, ale zapomněl jsem dodat, že v mém podání.
Ten proutek je můj nejjemnější, co mám.

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 17:23 ® PetrC reakce na …

džigit> tak jsem se zaposlouchal, je to moc pěkné. Asi nebude jednoduché se to naučit, že?

Aby to neplašilo, když to jsou celkem hluboké tóny. Jejich vlnová délka pár metrů bude, takže to proleze a zaleze všude. Mám šikovného souseda, bydlí pod námi a občas mám pocit, že mi dává subwoofer pod podlahu. Debil jeden!

Ta hudba je pěkná!

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 17:11 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

PetrC> Sexuální výchovu máme právě teď, ale moc podrobností tam teda není. :-))

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 17:07 ® inspo reakce na …

PetrC> To je ten prut, o kterém jste se bavili se sethym? A nepsal jsi, že na UL není casting vhodný?

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 17:07 ® džigit

PetrC> víš jak to krásně odhání ryby :-) Ještě nám daj do ryngle…
si to přehraj :-) http://www.udu.tumi.cz/index.html

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 17:04 ® inspo reakce na …

sethy> Jinak ta bíla Daiwa je taky krásná a 100 doláčů není mnoho. Teď jen otázka kolik chtějí za poštu. :-((

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 17:01 ® inspo

sethy> Ano s tím prstomačkátkem. A nebránil bych se ani novému shimu za 11 stovek. :-)

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:59 ® PetrC reakce na …

džigit> kdyby jsme se někdy měli sejít na srazu, tak by bylo fajn, kdybys ho vzal s sebou. Šlo by to?

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:56 ® džigit

PetrC> ano,pravá Afrika 62 x34cm

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:55 ® kerob reakce na …
kerob

PetrC> rozsirovani prichazi znenadala a bez varovani, proste zalezi na tom, jak moc mi zrovna loupne v kouli (ty co je na krku). :-D

A v dobach nejvetsiho vlaceciho abstaku jsem na V7 taky chodil a na Stechovice a nikdy me to moc neuspokojovalo (doma jsem se tesil k vode a u vody jsem se tesil domu). Na Stechovice to chce lod idealne s echolotem a V7 je asi uplne nejvic nejblbejsi kus reky, kterej znam. V7 fakt nemam rad.

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:48 ® PetrC reakce na …

sethy> ty si nepoučitelný, vždyť tím těm navijákům škodíš. To ti jich není líto?
Já vím, je to šimáno.

;-) ;-)
reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:46 ® PetrC reakce na …

džigit> ty brďo, to je ale macek. To se ti vejde mezi nohy? Je to tak, máš ho při plácání mezi packami?
Moc pěkné. A je z Afriky?

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:44 ® PetrC reakce na …

kerob> ano, bylo to Kyosho a jsem rád, že budeš mít klidné spaní. tedy do té doby, než rozšíříš své sběratelské choutky.

:-D :-D

Posledních X let mám tak málo času, že ani ten půlrok, co se smí přívlač, nevyužiji. Dříve jsou chodil mrskat vodu na V7 a V8 a od dubna jsem blbnul na pstruhovce.
Ten čas je prevít a ke všemu tak rychle plyne.

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:42 ® sethy reakce na …
sethy

PetrC> neboj, máčet je budu až v létě, teď by jim byla zima:-93;

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:40 ® PetrC reakce na …

sethy> aha, takže na poště, ale to se počítá a byl to fofr. Na balík z Hudy sportu jsem čekal čtrnáct dnů.

No výborně! To bude fajn.
Hlavně ne fotky utopených navijáků…

:-D :-D
reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:38 ® džigit

PetrC> takovýto buben.Druhej už jsem prodal :-)

reagovat
foto/forum/2011/th-img16223.jpg
Středa 19. ledna 2011 v 16:37 ® PetrC

inspo> ve skutečnosti mám dva. Jeden starší a jeden kupovaný předloni v zimě.
Ten nový je Diamond Crest 180cm/5 – 20g. Je to pohodový proutek za pár peněz a mám ho na UL.

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:34 ® PetrC

LuboO> neznám, nemám zkušenost.

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:33 ® kerob reakce na …
kerob

LuboO> taky mam jeden Awa vlacak, neni zlej a nestal moc. Jinak doporuceny ceny mi aspon u vyssich rad vlacaku prijdou premrsteny, ale pruty to spatny nejsou (i kdyz me moc nesedej). Telematchky jsou dost dobry, bolonezky taky nejsou spatny a feedery jsou velice slusny – mam Aexeon Master Feeder 360 v mediu a je to za ty cca 2000 fakt hodne peknej klacek.

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:31 ® PetrC

LuboO> no to víš, my tu makáme od časných ranních hodin. Máš co dohánět.

Myslíš jako dát do úvodu, že jsme schopni pokecat i o přívlači a spol? No ale tak se i děje.
Přemluvil jsi mě, je to tam.

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:31 ® sethy reakce na …
sethy

inspo> To s tím prstomačkačem? Zase daiwa, to vážně nikdo nechce šímo :-D

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:29 ® inspo reakce na …

sethy> To samé co LeoC. Ceně necelých 11-ti stováku se nedalo odolat. :-) A když nebude vyhovovat, tak půjde dále do světa. :-)

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:28 ® kerob
kerob

PetrC> Kyosho se to jmenuje, dobra znacka, dobry kary :-) A s tim psychiatrem si me uklidnil :-D dik

Jinak je pro me primarni taky vlacka, ale jak s tim mam zit, kdyz vlacet se smi necelej pulrok v roce? Takze na jare moucha, plavacka a feeder, od zahajeni v podstate jen vlacka. Kdyz je zima a na ryby se neda, tak si delam aspon rotacky, vazu mouchy a vymejsil jiny kokotiny…

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:27 ® sethy reakce na …
sethy

PetrC> už, ale ještě je to na poště. Pokud se nepletu tak jsou tam 3 a pustím se do toho asi příští týden. Vše nafotím :->

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:25 ® PetrC

sethy> už? To byl nějaký fofr! A dobrý?
Kdy se do toho pustíš?
A kolik těch mastí a olejíčků máš?

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:24 ® sethy reakce na …
sethy

inspo>

reagovat
foto/forum/2011/th-img16222.jpg
Středa 19. ledna 2011 v 16:24 ® PetrC

Jak.novi> a co vás ve škole učí? No? Pochlub se. Už jste měli rodičovskou výchovu a sexuální výchovu?
Ne?
No tak to tě budeme muset vyškolit.

;-) ;-)
reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:23 ® sethy
sethy

inspo> cos pořídil za motátko?

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:23 ® LuboO
LuboO

kerob> ved prave, mal som doma dva smekace a isli do „prec“ po roku a to som ich mal len na bobkarinu. Naproti tomu s matchkami a prutmi na privlac problem nemam, tam som spokojny.

reagovat
Středa 19. ledna 2011 v 16:23 ® inspo

sethy> Nějak mi teď ty stránky nejedou, tak mrknu snad posléze.

reagovat