Vyhledávání
Multiplikátory a fígle kolem nich
16.1.2011 | PetrC | 228.450 zobrazení | 3.369 odpovědí
Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce
praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích
multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 19. ledna 2011 v 16:22 ® PetrC reakce na …
-
džigit> cože to je? Buben? No nekecej, to by mě ale nenapadlo. A co sousedé, také do něčeho plácají, či mládí paličkami?
No ty brďo, jak tak koukám, tak jsem postižený já a ne ti druzí. Všichni máte tolik zálib…
Ale udírnu bych bral, to tedy jo. A když na to přijde, tak i polovinu prádelny coby výrobnu dobrůtek!!! Figuru na to mám.Mám někde ve sklepě starý Primus. Heč…
reagovat - Středa 19. ledna 2011 v 16:22 ® inspo reakce na …
-
PetrC> Co to je teda za proutek od Abu co máš?
reagovat - Středa 19. ledna 2011 v 16:20 ® inspo reakce na …
-
LeoC> No já zatím jen vybírám. Ikdyž vlastně kolovrátek už je na cestě.
reagovatAspoň tedy doufám.
- Středa 19. ledna 2011 v 16:18 ® PetrC reakce na …
-
kerob> nejsi sám, ale jak to čtu, tak jsi postižen asi víc než já. To jsem rád.
Takový záběr v modelařině jsem tedy neměl, ale jak jsem psal, byla to okrajová záliba, která mi ovšem dost dala.
Jo a auto jsme měli někajé Kyo…něco na 3,5 kubíku, byla to čtyřkolka a jezdila secsakramensky rychle, ale kdo to měl pořád obouvat. V trávě to jezdit nemohlo kvůli psím kakancům a asfalt likvidoval gumy.V rybařině posledních cca dvacet let jedu jen v přívlači, ale dělal jsem i mouchu. V podstatě jsem zakrslík s malým rozletem.
Na psychiatra kašli, to jsou ještě větší pošuci.
reagovat - Středa 19. ledna 2011 v 16:18 ® kerob reakce na …
-
LuboO> vetsinu navijaku od Awa mi rukama prosla, nechtel bych ani jeden a kdybych mohl, rekl bych zakaznikum, ze se v Awashime proste hrabat nebudu ani za zlaty prase. To se tyka smekacu. Pokud si awashima zadala vyrobu multiku do stejnejch fabrik jako smekace, vubec bych nebral jejich existenci v potaz. Ale treba jsou ok, nazivo jsem je nevidel.
reagovat - Středa 19. ledna 2011 v 16:17 ® inspo reakce na …
-
džigit> Já někdy hanil tvé pruty? Nevzpomínám si. Možná tak kolovrátky.
reagovat - Středa 19. ledna 2011 v 16:10 ® LuboO
-
stretli ste sa niekto s tymito MP-ckami?
http://www.awa-shima.cz/…ltiplikatory
reagovat - Středa 19. ledna 2011 v 16:06 ® LuboO
-
kurna, clovek je chvilu v praci a vy tu uz preberate pomaly hariery a didzeridy. Jardo, mal som v plane ti navrhnut, aby si rozsiril forum na MP vlacku ako taku, nie len MP samotne, ale uz si to spomenul. Co ty na to?
reagovat - Středa 19. ledna 2011 v 15:46 ® sethy reakce na …
-
PetrC> Už došlo mazání
reagovat - Středa 19. ledna 2011 v 15:41 ® Jak.novi reakce na …
-
PetrC> No, zkoušeního mám dost už ze školy.
reagovat - Středa 19. ledna 2011 v 15:40 ® džigit reakce na …
-
PetrC> to je 7,5 kilový africký buben.
reagovat
Ještě bych k těm půllitrům měl připočíst pivní koutek s udírnou a samozřejmě zabranou polovinou prádelny coby výrobnou pochoutek.Nehledě na raft,kanoe,pádla centrálu a předčasně zaraženou sbírku starých vařičů. Vše jen a jen nejnutnější a nejpotřebnější… - Středa 19. ledna 2011 v 15:38 ® kerob reakce na …
-
PetrC> vaznosti te diagnozy jsem si vedom, bojuju, ale stale prohravam
Do kominku to nedavam, mam je „serazene“ vedle sebe jako sanony, ale tvar to docela drzi, myslim ze to stohovat v rozumne mire pujde.
Jinak jako kluk jsem mel upoutane Rondo a pokud si dobre pamatuju, byla tam detonacni MVVS 2,5… nikdy jsem to nerozbeh na takovou dobu, aby to mohlo vzlitnout…a uprimne receno tahat ero na provazku me stejne nikdy moc nebavilo. Jinak muj problem byl, je a bude to, ze mam vzdy dost siroky zaber v danym konicku – kdyz jsem jeste hodne modelaril, mel jsem i 3 vetrone, 2 spalovaky (zhaviky 2,5 a 12ccm), benzinovyho akrobata, 2 halovy akrobaty, 2 halovy pylonaky, 1–3 venkovni 3D poletuchy, hotlinera, kompozitovy svahovadlo, 2–4 svahovy combaty, 3 lode, auto (spalovak 1:8)…a to vse NAJEDNOU
… nekdo by tohle nespotreboval za celej zivot, ja si nedoved predstavit, ze bych mel treba jen vetrone. A stejne to mam s rybarinou – moucham, vlacim, chytam plavacku i feeder, takze mam desitky prutu (nekdy to budu muset spocitat) a nemalo navijaku. Vim, jsem asi v tomhle divnej, ale nemuzu si pomoct
Jak jsem to tak po sobe ted znova precet, mam chut se objednat k psychiatrovi a pak udelat doma poradek
reagovat - Středa 19. ledna 2011 v 15:33 ® PetrC
-
džigit> takových nás musí být milióny, chudáci ženské, co?
Ty brďo, 70 půllitrů? Tak to je nepředstavitelné! Nedovedu si představit, jak bych to všechno naskládal do prťavého podkrovního bytu s jedním pokojem!!!A co je to Djembe? Aha, asi domácí miláček? Je to tak?
Jo a také máme psa, Bišónici. A je jí celý byt malý. No ale nám také.Ten život je těžký, že?
reagovat - Středa 19. ledna 2011 v 15:26 ® džigit
-
PetrC> pravda,mám jiného koníčka,ale s tím místem to máme stejné.V jedné skříni a nahoře na ní 70 pivních půllitrů a ve druhé cajk.Obávám se,že letos už tyto pozice neudržím,neb v rozích obýváku a v ložnicí pod postelí to jistí pruty a futrály
reagovatA to nemluvě o stále se přemísťujícím Djembe a kleci s Bullteriérem…
- Středa 19. ledna 2011 v 15:19 ® PetrC reakce na …
-
kerob> jako kluk jsem měl upoutance na detonační MVVS dvaapůli, pak když byl syn malý, tak to byl žhavík šestapůle + nějaký ten větroň, pak i to auto.
Ale bral jsem to jako okrajovou záležitost a teď je v tomto směru dlouho klid.Zjistil jsem, že je pro mě místo čím dál víc cennějším zbožím. Proto to s pruty už to tolik nepřeháním, v podstatě ani s navijáky. Asi se ze mě stal praktický jedinec.
Ten obal je ale pěkný a vejde se tam toho dost a asi se dá stavět do komínků.
Kolik se jich na sebe vejde?No s MP se ti nestane, že by se ti kličky zapletly do překlápěčů. A sběratelská vášeň je vážná diagnóza…
reagovat - Středa 19. ledna 2011 v 15:08 ® kerob reakce na …
-
PetrC> klasicky coudaci me nikdy nebraly (myslim ty na metyl) i kdyz jsem taky 3 mel, ale ero na benzin, to je jina, levny provoz, cisty, jednoducha obsluha v pripade slusnyho motoru (ja mel ZDZ)… a to byl i ten muj akrobatek. V miste, kde jsem ho skladoval je dnes uz zase otep klacku, ktera dost mozna uz ted zabira vic mista nez ta 2m Katana
reagovatA navijaky musim skladovat v tomhle (mam 3):
http://www.rybolov.cz/…-na-navijaky
jinak bych tu hromadu klicek a preklapecu uz nikdy nerozplet. Navic ja se znam, jak me neco chytne, tak do toho jdu po hlave a bohuzel jsem i tak trochu sberatel…
- Středa 19. ledna 2011 v 15:00 ® sethy reakce na …
-
inspo> Mě se líbí tady ten:
reagovat
http://www.tacklewarehouse.com/…e-AGVRC.html
na to bych třeba ani v noci nestoupl - Středa 19. ledna 2011 ve 14:49 ® PetrC reakce na …
-
kerob> s MP je to v pohodě, nesmrdí jako čouďáci a na místo jsou skromní. Pruty postavíš do kouta a většinou se jich tam vejde celá otep. Pak si uděláš místo ve vitríně, ze skříní vyházíš zbytečnosti a mohl bych pokračovat.
Ale s MP je to vážně v pohodě, vejdou se všude a nepřekáží. A zeptej se troutkillera, ten je má i v posteli na manželčiným polštáři.reagovat - Středa 19. ledna 2011 ve 14:41 ® kerob reakce na …
-
PetrC> takhle je to ale se vsim, kdysi jsem dostal RC hracku – letadylko z polystyrenu i s vysilackou a za chvili jsem objizdel letiste s 2m spalovacim akrobatem… a doma tech letadel bylo mnohem, mnohem vic… bojim se podobnyho scenare i u tech multiku, kdyz uz jsem se rozhodnul jeden (nebo snad hned dva?
reagovat) poridit
- Středa 19. ledna 2011 ve 14:33 ® PetrC reakce na …
-
LeoC> jedním MP to většinou nekončí, právě naopak a jak se ten vlak pomalu rozjíždí, tak nabírá na rychlosti…
reagovat - Středa 19. ledna 2011 ve 14:27 ® PetrC
-
inspo> k prutům od Abu si hledám pomaličku cestičku, jejich pruty byly pro mě dříve nevhodné. Ale už jsem loňský rok přišel jednomu proutku na chuť.
A zapoměl jsem dodat, že k MP patří i pruty apod., takže v pohodě i o prutech a i vlascích a karabinkách a podprsenkách…
reagovat - Středa 19. ledna 2011 ve 14:23 ® PetrC
-
džigit> to je fakt, ta páka je v ose cívky. Až teď jsem si to uvědomil.
reagovat - Středa 19. ledna 2011 ve 14:21 ® PetrC
-
Jak.novi> jen jsem tě zkoušel.
reagovat - Středa 19. ledna 2011 ve 13:47 ® LeoC
-
inspo> o eBay mi ani nemluv. Teď jsem se podíval na výpisy z účtu a málem jsem omdlel. Ono to tu multík (spleteš a koupíš na pravou), takže hned další multík, k tomu musíš proutek, a hned nejlépe dva v různých gramažích. Pak máš multík, máš k tomu klacek, ale chybí Ti pár jerků, protože woblery mají málo gramů, takže zase jdeš na net a vybíráš a vybíráš a pak nakupuješ a nakupuješ… O silonu a dalších prkotinách už raději nepíšu.
P.S. Koupil jsem do té Daiwy STROFTA 0,28 mm.
reagovat - Středa 19. ledna 2011 ve 13:41 ® džigit reakce na …
-
inspo> no Ty mi ještě někdy vyčti „krásu“ mého vláčáku
reagovat - Středa 19. ledna 2011 ve 12:52 ® inspo
-
Vím, že fórum je o multicích, ale náhodou neměl někdo v ruce tento klacík?
http://www.tacklewarehouse.com/…e-AGVCR.html
reagovat - Středa 19. ledna 2011 ve 12:31 ® inspo
-
regulus> Tak to je škoda. Článků o multicích je jako šafránu (aspoň na českých webech).
reagovat - Středa 19. ledna 2011 ve 12:26 ® inspo reakce na …
-
džigit> To určitě odnesu. Projiždím ebay a kreditka bude večer asi prázdná.
reagovat - Středa 19. ledna 2011 ve 12:21 ® džigit reakce na …
-
inspo> hlavně s z toho něco odnes
reagovat - Středa 19. ledna 2011 ve 12:19 ® inspo
-
Safra. Tady než to člověk od rána přečte tak už je zase čas oběda.
reagovat