Chytej.cz

Multiplikátory a fígle kolem nich necteno

16.1.2011 | PetrC | 228.426 zobrazení | 3.369 odpovědí

Diskuze a názory a postřehy a otázky a odpovědi, jak po stránce praktické, tak po stránce teoretické. A to vše kolem vrhacích multiplikátorů.
No a když na to přijde, tak jsme schopni probrat i MP přívlač.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 18. ledna 2011 v 18:24 ® PetrC reakce na …

LuboO> už si vzpomínám, ale vážně jsem si nemohl vzpomenout.
Budeš hodný, když uděláš pár snímků a dáš je sem.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 18:17 ® LuboO
LuboO

a teraz cakam, kolko ludi napise, ze je to sunt neskutocny, lebo je to DAM a uz aj tusim, kto to bude…:))

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 18:15 ® LuboO
LuboO

PetrC> D.A.M. Quick LC2000

http://www.chytej.cz/…4242/multik/

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 18:15 ® LuboO reakce na …
LuboO

PetrC> ved ty vies, aky mam, dnes ho rozoberiem a nafotim a hodim fotky, ci spravne najdem tie piny.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 18:14 ® PetrC reakce na …

LuboO> cože máš za MP? Vím, že jsi ho ukazoval, ale zapomněl jsem.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 18:13 ® PetrC reakce na …

LuboO> také se mi daiwa líbí a třeba si jí někdy pořídím. Smekací i multiplikátor. Daiwa má spoustu zajímavých vychytávek (nemyslím PMU) v konstrukci.
U MP je to tak , že pokud nevlastníš vysloveně křáp, tak ti vydrží velmi, velmi dlouho, takže v klidu můžeš vybírat podle toho jak se ti ten který líbí. Chybu neuděláš.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 18:06 ® LuboO reakce na …
LuboO

PetrC> paci sa mi Daiwa, co ti budem klamat, ani ti nechcem klamat, ja sa ti zverim so vsetkym… Ale hlavne smekace, v MP som nedochodca, neviem, co sa mi paci, vajka sa mi pacia na design, C3 na vydrz a moj sa mi paci, lebo ho mam…

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 18:02 ® PetrC reakce na …

LeoC> zakázal bych použití záběrů na PMU. Ale na druhou stranu proč se nepodívat na něco nového i když zbytečného.
Přesně tak, za čtrnáct stovek… Dobrá koupě! A až se rozkoukáš, tak určitě koupíš další. Znám to.

Osobně bych navinul vlasec 0,30mm a nebál bych se ani pětatřicítky. Ale také záleží na kapacitě cívky, co si můžeš dovolit.
Kvalitní třicítka bude stačit.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:57 ® PetrC reakce na …

LuboO> tak to jste vy, vy kuřáci, co udržují při životě takové nesmysli. A nechci ti dělat školení o škodlivosti hulení, také jsem kouřil…

;-) ;-)

Vážně ho chceš? A nechtěl bys raději mačkat něco jiného?
Že tobě se líbí a máš rád daiwu, že?

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:47 ® LeoC reakce na …
LeoC

PetrC> No vidíš a kvůli tomu jsem ho sháněl po té, co jsem ho viděl na DVD „Chytáme přívlačí II.“. NO za 14 stovek ho nekup. Jen nevím, jaký vlasec tam nasadit…? Uvažuju o chytání primárně na jerky mezi 17–42g.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:47 ® LuboO
LuboO

PetrC> palcomackaci udelator je super, hlavne pre nas fajciarov…

Len skoda, ze ho nemam… Ale mam palec a umim mackat. Tym mam na 66,6% splnene predpoklady.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:27 ® PetrC reakce na …

sethy> to není možné, že bychom oba měli stejné pocity?
A máš pravdu, také si nechám poradit málokdy a když, tak mám stejně jiný názor než ostatní.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:24 ® PetrC reakce na …

sethy> ne? Tak na co to je?

:-93; :-93;
reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:05 ® sethy
sethy

Nemáte někdo náhodou doma (nebo nevíte kde koupit – nejlépe v Brně) kvalitní koncové očko: průměr díry (toho co se nasouvá na prut) 3mm, průměr očka (vnitřní) 6mm (mohlo by být i o něco větší).
Musím pryč, ale kdyby někdo měl tak napište, dík.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:03 ® sethy reakce na …
sethy

PetrC> já žádný vyhlédnutý nemám, tenhle mám doma. Těžší možná po vyvážení bude, ale…šak ty moc dobře víš a znáš:->

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:02 ® sethy reakce na …
sethy

PetrC> ale z téhle se nekouří, to jen aby bylo jasno ;-)

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 16:47 ® PetrC reakce na …

LeoC> znám a zatočil jsem si s ním. Není to špatné a za ty peníze bude hodně muziky. Jediné co mi na něm nesedí je ten PMU (palco mačkací udělátor), je zbytečný.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 16:44 ® PetrC reakce na …

sethy> ty máš věci. Kup si pořádný prut a nemusíš nic vyvažovat.
Jo a k tomu Sportexu, o kolik bude těžší tebou vyhlédnutý a vyvažovaný prut, než Sportex?

:-) :-)
reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 16:40 ® PetrC reakce na …

sethy> ty se máš, co já bych dal za šimáno s pěnovkou.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 16:22 ® osprey reakce na …
osprey

LeoC> A stačí ti, že jsem ho měl doma na pozorování? :-))

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 15:43 ® LeoC
LeoC

Tak mi dnes dorazil můj vysněný multík: Daiwa Megaforce 100 TSHL. Kdo ho vlastní, pls HELP!

reagovat
foto/forum/2011/th-img16197.jpgfoto/forum/2011/th-img16198.jpgfoto/forum/2011/th-img16199.jpg
Úterý 18. ledna 2011 ve 14:48 ® sethy reakce na …
sethy

osprey> tak se do toho asi taky pustím :-)

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 14:44 ® osprey reakce na …
osprey

sethy> Dělá to hodně lidí, kamarád si vyvažoval i sedmimetrovou boloňku a to byl pěkný kus olova…

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 14:31 ® sethy reakce na …
sethy

osprey> já pravé přemýšlel, že bych do té rukojeti (do konce) vložil nějaké závaží, ale nevím jestli je to dobrý nápad.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 14:30 ® sethy reakce na …
sethy

osprey> asi je to on.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 14:17 ® osprey
osprey

Pánové – schválil jsem právě video – sumec z Pádu zdolaný s multíkem. Je to C3 v šestitisícovce?

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 14:16 ® osprey reakce na …
osprey

sethy> Vyvážili ho oni. Má dlouhou masivní rukojeť a těžkou velikou koncovku. Je na Kingy – na brutální zdolávání třicetikilových ryb v proudu.

Poté, co se HaD za povodně proběhl tři sta metrů za bolenem, rozhodl jsem se, že do extrémních podmínek si koupím pořádný prut.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 13:46 ® sethy
sethy

PetrC> mám škaredé šimo s pěnovkou, nikomu se nelíbí a mě jo a dokonce mi i vyhovuje :-)

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 13:45 ® sethy
sethy

osprey> Já taky ne, v ruce jsem ho měl, ale přesně jak píšeš na sumíky chci delší. Jak jsi toho penna vyvážil?
Já mam rozemeijera a skokojenost, jen trošku padá na hubu :-((

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 13:39 ® osprey
osprey

sethy> Tenhle je jiný než většina. Ale hádat se nechci. Obecně bych na sumce použil něco delšího.

Mám svého brutálního Penna – dalo jim hodně práce tu kládu vyvážit, ale docela se to povedlo. Dá se s tím žít a dokonce i chytat.

reagovat