Vyhledávání
Lužnice 5
13.1.2011 | lubik10 | 5.333 zobrazení | 13 odpovědí
Zdravím všechny rybáře! Chtěl bych se zeptat na revír Lužnice 5. Jaké se tam dají chytit ryby, nástrahy, techniky lovu a tak. Děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 22. ledna 2011 ve 23:58 ® osprey reakce na …
-
klotron> Taky jsem ten jez viděl někdy před 21 lety (půl roku poté jsem začal rybařit). Zrovna tam někdo jednu parmu vyndal.
Koukám, že se mám tomu místu vyhýbat, abych neutrpěl další duševní otřes.
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 ve 22:46 ® klotron
-
Na Lužnici v Dobronicích pod jezem jsem kdysi chytával krásné parmy 50 až 80cm. V létě jen tak v klidu na plavačku s šestimetrovým prutem. Nejlépe brali na řasu a chrostíky. No ale to už je takových 25let. Loni jsem se tam zajel podívat a katastrofa. Ze starého mlýna udělaná vodní elektrárna a pod jezem sucho jen potok. Nad jezem chatky s barákama co mají zahrádky až k vodě a tudíž velkej problém se tam dostat. Z druhé strany camp s chatičkama se zákazem vstupu pro cizí osoby. Člověk by se musel hádat aby si mohl nahodit a na to už nervy nemám.
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 ve 12:35 ® Stanik
-
Kujawan: Když jsem byl před před 3 lety na Lužnici kousek od Židovky, tak tam byly ty chatky na prodej.
reagovat - Pátek 21. ledna 2011 ve 20:19 ® Kujawan reakce na …
-
tak to mě mrzí
reagovat, letos jsem počítal, že ho navštívím
- Pátek 21. ledna 2011 ve 20:02 ® hastrmanek1
-
Kemp na židovce už roky neexistuje.Spláchla ho velká voda.
reagovat - Úterý 18. ledna 2011 v 19:16 ® Kujawan
-
jj, je to 2 Lužnice, jsem se sek.
reagovat - Úterý 18. ledna 2011 ve 13:18 ® osprey reakce na …
-
Kujawan> Židova strouha se do Lužnice vlévá u Bechyně, tam je to tak Lužnice 2, maximálně 3. Kemp neznám, vyhýbám se jim jak jen to jde.
reagovat - Úterý 18. ledna 2011 ve 13:06 ® lubik10 reakce na …
-
Tak o tom jsem nikdy neslyšel. Jaké to tam je?
reagovat - Pondělí 17. ledna 2011 ve 21:42 ® Kujawan
-
Tak mě napadá, funguje vůbec ještě kemp „Židová strouha“? Myslím že je to na 6.
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 ve 21:17 ® topaga
-
Na 5 jsem ani nanahodil, ale na 6 už to bylo o tlouštích a jiných podobných spolehlivých strávnících
reagovatChodím jen tak na 3–4 hod. Mám to ze základního tábora na Lužnici ještě cca 40km, tak to byl spíše relax po cestě. Na nic většího jsem nelíčil, jsem rád, že mám aspoň chvilku u vody klid
- Sobota 15. ledna 2011 ve 12:31 ® lubik10 reakce na …
-
Já jsem také z Moravy, ale jedu na chatu na Lužnici, tak jsem se chtěl trochu informovat. Jaké jsi nachytal ryby na Lužnici? Myslím třeba něco většího.
reagovat - Sobota 15. ledna 2011 v 0:38 ® osprey
-
lubik 10> Já bych tam chytal kapry na položenou na kukuřici. To nemůže zklamat.
Nebo cejny na plavanou na bélého červa a kdybych se dostatečně odvázal tak možná i štiky na rotačku. Ty ryby tam jsou, vážně.
reagovat - Pátek 14. ledna 2011 ve 23:00 ® topaga
-
No když se nemají místní, tak zkusím. Ačkoliv jsem z Moravy občas jezdím kousek do jižních Čech za rodinou. Protože jsme odkojení řekou
reagovat, nemohl jsem minout ani Lužnici. Bylo to foceno na podzim. Velice hezká řeka, trošku problém vidím v přístupu (samá chatka, zahrádka). Možná bych doporučil spíše Lužnici 6.