Chytej.cz

Poraďte necteno

11.1.2011 | Walley | 25.261 zobrazení | 33 odpovědí

Ahoj,prosím chtěl bych pomoct s výběrem prutu na přívlač.V úvahu připadá Shimano Forcemaster Spinning 240 M(10–30g),Shimano Catana CX Spinning 270 M(10–30g)a nebo Shimano Vengeance Spinning 270 M(10–30g)bude to můj první vláčak takže budu rád za jakoukoliv radu.Můžete navrhovat i jiné pruty.Děkuji

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pondělí 7. února 2011 v 18:02 ® Walley
Walley

Tak už sem vybral ten Mivardi Avantgarde Spin 5–28g 2,40m

reagovat
Středa 12. ledna 2011 v 17:49 ® osprey reakce na …
osprey

Walley> Pořád jde ale o to, že za svoje peníze můžeš mít lepší prut než je to Shimano. Je fakt, že Mivardi má za málo peněz docela slušný cajk. Neplatíš tolik značku jako u Shimana.

A prut, co s ním chytá mistr světa, jsem nedávno držel. Překvapilo by tě, jak byl obyčejný.

Tam jde spíš o to si ty pruty dobře vybrat než mít nějaké luxusní nádobíčko. Když jsem dělal článek z první ligy, kde je to samý reprezentat a medailista z MS, viděl jsem dost prutů v cene do 2000 Kč. Cajk z nikoho mistra světa neudělá.

reagovat
Středa 12. ledna 2011 v 17:30 ® džigit reakce na …

Walley> osobně než to levné šímo,bych dal přednost tomu Mivardi.Lehký,rychlý,o­dolný,aretace na sedle,na korku jsem po sezoně změny neobjevil,se 70kou si poradil bez problémů.Ty šíma jsou oproti tomu žvejky

reagovat
Středa 12. ledna 2011 v 15:55 ® Walley
Walley

ja si to myslim uplne stejne vsak rikam ze kdyz budu mi prvni vlacak tak ze nemusim mit toco maj mistri sveta

reagovat
Středa 12. ledna 2011 v 15:51 ® osprey reakce na …
osprey

Walley> Sataniku neznám, navíc v tvém věku možná ani nepoznáš některé jemné rozdíly, které přijdou diskutujícím borcům jako zásadní.

Ono je to v zásadě dost jedno, tyhle levnější pruty jsou si dost podobné.

Já mám doma už roky Catanu 240 cm / 10 – 30 g z úplně první série a docela to jde. Materiál je trochu těžší a tak u delších modelů (270 cm a víc) je to váhově už dost cítit. Rybám to ale nevadí, tahají se na to úplně bez potíží.

Klidně si můžeš vzít i Catanu nebo Forcemastera. 210 cm docela slušné, 240 cm ujde, 270 cm začíná být nepříjemná svou vahou a akcí, za což může těžší a lenivější (zato ale levný) materiál blanku.

reagovat
Středa 12. ledna 2011 v 15:32 ® Walley
Walley

a je to dobra znacka(satanika)??a kvuli cemu nikdo nechvali tu simano catana??

reagovat
Středa 12. ledna 2011 v 9:49 ® hraji
hraji

Jako známý shimanista bych ti nedoporučil ani jeden z vybraných prutů. Zvlášť pokud si můžeš svobodně vybrat. Pruty Shimano stojí za to až od vyšších řad a logicky i dražších. Doporučil bych ti některý z těchto proutků http://www.milorybarskepotreby.cz/…ika-spinning

reagovat
Středa 12. ledna 2011 v 0:07 ® kerob reakce na …
kerob

sethy> nemyslim si, ze bazar je dobrej napad, zvlast pro zacatecnika.

reagovat
Středa 12. ledna 2011 v 0:06 ® kerob reakce na …
kerob

Stroft> na ty sem nekoukal, je to kratky

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 ve 21:49 ® sethy reakce na …
sethy

Walley> ono stačí když v bazaru kupuješ od někoho kdo už má zde nebo vedle nějaké jméno – tj. už je tam nějaký pátek, má hodně příspěvku atd – takový člověk si snad nedovolí prodat nějaký šunt, snad.

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 ve 21:29 ® Walley
Walley

ouu tak ten vypada nadherne zacnu silne uvazovat…moc dekuji za ty a nahodou je peknej

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 ve 21:24 ® džigit reakce na …

Walley> pokud reaguješ na mně-nejde zkopčit celý odkaz

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 ve 21:23 ® Walley
Walley

tam sou naky bivaky a vlasce?

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 ve 21:21 ® džigit

Robur> mám tohle Avangarde spinn 250/5–28gr , kašlu na vzhled a chytám-za ty love veliká spokojenost :-)

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 ve 21:18 ® Robur
Robur

dobré slušné 240cm pruty dělá nyní Mivardi

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 ve 21:13 ® Walley
Walley

jj vzal bych ale bojim se ze bude porusena a nepujde reklamovat..a co pak??

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 ve 20:31 ® Stroft reakce na …
Stroft

Walley> My to víme a proto ti dobře radíme. Vem raději bazarovku.

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 ve 20:29 ® sethy reakce na …
sethy

kerob> z pohledu začátečníka, bych si raději koupil něco v bazaru.
Já začínal s teleskopem a šlo to, jenže tehdá nebyl takový výběr a takové možnosti a hlavně internet jako dnes.

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 ve 20:27 ® Walley
Walley

hosi me je 11 roku a ja nemusim mit neco co maji mistri sveta

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 ve 20:14 ® Stroft reakce na …
Stroft

kerob> Areal

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 ve 20:09 ® kerob reakce na …
kerob

sethy> zkus se na to kouknout z pohledu zacatecnika a castky 1000 Kc, taky bych si to nekoupil, jsem jinde…

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 ve 20:08 ® kerob reakce na …
kerob

Stroft> ja jich mel na krame v ruce dost, ty dva co jsem dal odkaz, jsou za tu cenu super. Ten tvuj odkaz nefunguje, staci napsat radu prutu, nemusis davat odkaz

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 v 19:58 ® sethy reakce na …
sethy

Walley> na těchto prutech opravdu není co chválit :-((

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 v 19:46 ® Stroft reakce na …
Stroft

Walley> nikdo je nechválí jen píšou, že jako začátek dobrý. V trabantu se dá také jezdit:-)

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 v 19:41 ® Stroft
Stroft

kerob> Tato firma tady na trhu začína a nemám s ní žádné zkušenosti.Něco jsem odkoukal, odposlouchal a v ruce jsem neměl, tak se nemůžu vyjádřit.Osobně jsem pokoukával po tomhle. http://ww w.norstream.cz/i­tem.php?itemID=111

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 v 19:37 ® Walley reakce na …
Walley

proc bych mel byt nestastny??dostal sem 3 odpovedi a dva ji chvali ale tvuj nazor

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 v 19:36 ® Walley
Walley

dekuji za dalsi typi ale lovime hlavne s kamosem z lodky a tak by si myslim byla idealni 2,40 jinak dekuji

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 v 19:35 ® Stroft reakce na …
Stroft

Walley> Jak myslíš, ale budeš z toho nešťastný a takový prut už nikde neprodáš.

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 v 19:34 ® kerob
kerob

Stroft> pokud mu staci delka 240, tak ta Catana fakt neni tak spatna (za ty penize), jako prvni vlacak imho fakt dobry. Ale na delsi bych taky uz koukal jinde.

nebo treba:
http://www.norstream.cz/item.php?…
http://www.norstream.cz/item.php?…

reagovat
Úterý 11. ledna 2011 v 19:28 ® Walley
Walley

jj taky dekuji tky sem se dival na ty beast mastery staly 1700 to co bych chtel a tky sem uvazoval ale mysim ze na zacatek mi bude stacit na zacatek neco z tech tri

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1