Vyhledávání
Krabí tyčinky ??
4.1.2011 | Mr. Vydra | 9.157 zobrazení | 49 odpovědí
Četl jsem na jednom nejmenovaném rybářském servru že se dá použít pro lov na dírkách tato nástraha krabí tyčinky. Divil jsem se ale komentář u toho článku byl neskutečný prý je na to dost pěkných úlovků. Zkoušel na tuto nástrahu někdo někdy něco chytit ???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 5. ledna 2011 v 19:38 ® tomashr
-
osprey> Ty „krabí tyčinky“ jsou nějaká aljašská treska, ostatně je to tam poctivě napsáno.
reagovat
Takže asi není důvod, aby se na to nedalo chytat, prostě rybí maso, na druhé straně si ale nemyslím, že by to mělo být nějak dramaticky lepší než jiné nástrahy. - Středa 5. ledna 2011 v 19:38 ® stump
-
Zkus smočit krabí tyčinky v ústřicové omáčce. Tomu jistě žádný duhák odkrmený granulemi neodolá.
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 22:10 ® džigit
-
CeP> pro Tebe jen ty nejdražší
reagovatNeboj a klidně si dám,já je taky někdy jím.Ale ne ty za „korunu kornout“
Kdysi se krabí maso prodávalo v „chatkách“ – spešl konzerva z Ruskaaspoň jako dítě jsem to tak říkal
- Úterý 4. ledna 2011 ve 22:05 ® CeP reakce na …
-
džigit> himbajs.. esli privezes zas nejakou dobrotu do Brna tak to abych se te pred pozitim zeptal z ceho to vubec je a esli si taky zobnes, ze??
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 22:04 ® timbab reakce na …
-
osprey> Tak to je pravda,já je chytl jen náhodně.Ani nevím kde by jich tu bylo dost na cílené chytání s plavačkou
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 22:02 ® osprey reakce na …
-
timbab> Já už mám lipany na plavačku, na feeder i na přívlač, ale snažím se tomu vyhýbat jak jen to jde.
To je ryba, která chce styl. Není to velké, superbojovné, ani z toho není řízek přes celý talíř. Je to taková rybářská poezie a vyžaduje poetický přístup.
Lipan cíleně na rohlík, to je jako jít v montérkách na operu.
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 22:00 ® džigit reakce na …
-
macek2> většinou je nachystám hostům jako salát
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 21:56 ® Mr. Vydra reakce na …
-
džigit> všechny tyčinky jsou shit
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 21:55 ® macek2 reakce na …
-
džigit> to jsi to nemohl napsat dřív:-/ právě jsem dojedl
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 21:51 ® džigit reakce na …
-
osprey> jsou něco jako točeňák.Pomletý a lisovaný rybí odpad.Dochucený a dobarvený!Čím levnější,tím větší shit!!!
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 21:47 ® Mr. Vydra reakce na …
-
macek2> dobrou chuť
reagovatdal bych si taky
- Úterý 4. ledna 2011 ve 21:44 ® macek2
-
nevím jak na to jdou pstruzi ale co se týče mě nepohrdnu,kurna jsem nato dostal chut, jdu si usmažit jedno balení
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 21:44 ® timbab reakce na …
-
Mr. Vydra> No to nevím.
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 21:38 ® Mr. Vydra reakce na …
-
timbab> to se asi měl velikej hlad
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 21:37 ® timbab reakce na …
-
osprey> Lipany na rohlík už jsem taky chytl
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 21:36 ® Mr. Vydra reakce na …
-
Robur> to bych to asi sežral
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 21:34 ® Robur
-
dipuj to majonézou
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 21:34 ® Kantik
-
Podle mě by to mohlo fungovat, zkus to
reagovat - Úterý 4. ledna 2011 ve 21:22 ® osprey
-
Boha jeho. Ti vyhladovělí chudáci z betonových žlabů jsou ochotní sežrat skoro cokoli – rohlík, bílé červy, sýr a klidně i krabí tyčinky. Bez toho to kraba ani nevidělo a je to kus rybího masa.
Ale mě se lov pstruhů na plavanou ekluje. Horší je už jenom chytat na plavanou lipany.
reagovat