Chytej.cz

Video necteno

3.1.2011 | Mr. Vydra | 5.539 zobrazení | 52 odpovědí

Chtěl bych udělat video z vašich úlovků. Kdo sem dá svoji fotku ???

Přiložením fotky do videa nebudu porušovat autorská práva a tyto fotky budou použity pouze a jenom ve videu. Děkuji za spolupráci – Mr. Vydra

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pondělí 3. ledna 2011 ve 23:59 ® osprey
osprey

V pohodě. Kolega Vydra zkouší, co se dá a nedá a sbírá životní zkušenosti. Konec konců je dobře, že o ty fishbony někdo stojí, jinak by byly zbytečné.

Největší vlastník fishbonů na chytej jsem ale já. Systém mi je načítá za všechno, co vložím a je toho hodně. Ale ještě jsem nikdy nevybíral, nepřipadá mi to fér.

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 23:02 ® LuboO reakce na …
LuboO

Sander> Ano, pridavam sa, tiez mu dam moje…

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:58 ® JKemr reakce na …
JKemr

Mr. Vydra> A proč to tady tak hrotíš? Tak běž na brigádu roznášet letáky a to DVD nebo co to chceš si taky koupíš.

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:55 ® Sander reakce na …
Sander

Mr. Vydra > prosimtě, a proč takhle okatě sbíráš fišbony? Není jednodušší mi říct, já bych ti jich pár tisíc dal.

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:54 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

JKemr> jo fotoalba jsou pro fishbony jenom ty stažený obrázky

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:20 ® JKemr reakce na …
JKemr

Mr. Vydra> Nebuď ublíženej a dotčenej, nikdo to s tebou nemyslí zle. Jen mi přijde, že jsi přehnaně aktivní. Ono to pokaždé není ku prospěchu věci, ale to poznáš časem sám. Já jsem jen prosil o osvětlení smyslu tvých fotoalb, pokud to tady nechceš rozvádět veřejně, je k dispozici osobní pošta…

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:13 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

osprey> tak teda díky a nešlo by toto fórum zrušit ??? jo a hlavně abch za něj nedostal fishbony když si někteří myslí že mi jde jen o ně díky8-(

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:06 ® osprey reakce na …
osprey

Mr. Vydra> Pro mě je video film. Když jdou fotky za sebou, říkám tomu prezentace. A radši si prohlížím fotky tak, že je obracím tak rychle, jak chci. Takže ti nepomůžu.

A jinak jsi tu dostal několik dobrých a dobře míněných rad, které ti pomůžou nejen tady, ale i na celé cesta životem.

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:52 ® JKemr reakce na …
JKemr

Mr. Vydra> Tvoje fotoalba vypovídají o všem. Nepochopil jsem smysl. Pokud bys mi ho chtěl osvětlit, budu rád, třeba to křivdím

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:51 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

mannice> díky a tobě taky :-D :->

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:44 ® 

Mr. Vydra> Zdá se mi to nebo se ti změnil věk?Tak všechno nejlepší přeju.A do dalšího roku trochu míň nadšení.Mimochodem já ho taky měl a furt mám víc než dost:-1

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:41 ® Mr. Vydra reakce na …
Mr. Vydra

kdybych chtěl fishbony tak přidávám třeba recepty nebo ještě něco do encyklopedie

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:37 ® Dejwík2504 reakce na …
Dejwík2504

Sander> nojo.....:-)

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:34 ® JKemr
JKemr

Mr.Vydra> Doporučil bych ti trošku skromnosti. Tenhle server se chlubí tím, že je prestižní, dle mého názoru patří k nejlepším u nás a příspěvky tohoto typu z něj dělají tuctovou záležitost. Založ fórum, pokud budeš potřebovat poradit, znát názory jiných nebo jen pokecat o revíru, ale nevytvářej prosím umělý témata za dle mého názoru jasným účelem získávání fishbonů.

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:24 ® Sander reakce na …
Sander

Dejwík2504 > dyť má recht, koukni na ospreye v tom dývku, neutáhl na tom ani holenku.

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:24 ® LuboO reakce na …
LuboO

Dejwík2504> on myslel priemer hlavy…

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:23 ® Dejwík2504 reakce na …
Dejwík2504

Sander> v rukou těch pravých „masařů“ je feeder (podle mě) spíš vražedná zbraň…v rukou rybářů, kteří ryby pouští v tom zas takový problém nevidím. Ale když mi někdo, kdo o tom ví šumák napíše, že na feeder se nedá chytnout větší ryba jak 30cm jinak se láme, tak to teda klobouček na stranu.....

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:19 ® LuboO
LuboO

vazeni, nevzrusujte sa, tak raz za pol roka sa tu vyskytne podobny mlady rybar plny entuziazmu a nadsenia, ktoreho to do dvoch mesiacov prejde, trochu sa to tu zahlti, potom to zapadne prachom, mlady muz ziska svoje fishbony, potom ziska nejake skusenosti a skludni sa. Pohodicka, obloha je modra, voda je mokra a skautici sa budu vyskytovat…

Premenujte toto forum na Video ryb mladych nadsencov a bude hotovo…

Mr. Vydra> ano, je to tvoje forum, ale vytvoril si ho pre ludi, pre ostatnych navstevnikov, preto musis zniest aj nejake kriticke reci, ak sa to niekomu nepaci. Nevymedzil si ho sposobom „Video, len pre tych, kto to nebude kritizovat…“ napr. Tak sa nediv, ak ti to niekto sfukne. A ako Poky povedal, trochu skromnosti a respektu by nezaskodilo, aby si nedopadol blbo. Viem, netova diskusia znesie vela, ale nie vsetko. ok? Ber to ako dobre mienenu radu. A trochu kritiky do tvojich radov, ak by som bol adminom, minimalne 8 tvojich albumov by som zrusil, su uplne nezmyselne a zbytocne. Maju to byt TVOJE fotoalba, nie fotky postahovane z netu a dokonca s autorom a copyrightom.

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:10 ® Noodling reakce na …
Noodling

Dejwík2504> Já jich znám víc, ale pouštěč je špička :-) Musím se smát, kolik lidí tam dokáže svým projevem vytočit (a to i starších pánů) :-)

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:05 ® Dejwík2504 reakce na …
Dejwík2504

Jak.novi> feeder nedržel nikdy v ruce…

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:05 ® Noodling
Noodling

Sander> To máš pravdu, pouštěč – to je rafinovanost sama :-)

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:04 ® Kantik

malej kapřík – 8 kg

reagovat
foto/forum/2011/th-img16080.jpg
Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:01 ® timbab reakce na …
timbab

Sander> Teď jsi to rozsekl ;-)

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 20:59 ® Sander reakce na …
Sander

Dejwík2504 > to je ze strany pouštěče velice rafinovaná odpověď, ne každý ji dokáže správně pochopit a já s ní sympatizuji.
Feeder je mocná zbraň, proto by lidi měli žehlit na starý teleskopy.

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 20:57 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

Dejwík2504> Tývago, ten ten feeder musí mít zmáklý :-D

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 20:56 ® Poky reakce na …
Poky

Dejwík2504> To musí bejt asi náká feederová kapacita,ne???:-)

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 20:50 ® Dejwík2504
Dejwík2504

Noodling> :-D Na MRKu znám jednoho takového…jeho nick je pouštěč a není dávno co mi psal, že na feeder se chytají pouze ryby do 30cm, ne víc :-D

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 20:39 ® Poky
Poky

Noodling> asi na tom něco bude :-)

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 20:37 ® Mr. Vydra
Mr. Vydra

to je jedno

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 20:37 ® Jak.novi
Jak.novi

Noodling> :-D