Chytej.cz

Rybaření na Floridě ? necteno

3.1.2011 | Killbeggan | 4.789 zobrazení | 6 odpovědí

Ahoj všem, chystám se v březnu na dovolenou za kamarádem na Floridu (Daytona Beach) na atlantické straně. Chtěl bych se zeptat, zda má někdo z Vás osobní zkušenosti s rybařením na Floridě, případně jestli by nemohl dát nějaký odkaz, nebo tip na osvědčený (asi)jednodenní rybářský výlet. Budeme mít auto, takže není problém přejet třeba i do mex. zálivu. Na internetu je informací sice spousta, angličtina pro mně taky není problém, ale preferuji radši osobní zkušenost a případné doporučení. Kdyby někdo něco věděl, uvítám jakoukoliv radu. Klidně dávejte i případné negativní zkušenosti. Díky!

P.S. To samé se týká případně i návštěvy NP Everglades, ikdyž to je trošičku mimo téma tohoto serveru :-) Přecejen krokodýli se tak často v Čechách nechytají.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 4. ledna 2011 v 11:04 ® Killbeggan reakce na …

Díky za tip, určitě napíšu.

reagovat
Úterý 4. ledna 2011 v 10:38 ® tucnak11
tucnak11

Neni to levna věc,pruvodce pokut tam vas neni vice tak stoji ot 500 dolcu vyše na den.Ja tak si mužu dovolit s tej platy co mam tak jet na Mlyny a to ještě dělat abstiak.Florydu neznam ostrov Mauritius byl sem jen to bylo79–80 r na sylvka tyden 2 dny sme hlastaly a 3 byl jisem na rybah,kamoši hlastaly,mělisme spozděni do kasaren a byl prušvih 80 kilaku v plni: vyzbroji.-D

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 20:56 ® dam reakce na …
dam

Killbeggan> napiš do osobky snookovi, ten se tam někde pohybuje, určitě ti poradí:-)

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 ve 20:28 ® kerob reakce na …
kerob

Killbeggan> zkusil bych kamarada premluvit, aby zapatral na miste po nejakych referencich na mistni pruvodce. A na zubaty plazy bude nejlepsi nastraha tchyne :-D

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 v 18:03 ® Killbeggan

Jé, já jsem mamlas! To nejdůležitější jsem nenapsal! Jedná se mi samozřejmě o rybolov na moři: („pronájem“ lodi s kapitánem, pronájem vybavení atd.. cílová ryba – red snapper, tarpon, tuňák, ale nepohrdnul bych samozřejmě ani plachetníkem :-) Tohle totiž vyjde na dost peněz a nerad bych se tzv. spálil. Jinak ostatní techniky si vyzkouším samozřejmě taky, pokud mi to čas a tamní legislativa dovolí :-) A určitě chci jak z mola, tak ve vnitrozemí na jezerech. Na to už si beru svoje základní cestovní vybavení. Ještě jednou sorry a díky za upozornění!

reagovat
Pondělí 3. ledna 2011 v 17:53 ® Koudy
Koudy

Já tam nikdy nebyl a ani na moři nechytal,ale myslim si, že záleží jakým stylem chceš chytat..jestli moucha,nebo Big Game,nebo přívlač z pobřeží…kaž­dopádně,když píšeš,že chceš jednodenní rybářský výlet tak bych vsadil na jistotu a využil profi průvodce…ale jsou to jen mé domněnky a teorie,takže možná plácám nesmysly:-)

reagovat