Chytej.cz

FOR FISHING 2011 necteno

1.1.2011 | Mr. Vydra | 74.096 zobrazení | 871 odpovědí

Zdravím členy Petrova cechu kdo se chystá na výstavu FOR FISHING 2011. A kdo už tam byl tak jaké to tam je a další podrobnosti. DÍKY Mr. Vydra

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 18. ledna 2011 ve 21:08 ® Robur
Robur

zrovna drka byhc si z netu nebral, je to moc škoda, ale onipočítají tu gramáž trochu odlišně. Takže prut by mohl být dobrý, ale pro mne úplně nevhodný.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 21:05 ® skwor
skwor

Možnost nevzít si Dragona do ruky je nevýhoda. Na druhou stranu je má dneska tolik lidí, že není většinou problém najít v okolí někoho, kdo ten prut má a domluvit se s ním, že si ten prut prohlédnu. Kromě toho u RSP se dá domluvit, že prut si pořídíš, pokud nebude sedět pošleš zpátky a platíš jenom poštovné. Přece jenom, kdybych kupoval vláčák třeba za trojku, tak už mě to kilo navíc nezabije. Už jsem od Draka prut naslepo kupoval a protože mi věci té firmy sedí, tak bych to klidně udělal znova. A není třeba z toho dělat kovbojku, protože víc v tom fakt není.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 21:00 ® kerob reakce na …
kerob

kapr1> to je totalni nesmysl! Pokud tento postup vyhovuje tobe, dobre ti tak, ja si prut vybiram tak aby mi vyhovoval, vzhled je mi u prdele, rukojet si casto zkracuju/prodluzuju i upravuju jeji tvar, ale tim „sedne“, jsem myslel uplne neco jinyho. Muj prvni vlacak, jem pred 18 lety koupil, protoze se mi libil a bylo to tehdy jediny kriterium, jenze od ty doby mi tech vlacaku proslo rukama radove 25 a 14 jich stale mam, vim jaky vlastnosti ma mit prut, se kterym budu rad chodit k vode. Prut mi proste musi vyhovovat od prvni vteriny, ne ze si na nej budu zvykat, proc bych si dopr… vybiral neco, co mi nevyhovuje a musim si na to zvykat?

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 21:00 ® timbab reakce na …
timbab

kapr1> Ale někdo má pro výběr prutu kriteria např pro určitej revír.To „padnutí do ruky“ nemusí nutně znamenat jen aby ti seděla rukojeť.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 20:52 ® kapr1 reakce na …

kerob> co to je padnout do ruky?Jestli chceš aby ti pad do ruky tak si nech na zakázku vyrobit tu část kde ho držáš. vyber si prut kterej se ti libí a to že ti neni na poprvé příjemnej do ruky na to si rychle zvykneš.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 20:49 ® džigit

že vás to furt baví!?! :-/

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 20:36 ® kerob reakce na …
kerob

regulus> fakt je tezky tak pochopit, ze si nekoupim klacek, kterej sem si nevzal predtim do ruky? A ze si nemuzu vzit do ruky, protoze neni kde i kdyz bych fakt chtel? Nejsem takovej strelec, abych vyhodil treba 4000 za klacek, kterej mi nevyhovuje a korespondencniho vyberu, kdy budu pruty posilat zpet az do chvile, kdy mi nejakej padne nebo uz nebude co zkouset, se zucastnovat fakt nehodlam.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 20:02 ® kapr1 reakce na …

HaD> od sensasu tam asi přímo nikdo nebude? ale jakej obchod tam s ním bude zastoupenej? Rybolov, s.r.o.?

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 18:39 ® kapr1 reakce na …

HaD> no u tebe to chápu ale když to řekne třeba někdo kdo ma odchytáno prd nebo jen hodně mluví a málo chytá? Joooo jsme každej jinej ale někdy se kolem výběru prutu nadělá moc zbytečnýho rozruchu. můj názor

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:46 ® HaD reakce na …
HaD

osprey> :-)) ) Tvůj koment jsem si přečetl až následně.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:45 ® HaD reakce na …
HaD

kapr1> co je na tom za profesionální hlášku, že chci vědět, jak se nějaká věc chová, než si jí koupím, zejména pak u prutu, který mi zprostředkovává informaci o nástraze, o záběru a budu ho držet v ruce i několik hodin (předpokládám že u dragonů se bavíme o vláčecích prutech). Opravdu si nedokážu představit, že bych si takovej prut kupoval na dálku bez osahání.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:41 ® HaD reakce na …
HaD

regulus> nejdu na to vědecky, mluvím jen o pocitech. A na prut si před koupí vždycky budu chtít sáhnout. Stejně jako když si budu kupovat auto – budu si ho chtít projet. A rozhodně si nepojedu kupovat auto do Ostravy, to bych už musel mít sakra závažný důvody.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:39 ® HaD reakce na …
HaD

kapr1> určitě ano

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:39 ® HaD reakce na …
HaD

Voldemort> tak pro mě to určité riziko je. Prodejce neznám, je ode mě 300 km daleko, žádné obchody v okolí jej neprodávají a na veletrhy nechodí. Značka může být sebelepší, ale když se s oficiálním prodejcem nemohu dostat do kontaktu, je to pro mě ne zcela OK. Mohu ale být výjimka, třeba je to ostatním fuk.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:37 ® PetrC reakce na …

sus1> cccsss, to bys žasnul jak má má paní máma ostrý zrak.
Jak myslíš, že si mě našla?
Po čuchu?
Ani náhodou.
Po hmatu?
To už vůbec ne…

:-D :-D
reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:35 ® PetrC reakce na …

Robur> no počkej, ale většinou ona bude osahávat jeho, aby jí sedl do ruky. Takže na co lejstro?

Ale jsem mladej kluk, takže to nemohu znát.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:33 ® PetrC reakce na …

Robur> což o to, ale jak to dělají houby?
No?
Hmmm…

:-O :-O
reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:03 ® osprey reakce na …
osprey

kapr1> No, jestli máš pruty na kapry, tak možná jo. Ale vláčák, mušák a matchku si budu bez toho, že bych je vzal do ruky, kupovat velmi nerad.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:02 ® sus1 reakce na …

PetrC> A vidí tvoje manželka dobře.????:-D :-D

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 16:56 ® Robur reakce na …
Robur

PetrC> musí mít v životopise hezká a pracovitá, případně hezká a bohatá

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 16:56 ® Robur reakce na …
Robur

PetrC> a jak to dělají nevodomí, he?:-D

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 16:52 ® PetrC reakce na …

kapr1> už vidím, jak si naslepo/bezohmatu vybírá partner/ka partnera/ku…

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 15:03 ® kapr1 reakce na …

Já mám taky pruty z eshopu a jsem max spokojenej. Takové to „musí mi sednout do ruky“ a ¨„musím si ho osahat“ tok je podle mě aš moc profesionální hláška.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 14:31 ® regulus
regulus

HaD> můj příspěvek byl reakcí na to, že se tu už několik stránek okecává že jakejsi Procházka nepojede na výstavu, vlastně na výstavy, viz to co jsem napsal. Připadne mi, že už to berete moc „vědecky“.
Před možná tak sedmi nebo více lety jsem si koupil od Dragona matchku, neměl jsem ani šajnu co to je za firmu a odkud je, ten prut mi na rozdíl od prutů známých firem maximálně vyhovoval, ale bylo to v době, kdy e-shopy prakticky nebyly. Spousta lidí to možná nepochopí, ale mám naprostou většinu prutů koupenou přes net, anichž bych je před tím držel v ruce a ani jednou se mi nestalo, že bych té koupě litoval. Možná je to tím, že jsem nenáročnej, su docela obyčejnej rybář a to, že si mohu na prut před koupí sáhnout je jen tak možná max. 5% v mým rozhodování zda si to či ono koupit. Možná to spousta lidí nepochopí, ale mě to sáhnutí na prut v obchodě nebo na výstavě skoro nic neřekne, vám možná jo. Zrovna tak mne naprosto neovlivní fakt nebo doměnka, že daná firma je jak jsi napsal je na tom ekonomicky či jinak tak či onak, už jen z toho důvodu, že do toho absolutně nevidím a vlastně vidět nechci. Je trochu mimo moje chápání, že si někdo nekoupí něco o co má evidentně zájem jen proto, že se distributor nezúčastňuje výstav, ale to je každýho věc.
Taky si nejsem tak moc jistej, kolik z celkovýho počtu rybářů se rozhoduje na základě toho co je a nebo není na výstavách, naprostá většina lidí si dle mýho kupuje to, co mají v nebližším krámě a moc nemudrují jestli to vyrábí firma X nebo Y nebo ortodoxně kupují jen věci od značek který si z různých důvodů oblíbili, např. Fšimano.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 11:05 ® PetrC reakce na …

Voldemort> které firmy máš na mysli? Jde mi o to, abych se jim obloukem vyhnul.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 11:00 ® kapr1

Bude na FF zastoupena firma SENSAS ??

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 10:46 @ Voldemort reakce na …

HaD> Riskantní, proč? Draci jsou na našem trhu cca 5 let, za tu dobu se dostaly do podvědomí většiny rybářů (minimálně těch chodících na net) a spokojených uživatelů je většina. Zcela jistě jsou jiné firmy, kterých bych se bál, ale Dragon mezi ně nepatří.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 9:52 ® Koudy
Koudy

HaD, kerob : v zásadě s váma souhlasím. Já být na jeho místě(obchodník) tak bych se taky snažil dělat vše pro to abych „dostal své zboží k lidem“ , kor když to zboží prodávám v ČR prakticky jen já,a tím dosáhl ještě větší prodejnosti…a vzhledem k tomu že se po výstavách pravidelně pohybuju už několik let vím že jsou k tomu ideální…

Ale na druhou stranu beru důvody,které mi Procházka řekl,a nikdo s tím nic nenaděláme…je to jeho rozhodnutí.

Takže bych tuto kauzu ukončil tím, že je škoda, že Dragon na výtavě nebude,ale dokud sám P.Procházka nezmění názor,nebo ho k tomu něco nedonutí,tak to tak asi i zůstane do budoucna…

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 7:52 ® sus1

Zřejmě na tom Dragon bude,nebo asi je dobře,když nepotřebuje větší prodej, než ten ,který má dosud,nebo né??:-) Tak si kupte jinde a nebo něco jinýho,podobně drahýho,než je tady o tom řeč.Každej máte doma výbavu za tisíce a tady prndáte kvůli jedenj značce,to už asi fakt nevíte,kam s penězma.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 3:42 ® HaD
HaD

regulus> rád bych si taky ty pruty osahal, jako kerob. Ale není kde. Samozřejmě mohu u kamarádů, nebo se vydat na výlet, ale jak už jsem psal dříve, je to pro mě signál něčeho ne úplně dobrého, byť možná milně.

Existuje několik důvodů – finanční slabost (taková firma mě ale moc nezajímá, neboť je to svým způsobem riskantní), nezájem zvýšit prodeje (zvláštní, ale svým způsobem pochopitelné z nejrůznějších důvodů), organizační slabost (třeba opravdu chystá něco nového, nicméně vzhledem k absenci na veletrzích v minulosti by to byl letos pouze alibismus), snaha nepoškodit svou distribuční síť (jako např. pan Tůma s DAM a Albastar, což je ale vzhledem k absenci v obchodech taky asi nesmysl). Zkrátka je to pro mě nějaký signál, který nějak vyhodnotím a následně se zařídím tak, jak říkáš – nesednu na pendolíno a nekoupím. Jak jednoduché. A pokud je majiteli jedno, že je takových lidí mraky, tak je to samozřejmě jeho věc. Spát kvůli tomu nepřestanu :-) Je to ale škoda, že v Praze nebude. Opravdu bych si to rád osahal…

reagovat