Chytej.cz

FOR FISHING 2011 necteno

1.1.2011 | Mr. Vydra | 74.096 zobrazení | 871 odpovědí

Zdravím členy Petrova cechu kdo se chystá na výstavu FOR FISHING 2011. A kdo už tam byl tak jaké to tam je a další podrobnosti. DÍKY Mr. Vydra

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 18. ledna 2011 v 0:17 ® kerob reakce na …
kerob

regulus> ja nikomu nic nevnucuju, kamaradi stejne tak jako ja, by meli zajem se na sortiment Dragonu minimalne podivat, ale utratit temer litr za prndolino a zabit tim celej den je proste nesmysl. Vzhledem k tomu, jak je Dragon (ne)rozsirenej v kramech cely CR, nedokazu pochopit ten krok, kdy temer jedinou moznost prohlidky toho, co se snazi prodat zabije a zustane kdesi v NJ. Nic vic za tim nehledej, samozrejme, ze si dokazu vybrat i jinde.

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 ve 23:40 ® regulus
regulus

kerob> když si tak přečtu, jak to tady okecáváš, tak přemýšlím nad tím, o co ti tady vlastně jde. Máš dvě možnosti, buď si Dragona koupit nebo ne. Je sice blbý, že si ho nemůžeš osahat na výstavě v Práglu, ale je to tvrdá realita, ber nebo nech bejt. máš několik možností, vysrat se na to, sednout na Pendolíno a jet si to vochmatat nebo to na pasblind koupit přes e-shop. Docela by mě zajímalo, co takovýho obyčejnýho rybáře jako ty trápí na tom, že firma XY nevystavuje na veletrhu, ber nebo nech bejt. Mimochodem seš si opravdu tak jistej, že ti tvý kámoši se díky tomu co jim ty nakecáš na Dragona vyserou, já bych si to netroufnul tvdit, protože kdybych se měl řídit podle chytrolínů co znám, tak bych měl úplně jinej vercajk a byl bych nasranej …

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 17:59 ® kerob reakce na …
kerob

džigit> to tezko, soude podle vyroku „Novy York a Liptakov, me obce nejmilejsi“ bych rekl, ze s koncinama na Valassku nema nic spolecnyho. A vsechny jeho hry jsou cesky :-D

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 17:56 ® džigit

kerob> Cimrmann byl taky valach :-))

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 17:52 ® kerob reakce na …
kerob

džigit> kdyz ono me, jakozto potencialniho zakaznika, zadny duvody zajimat nemusej. Ja se maximalne tak seberu a svoje love necham nekomu jinymu. A tim nenarazim ani tak na neucast na veletrzich, jako spis na nefunkcni distribuci v CR, coz je zalezitost dlouhodoba. A v pripade neexistujici distribucni site je neucast na veletrzich naprosto neomluvitelna… je to jako Jara Cimrmann – Hospoda na mytince – chtel hospodu, ale sralo ho, ze mu tam chodej lidi…

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 17:47 ® džigit reakce na …

kerob> ono se blbě kouká,když se mluví o někom bez něj a ani se neví… Prostě jsou i jiné priority,ber to tak,že mi to ulítlo :-)

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 17:44 ® kerob reakce na …
kerob

džigit> tak jsi to nemel ani nakusovat :-/

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 17:17 ® džigit reakce na …

kerob> nech se překvapit,já to veřejně neventiluji,nemám oprávnění.Tohle je nejspíš otázka pro majitele.

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 17:15 ® kerob reakce na …
kerob

džigit> jaky?

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 17:15 ® džigit

kerob>no myslím,že letos mají u RSP trochu jiné starosti než dvě nastávající výstavy…

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 17:13 ® kerob reakce na …
kerob

džigit> Norstream je podobnej pripad jako Dragon, s tim rozdilem, ze je na nasem trhu pomerne kratce a zatim buduje zazemi. Klidne se muze stat (ale moc tomu neverim), ze opravdu bude jednou v kazdym krame v kazdym ritnim otvurkove. Uvidime, nadeje tu je :-)

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 17:10 ® kerob reakce na …
kerob

regulus> pokud netrapi firmu Dragon, tak by mel trapit Prochazku, toho prodeje v Polsku a UK nezajimaj. A opravdu drive bylo aspon par ruznych prutu k videni ruzne po republice, ale to co bys nasel ted, je uz jen pozustatek z minulosti, vse aktualni ma uz jen RSP a nikdo jiny se k tomu nedostane, ptal jsem se pana Prochazky i telefonicky. Kazdopadne cekat, ze ucast na vystave bude nejaky okamzity plus je nesmysl, takhle to nefunguje, znacka se musi dostat do povedomi lidi, musi ukazat, ze o zakazniky stoji, ze chce prodavat a nabizet nejaky servis… a presne na tohle jsou ty veletrhy dobry. Je to investice, ktera se jednou vrati.

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 17:08 ® skwor reakce na …
skwor

džigit> No hlavně vévodí módním trendům 2011 :-) Bez toho budeš u vody totálně vyřízenej :-))

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 17:04 ® džigit reakce na …

skwor> bo těch je po vlasti v každém krámě :-))

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 17:01 ® skwor
skwor

Tak budete kupovat Norstreamy, ty jsou teď in, ne? :-D

Absence Dragona je škoda, ale co se dá dělat. Sám bych si tam jeden kousek rád osahal. Chytám na ně už pár let a ve všech ohledech mi vyhovují.

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 17:01 ® regulus
regulus

kerob> je otázka, zda firmu Dragon český trh nějak moc trápí. Jen co vím, tak mají zastopení v UK, polskej trh je s českým nesrovnatelnej, Dragony má v Brně v nabídce třeba http://www.milobrno.cz/pruty/dragon/ míval je i Zábranský, řekl bych, že se po republice najde víc prodejců.
Pokud se týká výstav, tak jak psal Koudy, má k tomu asi svý důvody a nemyslím si, že by účast na výstavě musela nutně vždycky znamenat ekonomickej plus ať už v přímým prodeji na výstavě nebo v následným „po osahání“ přes e-shop. Je těžko odhadnutelný, kolik se Dragonů prodá přes e-shop třeba jen na základě internetovejch diskusí, osahání si prutu který má kamarád nebo prostě jen koupení na pasblind.

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 16:58 ® kerob reakce na …
kerob

Robur> tak u Mikada me to netizi, tam podle me neni vubec o co stat. :-)

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 16:56 ® HaD reakce na …
HaD

kerob> :-) Tak tak, exkluzivitu mít asi nebude

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 16:50 ® Robur
Robur

podobně to vidím s Mikadem.

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 16:50 ® Robur
Robur

mne hlavně fascinuje, že to nevadí Dragonu. Národ by kupoval, ale jaksi není kde.

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 16:40 ® kerob reakce na …
kerob

HaD> tak, tak, pritom ja byt na miste pana Prochazky, delam vse proto, aby Dragon byl na vysluni, aby se co nejvic prodaval, dokud je o tuhle znacku takovej zajem, protoze za par let po ni s timhle pristupem nestekne ani pes nebo se najde nekdo s lepsi obchodni politikou, kdo to sem bude z Polska vozit na vlastni pest a Prochazka bude v riti uplne.

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 16:28 ® HaD reakce na …
HaD

kerob> zhruba tak nějak to vnímám taky. Budou lidi, kteří si to koupí, ale bude mraky těch, kteří by koupili, ale nekoupí. Já mezi ně taky patřím :-)

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 16:23 ® kerob reakce na …
kerob

Koudy> je to jeho boj, ne muj, ale myslim si, ze pokud se odmita prezentovat na vystavach a navic nedodava zbozi temer nikomu, tak me prestava zajimat. Ma sice treba pekny pruty za dobry penize, ale kolik lidi si koupi pres net prut, kterej nikdy nemeli v ruce? A kolik lidi se sebere a pojede se pres celou republiku na ten klacek podivat? Malo, malo, vyserou se na to a koupej jinou, dostupnejsi znacku po tom, co si ji nekde nazivo prohlidnou. Jinak receno stejne jako me nezeajimaj duvody pana Prochazky k tomu, aby fungoval timto velice prapodivnym zpusobem, tak uplne stejne me prestala zajimat cela znacka dragon. A myslim si, ze driv nebo pozdejc, na tohle celej slavnej Dragon v CR dojede.

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 15:59 ® HaD
HaD
reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 15:52 ® HaD
HaD

Koudy> Já ho neodsuzuju, jen to pro mě něco znamená. Něco o přemýšlení. Nás každá výstava stojí hodně peněz a vlastně jsme nikdy přímo nevydělali, ale přesto jezdíme stále.

Bohužel je ale hodně těch, kteří hodnotí jen ty dny jako takové a bilancují jen v penězích (náklady na výstavu versus obrat). To je podle mě špatně. Ale každý svého štěstí strůjcem.

PS: další věc je ta, že veletrhy jsou mimořádně náročné – je to prostě opravdu hodně práce a ne každý je ochoten „máknout“ :-)

reagovat
Pondělí 17. ledna 2011 v 15:34 ® HaD
HaD

sus1> tradičně :-)

reagovat
Sobota 15. ledna 2011 v 11:28 ® Koudy
Koudy

HaD> viz. reakce na příspěvek keroba :-) snad jen, já bych neodsuzovalo někoho že nejede na výstavy…prostě když spočítal náklady a následné výnosy tak mu to asi nepřipadalo až tolik výhodné…A nevím proč by nemohl dobře fungovat e-shop když neprezentuje na výstavě…stačí se podívat po netu kolik lidí chytá na draky. Myslím že je jich celkem dost:-) že by jich mohlo být ještě víc a tím by P.Procházka mohl vydělat více pěněz,ano mohl,ale…asi mu to tak jak to je stačí:-)

reagovat
Sobota 15. ledna 2011 v 11:19 ® Koudy
Koudy

kerob> ale jo,já s tebou souhlasím a mám stejný názor že by určitě hodně získal tím kdyby na výstavy jezdil,ale jak jsem psal,má svoje důvody proč tam nejezdí. Kdysi na výstavu jezdil a z jeho vyprávění převládaly spíš špatné zkušenosti a tak přestal a asi mu to tak vyhovuje…kdyby mu obchod nešel určitě by se snažil s tím něco udělat a třeba výstavy začal zase navštěvovat…:-)

reagovat
Sobota 15. ledna 2011 v 10:48 ® Jezinka

Robur – hezky ji naaranžovat s okounkem nebo prutem a vyfotit,tak by jistě soutěž miss s přehledem vyhrála. Zvlášť ten solární pohon se jeví jako jednoznačné plus!!

reagovat
Sobota 15. ledna 2011 v 10:40 ® sus1

osprey> To bych asi neužil,vozim ,,plastovku".:-)

reagovat