Vyhledávání
FOR FISHING 2011
1.1.2011 | Mr. Vydra | 74.099 zobrazení | 871 odpovědí
Zdravím členy Petrova cechu kdo se chystá na výstavu FOR FISHING 2011. A kdo už tam byl tak jaké to tam je a další podrobnosti. DÍKY Mr. Vydra
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 5. března 2011 v 0:38 ® mekvak
-
Chápu vaše názory, ale myslím si, že té rybě je celkem jedno, zda je lovena při závodech a nebo čistě jen pro naši zábavu. Faktem sice je, že během závodů se chytají ryby všech velikostí a většinou za každou cenu, ale měli bychom se tedy potom zamyslet, proč ryby vůbec chytáme, když se jedná pouze o prostředek našeho uspokojení. Vím, že každý nemusí nachytat desítky ryb, aby byl sťastný, ale rybám by jistě více vyhovovalo, kdybychom je chodili pouze pozorovat či krmit…
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 23:07 ® osprey reakce na …
-
IVO> Mluvíš mi z duše. A to si vem závody v plavané nebo feederu, když to zrovna bere.
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 22:23 ® kerob reakce na …
-
IVO> Rozumim a chapu, ja prave proto zavodit prestal, ale kdyz jsem zavodil, tak jsem to videl jinak.
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 22:06 ® IVO reakce na …
-
kerob> Ten příměr – závodní auta versus historické vozy – není zrovna výstižný.Nejde o pohnutky, ale jde o důsledky. U rybaření nelze prostě přehlížet fakt, že zdolávaná a zdolaná ryba musí snášet jistý druh omezení či újmy (mírně řečeno)jako daň za rybářovu zábavu. Často o tom na břehu přemýšlím . Ryba je živý tvor a zdrojem zábavy se stává nedobrovolně díky lidské lsti. Není to fotbalový míč, který lze s maximálním sklonem k sportovní rivalitě bez důsledků nakopnout. Fotbal lze hrát pro zážitky jak na okresní úrovni, tak v profi lize.Pro zážitky i pro výsledky či úspěch. Prostě všichni zúčastnění chtějí hrát a nikomu to neublíží. Ovšem kapr(ryba) tu hru hrát nechce ! A to je ten zásadní rozdíl. Proto se rybářským závodům všeobecně vyhýbám. Určitě by mne nehřálo u srdce, že jsem vytáhnul za hubu na břeh o pět kaprů víc, než ti ostatní. Mám na to prostě tenhle názor a jakýkoli vítěz rybářských závodů ve mne nevzbuzuje ani náznak obdivu. Spíš naopak. Něco jiného je právě ta rybolovná technika. Tam se stává vítězem opravdu ten nejlepší. Zde je to naprosto objektivní.
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 19:12 ® skwor
-
Ještě k výstavě. Někdo se tu ptal, jak to tam bylo se slevami. Teď jsem si vzpomněl, že tam měli Jaxon perseus ultra 2,4m 15g (který normálně stojí skoro tisícovku) za sedm set. To bylo hodně slušný.
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 17:51 ® hrdobec reakce na …
-
CeP> Tak to se mám na co těšit,já ho ještě nevypnul:))))
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 17:46 ® CeP reakce na …
-
hrdobec> pf.. zapnout pocitac nic nejni. zmacknes cudla a mas to. vis kolik let mi trvalo nez jsem prisel na to jak ho vypnout?
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 17:26 ® hrdobec reakce na …
-
Noodling> Posledního kapra jsem zatím nečetl.Musim přiznat že poslední cca dva měsíce,tedy dobu co jsem se naučil zapnout počítač jsem tím byl tak zaměstnanej že jsem si na časáky ani nevzpoměl ale určitě to napravim
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 17:26 ® HaD reakce na …
-
Noodling> no v plynulé Maďarštině asi ne
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 17:10 ® Noodling reakce na …
-
HaD> No asi jak v čem
reagovatJinak čím víc osobností, tím lépe pro celý FOR FISHING.
- Pátek 4. března 2011 v 17:01 ® HaD reakce na …
-
skwor> ok
Noodling> mě osobně je teda nějaký kaprař z Maďarska hodně u… Každopádně na veletrhu se pohybovala celá řada českých osobností a myslím si, že by toho Maďara (kterýho by bez FH stejně nikdo neznal), strčila do kapsy
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 16:33 ® Noodling
-
skwor> Jak už jsem řekl, nebudu tady mluvit o někom, kdo nemá možnost se do debaty zapojit. Kritiky a pomluv jsou jinde plné stránky, ale to není můj styl. Tolik k JV, prostě není všechno zlato, co se třpytí.
Jinak nikoho do nebes nevynáším.
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 16:27 ® Noodling reakce na …
-
hrdobec> To asi bude tím. Já závody také moc nemusím, i když letos na jednom startovat budu. Mimochodem, četl jsi Leonův článek v posledním Kaprovi? Ten byl hodně zajímavý a řekl bych i trefný.
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 15:59 ® skwor
-
HaD> Ano. Ale nechci JV rozebírat, spíš mě zarazilo to, že ho Noodling zatratil, zatímco „závodního kapraře“ z Maďarska vynáší do nebes. To je asi všechno.
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 15:52 ® HaD reakce na …
-
skwor> psal jsi, že se Ti líbí, co dělá poslední dobou. Měl jsi tedy na mysli knihu.
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 15:38 ® skwor reakce na …
-
HaD> Vydal knihu Můj přítel sumec. Tu jsem viděl a líbila se mi.
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 15:36 ® HaD reakce na …
-
skwor> a copak dělá? něco mi uniklo?
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 15:16 ® skwor reakce na …
-
sus1> Já s Tebou souhlasím, to co poslední dobou JV dělá se mi poměrně líbí.
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 12:55 ® hrdobec reakce na …
-
Noodling> Já proti němu nic nemám jen mě zas tolik neoslovil,naproti tomu články od Hogendijka mě přinesli hondě duležitejch postřehu ale muže to být tím že Leon jezdí hodně na velký řeky a to mě baví zatímco závody nejsou moje parketa
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 12:23 ® Noodling
-
hrdobec> Ahoj, já ho znám už mnohem déle. Hodně lidí si asi pamatuje hlavně jeho neuvěřitelné úlovky z Raduty před několika lety, které tenkrát obletěly svět. Nicméně máš pravdu, že je logicky nejvíce známý a populární v Maďarsku, protože právě Maďarsko je doslova Mekkou kaprařských závodů. Je to skoro jejich národní sport. A těch úspěchů z nich on má neuvěřitelné množstí.
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 12:12 ® sus1
-
Tak rybář je a dobrej,tak…
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 12:11 ® Noodling reakce na …
-
sus1> Doufám, že to myslíš v legraci
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 12:09 ® džigit reakce na …
-
sus1> no že o kvalitní prezentaci rybyřiny v tomhle případě si asi spousta lidí myslí své
reagovat - Pátek 4. března 2011 ve 12:00 ® sus1 reakce na …
-
džigit> Ne,proč??
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 11:58 ® džigit reakce na …
-
sus1> si se uděřil někde do hlavičky,viď
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 11:31 ® sus1
-
hrdobec> Já to řikam pořád, nejlepší Vágner.Dělá pořady pro děti a tak nějak tu rybařinu prezentuje dobře.
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 11:29 ® hrdobec
-
Noodling> Ahoj.FaH sleduju cca 2roky a asi poslední rok se začal objevovat Tamás Ladány.Do té doby jsem o něm ani neslyšel ani nečetl a že čtu snad vše co je s rybařinou spojené.Na rozdíl třeba právě od Leona kterého znám z ruzných časopisu už spoustu let takže bych tyhle pány do jednoho pytle nedával.Myslim že Tamás je znám hlavně v madarsku a jinde moc ne,navíc mám pocit že mu FaH trošku vyumělkovala image aby měli ve vysílání celebritu.Jeho pořady mimo závody jsou asi čtyři a stále se dokola opakují a ve všech jsou prakticky jedny a ty samý ulovky jen je to jinak sestřihaný takže mě tenhle pán nijak nenadchnul a to na FaH koukám téměř pořád
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 11:16 ® kerob reakce na …
-
hrdobec>
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 11:12 ® hrdobec reakce na …
-
kerob> Jo máš pravdu,určitě záleží na uhlu pohledu a nechtěl bych se nikoho dotknout takže to poopravim.Co jsem napsal je muj názor na věc protože mám rád trošku větší divočinu na rybách a prostředí závodu je na muj vkus často dost umělé ale rozhodně nechci schazovat zážitky kohokoliv jiného a pokud mu je právě závody poskytnou tak to samozřejmě každému závodníkovi přeju jen k nim prostě nevzhlížim ani se nemodlím
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 11:03 ® kerob
-
hrdobec> dovolim si oponovat… je to jako s autama, nekdo doma lesti veterany a nekdo zavodi v rally, kazdy ma na autobilismus jiny uhel pohledu a kazdy si tam ty svoje zazitky najde, ale kazdy jine a je pochopitelny, ze rally jezdec nepochopi pohnutky lestice a lestic nepochopi jezdce rally. A stejny to je s rybarinou. Zavodil jsem docela dlouho a zazitky z toho taky mam a pro me jsou to ty „pravy“ zazitky, stejne jako zazitky z dob, kdy uz nezavodim… kazdy ma neco do sebe.
reagovat