Vyhledávání
FOR FISHING 2011
1.1.2011 | Mr. Vydra | 74.101 zobrazení | 871 odpovědí
Zdravím členy Petrova cechu kdo se chystá na výstavu FOR FISHING 2011. A kdo už tam byl tak jaké to tam je a další podrobnosti. DÍKY Mr. Vydra
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 4. března 2011 v 10:55 ® Robur
-
já si myslím, že je to různé závod od závoud. já když jdu, tak vím, že na závodě nemohu zklamat, ale jen překvapit, takže to tolik nehrotím. Ale rozhodně jsem hodně souteživý člověk.
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 10:47 ® hrdobec reakce na …
-
IVO> Líp bych to nepopsal a naprostej souhlas.Závody mají pramálo společnýho s pohodou u vody,vychutnáním si pobytu v přírodě a radosti z ulovku.Nikoho tam nezajímá krása ulovku ale pouze kolik váží a na co…takže ani nijak neobdivuju tyto závodníky a přesně jak si psal níže tak jsem přesvědčen že na závodech ty pravé rybářské zážitky ani vznikat nemužou
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 10:42 ® kerob reakce na …
-
IVO> je ale zajimavy, ze treba plavackovy zavody vyhravaji porad temer stejni lide, ono v zavodech jde prave o to, eliminovat faktor stesti co nejvic. A rybolovna technika mi prijde jako zavodni onanie
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 9:07 ® Frk reakce na …
-
IVO/ Odbočil si. ÁLE tak hezky. Kdybych mohl, tak se ti pod ten začátek podepíšu. Ty ostatní sice osobně neznám ale i to je napsáno tak, že jinak ani nemůže být.
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 9:06 ® džigit
-
IVO> čili synku estli sem dobře pochopil,moš raděj domaci špek,než mydlovy vuřt
reagovat - Pátek 4. března 2011 v 8:58 ® IVO
-
Noodling> Kaprařské závody jdou naprosto mimo mne. Těch důvodů je několik. Jednak – když už tahám kapra(rybu) z vody , tak ona pro ukojení mého koníčka či zábavy musí strpět několik úkonů, které ji rozhodně nejsou příjemné. Byť je ve finále puštěna zpět do vody. A na tomto faktu postavit ještě vzájemnou rivalitu ? Závodit v tom, kdo více rybám udělá dírku do pysku a způsobí jim krátkodobý stres vytažením z vody na břeh ? Závodit ? To fakt ne. Za další – kdo o rybách něco ví, tak je mu jasné, že rybář se svým chováním, jednáním atd může JEN přiblížit pravděpodobnosti záběru. Jsou ale faktory, které neovlivní. Čili významnou roli hraje ono pověstné rybářské štěstí. V případě oněch zmíněných kaprařských závodů to platí dvojnásob – tedy i při losová postu (sektoru). Jinými slovy – člověk, jenž vyhraje kaprařské závody logicky není nejlepší kaprař , ale člověk , který měl momentálně největší štěstí. Proto mi žíly netrhá nějakej maďarskej frája objíždějící kaprařské závody a představující se jako „závodní kaprař“ …. Něco jiného jsou soutěže v rybolovné technice. Parta kolem bratří Lexů – to je jiná káva a před nimi opravdu klobouk z hlavy dolů. Před několika roky jsem napsal o Rudovi Hrušínském coby rybáři knihu (Na rybách s Rudolfem Hrušínnským). Dá se říci že je v ní zmapovaný dosavadní Rudolfův rybářský život. Takové zážitky na kaprařských závodech prostě nevznikají. Proto – raději Hrušínského, nežli uherák …
Omlouvám se – odbočil jsem od tématu otázky.
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 ve 20:29 ® jersey reakce na …
-
Robur: koupil jsem na UL vláčku Daiwu Megaforce za prakticky stejnou cenu(1000,–) jako v krámu, ale v krámu, kam chodím tenhle proutek zrovna nemají a já ho prostě chtěl…Jinak za zmínku stojí rakeťáky, které tam měli za 149,–, slušný ceny některých navijáků a šňůr.Dále 20-ti procentní slevy na woby od Jacksona, což je moje krevní skupina a u téhle značky 20% dolu je dobrej kup.A stejné slevy měli i na pruty.
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 v 18:26 ® sus1 reakce na …
-
skwor> Jj, v pořádku, i já jsem spokojenej,nejen s gramážema.
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 v 18:11 ® skwor reakce na …
-
sus1> Já je u toho Grauvellu kupuju každoročně, na sezónu mi to vydrží a mají za tu cenu hodně gramáží.
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 v 17:02 ® sus1 reakce na …
-
skwor> Tak to by šlo.Už jsem se lek, že jsem něco prošvihnul.
reagovat
Kamarád je dělá za 10Kč. - Čtvrtek 3. března 2011 v 16:52 ® skwor reakce na …
-
sus1> 14 Kč
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 ve 12:36 ® Noodling
-
cercer1>
reagovatJV je kapitola sama pro sebe. Kritizovat ho tady nebudu, toho už jsou stovky stránek na MRKu, až mě to unavuje pořád číst. Už představa jeho osoby na nějakém kaprařském závodu mně přijde velice úsměvná
- Čtvrtek 3. března 2011 v 10:49 ® sus1 reakce na …
-
skwor> Jaká byla cena za jedno fedr krmítko?
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 ve 2:23 ® cercer
-
Středa 2. března v 19:11 ® Noodling reakce na…
NoodlingHaD> To je zvláštní
Jinak on se nevěnuje pouze závodům a kaprařině. Zaměřuje se i na lov ostatních nedravých ryb, ale zároveň se specializuje rovněž na lov velkých dravců a rybaření na různých místech zeměkoule. Popravdě neznám univerzálnějšího a úspěšnějšího rybáře.
Zrovna za půl hoďky má pořad na FH. Ale on je tam skoro pořád. Ať už v reportážích ze závodů nebo má spoustu svých pořadů.
reagovat..no…popravdě o jednom univerzálnějším a úspěšnějším rybáři než je tento bych věděl…nedávno měl pořad na National Geographic…Ale on je tam vlastně skoro pořád..má také spousty pořadů a navíc vystupuje i v reklamách..
reagovat - Čtvrtek 3. března 2011 v 0:44 ® HaD
-
test
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 22:00 ® Cudla reakce na …
-
Robur> Psal jsem ,krásně prožitej den, koupil,kilo BL háčků na mouchy,pokec s lidmi které znám pouze podle přezdívek.I kdybych nic nekoupil tak jen ty dojmy stáli za to.
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:58 ® skwor reakce na …
-
Robur> Ne, to se tam válelo na podlaze, tak jsem si to vzal
reagovatNení zač.
- Středa 2. března 2011 ve 21:57 ® Robur reakce na …
-
skwor> rozbotá děravá guma?
to dávaly zadara, ne?
Samozřejmě díky, vemte si příklad ze skwora
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:54 ® osprey
-
Já bych řekl, že člověk může vynikat různými způsoby. Poznal jsem spoustu úžasných rybářů. Někteří jsou známí, jiní naprosto neznámí, někteří závodí, jiní mají k závodění odpor, někteří jsou slavní a jiní ani trošku…
Je mi úplně jedno, z jakého konce kdo k rybařině přistupuje, ale měl by to být dobrý člověk s respektem k přírodě a druhým.
Tahle kritéria může splňovat jak Rudolf Hrušínský, tak maďarská kaprařská hvězda, ale třeba i děda Jeřábek z Dolní Lhoty.
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:36 ® Noodling
-
IVO> To je pravda Ivoši, ale určitě sis všimnul, že při dnešním megaboomu kaprařských závodů existují tací kapraři, kteří se na tento druh „sportu“ vyloženě specializují a na klasické pohodové výpravy na svaz. vody jezdí zřídkakdy nebo téměř vůbec.
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:30 ® Noodling
-
Sander> Já také nikde nepsal, že je Tamás osobnost. I když to slovo se dá brát různě. Jen jsem napsal, že je (ne jen ve své zemi) velmi populární a stal se „ikonou“ maďarské kaprařiny, což je prostě fakt.
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:29 ® skwor reakce na …
-
Robur> Tak koukej.
IVO> Jsou tady rybáři, kterých si hodně vážím. Dokonce mám to štěstí, že jich většinu znám osobně. Ale ty „oslavy rybářských celebrit“ mi nesedí…
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:27 ® reakce na …
-
Robur> Mě určitě udělali radost woblírky od lovce-rapy.Koupil sem si jak plovoucí tak potápějící se věcičky,jen škoda že zahájení je za tak dlouho :-/
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:24 ® Robur
-
co kdyby někdo napsal, co se mu tam podařilo za dobrý nákup? Případně nákup, který mu udělal radost?
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:22 ® IVO reakce na …
-
skwor> naprosto souhlasím. Ruda je rybář, což mi zní určitě lépe, než – li „závodní kaprař“, což už samo o sobě je strašný výraz…
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:20 ® skwor reakce na …
-
Sander> Tak
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:16 ® Sander reakce na …
-
Noodling > a právě to z něj dělá tu osobnost.
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:15 ® Noodling reakce na …
-
skwor> O tom já nemluvím. Rudolf je především herecká osobnost, nezabývá se rybařením na profesionální úrovni.
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:09 ® skwor reakce na …
-
Noodling> Ti nevím, pro mě je Rudolf Hrušínský prostě větší osobnost než „závodní kaprař“…
reagovat - Středa 2. března 2011 ve 21:08 ® Noodling
-
HaD> To je škoda, je tam spoustu zajímavých pořadů.
reagovat