Chytej.cz

FOR FISHING 2011 necteno

1.1.2011 | Mr. Vydra | 74.112 zobrazení | 871 odpovědí

Zdravím členy Petrova cechu kdo se chystá na výstavu FOR FISHING 2011. A kdo už tam byl tak jaké to tam je a další podrobnosti. DÍKY Mr. Vydra

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 27. února 2011 ve 20:23 ® KORNJD reakce na …
KORNJD

MuRRon> Jo to víš:)) Já zase hledal rybolov na ilexíky a oni tam kde měli bejt prodávali jen koule na kapry!!!!Tak jsem ty dvě hlavní firmy co jsem chtěl tak jsme tam nenašel no!! U gamakatsu a speo jsem měl kamaráda ale sdtánek měli fakt hezkej!!

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 20:22 ® sethy reakce na …
sethy

MuRRon> ty slevy byly v ravenu v Praze ne v Brně.

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 20:22 ® sethy
sethy

Ke mně žádná šuškanda nedošla a to vím většinou všechno :-D
Pošeptá mi to někdo do osobky:-))

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 20:21 ® Prutos reakce na …
Prutos

KORNJD> Těžko říct. Nevím toho tolik abych mohl, byť pro sebe, dělat nějaké závěry. Jejich boj…

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 20:20 ® MuRRon reakce na …
MuRRon

jo to máš pravdu sportex moc velký stánek neměl nikdy ani v Brně jenom stojánek s pár prutama, dej pokoj s gamaktsu to jsem pěkně naštvanej že tam neměli ty háky co jsem potřeboval na sumíky to mě docela naštvalo :-(( tenkrát jsem jedny koupil v Brně v Ravenu a sháním ještě balíček to je jedna věc a druhá? mě zaskočilo to že když jsem vešel do prvních vstupních dveří tak jsem tam viděl velký plakát Raven Brno a to jsem si myslel že tam bude mít taky stánek potom to tam hledám jak vůl a nikde to nebylo jenom lákali na super slevy v Brně :P hm Díky to mi je prd platný

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 20:19 ® KORNJD reakce na …
KORNJD

Prutos> Já jsem taky slyšel nepěkný věci!Tak by mě zajímalo jestli je to pravda???A jestli je tak je to škoda!!Do Brna asi nepojedu je to přece jen přes celou republiku. Takže zdražením a tím že nebyli v praze se asi ukazuje že to pravda je!!!

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 20:16 ® KORNJD reakce na …
KORNJD

MuRRon> jo ty sportexi se mi taky dost líbili! A apk gamaktsu!!!!Ty tam měli asi nejlepší stánek:))

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 20:08 ® Prutos reakce na …
Prutos

KORNJD> Nevím jestli tam měli nebo neměli být. Ale že tam nebyli je pro ně škoda. Pruty mají pěkné,sám jeden mám. Donesla se ke mě o nich nějaká šuškanda, možná je to důvod proč tam nebyli. Ovšem nic ověřeného, takže šířit to tu nebudu.

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 20:00 ® MuRRon reakce na …
MuRRon

nejsi jedinej mě zas stáhnul stánek se Sportexem :-D bylo se zase opravdu na to koukat, miluji ty pruty :-) jsem rád že tam zase byla zastoupená značka

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 20:00 ® CeP reakce na …
CeP

KORNJD> ja myslim ze to je na jejich uvazeni jestli se na podobne akci budou prezentovat nebo ne.

reagovat
Neděle 27. února 2011 v 19:50 ® KORNJD reakce na …
KORNJD

Prutos> Ne ale tak jsem na ty pruty těšil protože tady je nikde jen tak nedostanu do ruky maximálně a myslel že mají na českým trhu už docela dobrou pozici tak proč tam enbyli když se tam měli bejt????

reagovat
Neděle 27. února 2011 v 19:41 ® Stanik
Stanik

Byl jsem v Praze poprvé a oproti loňskému Brnu mi to přišlo na mnohem lepší úrovni. Všude byl dostatečný prostor a člověk si mohl všechno v klidu prohlédnout. Ceny mi přišli (většinou) celkem rozumné, něco málo jsem nakoupil, potkal pár známých. Celkově spokojenost.

reagovat
Neděle 27. února 2011 v 19:41 ® hecht reakce na …
hecht

Alov> Já to teda v Brně nepozoruji. Loni jsem pro srovnání navštívil obě dvě, letos jedu opět pouze do Brna. Jo a to ho mám o dost dál než Prahu. Ale nechci nikomu nic vnucovat. A v tom je krása svobody rozhodování…

reagovat
Neděle 27. února 2011 v 19:25 ® MuRRon
MuRRon

ne ne to nebyla Paní Hadová, ta vypadala tak na 20+/- :-) příjemná slečna:D

reagovat
Neděle 27. února 2011 v 19:20 ® cercer reakce na …
cercer

Alov> doprovodná akce bude nááááhodou LUXUSNÍÍÍ!!

reagovat
Neděle 27. února 2011 v 19:17 ® Prutos reakce na …
Prutos

KORNJD> Zasek se ti capslock a otazník? :-D

reagovat
Neděle 27. února 2011 v 19:10 ® Alov
Alov

Jak to tu tak čtu, tak se mi ani nechce ject do Brna do prčic. Tam to jde z kopce s úrovní. Akce na vystavené zboží téměř nulové, o doprovodných akcích nemluvě. Měl jsem ject radši do Prahy a byl klid. Ku*va fix :-(

reagovat
Neděle 27. února 2011 v 19:08 ® KORNJD
KORNJD

A MĚL BYCH DOTAZ??? PROČ TAM NEBYL NORSTREAM??????????­?????????????

reagovat
Neděle 27. února 2011 v 19:04 ® ART reakce na …
ART

jiki> rapalky se daly koupit za 149 korun u jednoho stánku, už si nevzpomenu na název

reagovat
Neděle 27. února 2011 v 19:03 ® jiki

Výstava byla super. Jen mne zaskočila reakce zástupce firmy Rapala když jsem si chtěl koupit vybraný wobbler. Prý neprodávají – jenom vystavují…

reagovat
Neděle 27. února 2011 v 19:01 ® ART reakce na …
ART

MuRRon> to nebyla HaDová?

reagovat
Neděle 27. února 2011 v 18:38 ® MuRRon
MuRRon

mimochodem.. kdo je ta půvabná slečna :-) která byla za pultíkem chytej.cz :o)

reagovat
Neděle 27. února 2011 v 18:36 ® jersey
jersey

Moooc povedený, díky HaDovi i všem ostatním.Konečně má Praha výstavu, jakou si zaslouží.

reagovat
Neděle 27. února 2011 v 18:12 ® MuRRon
MuRRon

Chci také poděkovat.. výstava luxusní! :-) fakt paráda… povedlo se bylo tam tolik věcí:) že nebyl čas ani fotit :-(( mimochodem chci také poděkovat za skvělou knížku u stánku chytej z edice chytej.cz Sumec životní výzva od Davida… :o)a nejenom knížka ale i DVD!:) skvělá cena která mě fakt potěšila :o) Krásná kniha:-)

reagovat
Neděle 27. února 2011 v 15:09 ®  reakce na …

HaDová> Tak to je paráda pro tu sem hlasoval :-) . Sympatická holčina :-)

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 13:59 ® hank mosher reakce na …

HaDová> nejaky foto by nebylo:-) je to ta slecna co pousti koi kapra soutezni fotce?

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 13:41 ® skwor
skwor

Výstava perfektní, rok od roku lepší. Jsem rád, že jsem nakonec jel.

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 13:33 ® HaDová reakce na …
HaDová

Vyhrála Marta Hrdličková, č. 2

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 13:27 ® sus1

Zlevněné podběráky vydrželi na stojanu 5 minut.:-)

reagovat
foto/forum/2011/th-img16722.jpg
Neděle 27. února 2011 ve 13:24 ® hank mosher

ktera pak krasavice vyhrala miss sypatie?

reagovat