Vyhledávání
FOR FISHING 2011
1.1.2011 | Mr. Vydra | 74.174 zobrazení | 871 odpovědí
Zdravím členy Petrova cechu kdo se chystá na výstavu FOR FISHING 2011. A kdo už tam byl tak jaké to tam je a další podrobnosti. DÍKY Mr. Vydra
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 25. února 2011 ve 23:33 ® sus1
-
Jinak co jsem se tam poptával a mluvil s několika prodejci,tak se jim za dva dny ztratilo dost věcí,nejvíc údajně lidi kradou háčky ze sáčků.Sundá,otevře,naplní dlan a zavěsí zpět na trn.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 23:30 ® Prutos reakce na …
-
Kazan> Dík. Už je mi to jasný. Nic složitýho…
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 23:28 ® Prutos reakce na …
-
džigit> ne nutně, ale proti větru to fakt moc nejde
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 23:27 ® Kazan reakce na …
-
Prutos> tady je lepší obrázek
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 23:27 ® Prutos reakce na …
-
sethy> Normálně. Určeno pro dost specifické podmínky.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 23:21 ® džigit reakce na …
-
sethy> asi po větru,to dá rozum
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 23:18 ® sus1
-
Nejlepší nástrahu dne ,, měl " tento pán.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 23:16 ® sethy reakce na …
-
Prutos> Šmankote a jak to nahazuješ
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 23:15 ® Cudla
-
Míro byl to krásnaj den,jen malá kaňka,švára tam bodnul gumu na vozíku.Uložili jsme ho do auta chvilku se prospal tak jsme to stihli proběhnout.Já jsem chvilku pokecal u stánku,jen kdyby bylo takovejch dní víc byl by to balzam na duši(nam by dnes stačil flastr)
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 22:39 ® sus1
-
A já jsem si tak řikal,že ten TR vypadá dnes tak nějak divně, a on už vlastně byl oslivněn.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 22:33 ® osprey reakce na …
-
Cudla> Pokud jsme k tvé pohodě mohli přispět, těší nás.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 22:22 ® Cudla
-
Obracím a přehrabuju tu tisícovkku BL háčků a už na nich vidím peří a chlupy.Jinak krásnej den,plný klidu a pohody(když bylo nakoupíno).Pak si to člověk mohl vychutnat,a jen tak zevlovat.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 22:17 ® osprey reakce na …
-
Char> Samozřejmě. Mají jich dost, ale jsou dražší než loni.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 22:09 ® Char reakce na …
-
osprey> nenarazil jsi na woblery Savagear, vloni jsem jednoho koupil a setkal se s úspěchem tak jestli jsou ještě k mání, že bych jich pár doplnil do stáje
S vícedílnými woby se opravdu roztrhl pytel, některé jsou opravdu povedené a oku rybářovu lahodící.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 22:08 ® Prutos reakce na …
-
osprey> To zní dobře. Gram je až dost.. Su zvyklý chytat s nástrahama co váží třetinu.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 22:02 ® osprey reakce na …
-
Char> Je tam víc podobných věcí – on se s podobnými srandičkami roztrhl pytel. To Izumi je možná nejhezčí.
Pokud jde o wobblery, začínám mít dojem, že se poslední dobou vyrábějí spíš pro rybáře než na ryby.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 22:00 ® osprey reakce na …
-
Prutos> Hádal bych něco kolem padesátikoruny. Ale já bych v tom plandavku skoro nehledal. Ten plíšek je maličký, tenoučký, celé to musí vážit tak gram.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 21:59 ® Char reakce na …
-
osprey> Izumi jsou bomba, už po nich šilhám delší dobu, doufám že budou v Brně, na FF se letos asi nedostanu
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 21:55 ® Prutos reakce na …
-
osprey> Od těch Izumi mám dva kousky doma. Ke slovu se ještě pořádně nedostaly, ale vemu je na sever. Mustr klidně vem, předpokládám, že nějakou horentní sumu za to nechtějí.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 21:37 ® osprey reakce na …
-
Prutos> Z mých fotek by poznat šlo. Nakopal bych se, ale vložit je nemůžu. Nějak mi nedošlo, že co jde bez potíží u mě doma, jinde chodit nemusí.
Mimochodem – tu věc vyrobíš levou zadní. Háček s očkem, kus plechu z plechovky od Coly, malý tungstenový korálek, pidiguma. Ale klidně ti něco koupím – třeba jako mustr.
To ten Izumi Shad Alive (viz fotka níže), ten doma na koleně nespíchneš. Zatím je to jediná věc, kterou si hodlám koupit.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 21:22 ® Prutos reakce na …
-
osprey> Jo jo, ten nejvíc.
reagovatProsímtě, mohl by jsi se mi optat, jestli budou ty mikroplandavky k sehnání i v Brně, díky. Pokud ne, klidně mi dva tři kousky kup. Výběr barev nechám na tobě, z těch fotek co tu jsou nic kloudně poznat nejde. Samozřejmě ty nejmenší mikromrdky.
- Pátek 25. února 2011 ve 21:15 ® skwor reakce na …
-
osprey> Kdybys měl chvilku, koukni se mi prosím Tě na Technium 2500 FC, docela by mě to motátko zajímalo. Je mi jasný, že když si s ním nezatočím sám, tak to nebude to pravé, ale i tak
reagovatDíky
- Pátek 25. února 2011 ve 21:11 ® osprey reakce na …
-
Prutos> Zvlášť ten Osprey. Za celý den se nedostal ani k té slivovici a opět je, blb jeden, bez fotek – nechal si čtyřicet upravených snímků na Havlíčkovic notebooku. Budou buď pozdě v noci nebo zítra ráno.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 21:03 ® ART reakce na …
-
Prutos> HaD v saku byl k nepřehlédnutí
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 20:48 ® 1Mara
-
HaD> Tak si koukej udělat čas po jedný , přijedem se ti podívat na tu slivku
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 20:34 ® Libor
-
Dobrá akce, ani jsem všechen sortiment nevstřebal. Dobrá slivovice ve stánku chytej.cz Co mi vadilo byla absence prodeje Rapaly a wobů od Salma.
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 20:29 ® skwor
-
Tak kamarád si dneska nakoupil – 4 feedery od Trabucca
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 20:16 ® Prutos reakce na …
-
mckvak8> Divní týpci, že?
reagovat - Pátek 25. února 2011 ve 20:13 ® ART
-
Viděl jsem HaDa a Ospreye naživo
reagovat - Pátek 25. února 2011 v 19:25 ® romy01
-
Už se nemůžu dočkat,jedu až v neděli
reagovat.