Chytej.cz

FOR FISHING 2011 necteno

1.1.2011 | Mr. Vydra | 74.174 zobrazení | 871 odpovědí

Zdravím členy Petrova cechu kdo se chystá na výstavu FOR FISHING 2011. A kdo už tam byl tak jaké to tam je a další podrobnosti. DÍKY Mr. Vydra

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 25. února 2011 ve 23:33 ® sus1

Jinak co jsem se tam poptával a mluvil s několika prodejci,tak se jim za dva dny ztratilo dost věcí,nejvíc údajně lidi kradou háčky ze sáčků.Sundá,o­tevře,naplní dlan a zavěsí zpět na trn.:-)

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 23:30 ® Prutos reakce na …
Prutos

Kazan> Dík. Už je mi to jasný. Nic složitýho…

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 23:28 ® Prutos reakce na …
Prutos

džigit> ne nutně, ale proti větru to fakt moc nejde :-)

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 23:27 ® Kazan reakce na …

Prutos> tady je lepší obrázek

reagovat
foto/forum/2011/th-img16618.jpg
Pátek 25. února 2011 ve 23:27 ® Prutos reakce na …
Prutos

sethy> Normálně. Určeno pro dost specifické podmínky.

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 23:21 ® džigit reakce na …

sethy> asi po větru,to dá rozum :-))

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 23:18 ® sus1

Nejlepší nástrahu dne ,, měl " tento pán.:-)

reagovat
foto/forum/2011/th-img16616.jpg
Pátek 25. února 2011 ve 23:16 ® sethy reakce na …
sethy

Prutos> Šmankote a jak to nahazuješ :-O

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 23:15 ® Cudla
Cudla

Míro byl to krásnaj den,jen malá kaňka,švára tam bodnul gumu na vozíku.Uložili jsme ho do auta chvilku se prospal tak jsme to stihli proběhnout.Já jsem chvilku pokecal u stánku,jen kdyby bylo takovejch dní víc byl by to balzam na duši(nam by dnes stačil flastr)

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 22:39 ® sus1

A já jsem si tak řikal,že ten TR vypadá dnes tak nějak divně, a on už vlastně byl oslivněn.:-)

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 22:33 ® osprey reakce na …
osprey

Cudla> Pokud jsme k tvé pohodě mohli přispět, těší nás.

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 22:22 ® Cudla
Cudla

Obracím a přehrabuju tu tisícovkku BL háčků a už na nich vidím peří a chlupy.Jinak krásnej den,plný klidu a pohody(když bylo nakoupíno).Pak si to člověk mohl vychutnat,a jen tak zevlovat.

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 22:17 ® osprey reakce na …
osprey

Char> Samozřejmě. Mají jich dost, ale jsou dražší než loni.

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 22:09 ® Char reakce na …
Char

osprey> nenarazil jsi na woblery Savagear, vloni jsem jednoho koupil a setkal se s úspěchem tak jestli jsou ještě k mání, že bych jich pár doplnil do stáje

S vícedílnými woby se opravdu roztrhl pytel, některé jsou opravdu povedené a oku rybářovu lahodící.

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 22:08 ® Prutos reakce na …
Prutos

osprey> To zní dobře. Gram je až dost.. Su zvyklý chytat s nástrahama co váží třetinu.

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 22:02 ® osprey reakce na …
osprey

Char> Je tam víc podobných věcí – on se s podobnými srandičkami roztrhl pytel. To Izumi je možná nejhezčí.

Pokud jde o wobblery, začínám mít dojem, že se poslední dobou vyrábějí spíš pro rybáře než na ryby.

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 22:00 ® osprey reakce na …
osprey

Prutos> Hádal bych něco kolem padesátikoruny. Ale já bych v tom plandavku skoro nehledal. Ten plíšek je maličký, tenoučký, celé to musí vážit tak gram.

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 21:59 ® Char reakce na …
Char

osprey> Izumi jsou bomba, už po nich šilhám delší dobu, doufám že budou v Brně, na FF se letos asi nedostanu :-((

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 21:55 ® Prutos reakce na …
Prutos

osprey> Od těch Izumi mám dva kousky doma. Ke slovu se ještě pořádně nedostaly, ale vemu je na sever. Mustr klidně vem, předpokládám, že nějakou horentní sumu za to nechtějí.

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 21:37 ® osprey reakce na …
osprey

Prutos> Z mých fotek by poznat šlo. Nakopal bych se, ale vložit je nemůžu. Nějak mi nedošlo, že co jde bez potíží u mě doma, jinde chodit nemusí.

Mimochodem – tu věc vyrobíš levou zadní. Háček s očkem, kus plechu z plechovky od Coly, malý tungstenový korálek, pidiguma. Ale klidně ti něco koupím – třeba jako mustr.

To ten Izumi Shad Alive (viz fotka níže), ten doma na koleně nespíchneš. Zatím je to jediná věc, kterou si hodlám koupit.

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 21:22 ® Prutos reakce na …
Prutos

osprey> Jo jo, ten nejvíc. :-) Prosímtě, mohl by jsi se mi optat, jestli budou ty mikroplandavky k sehnání i v Brně, díky. Pokud ne, klidně mi dva tři kousky kup. Výběr barev nechám na tobě, z těch fotek co tu jsou nic kloudně poznat nejde. Samozřejmě ty nejmenší mikromrdky.

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 21:15 ® skwor reakce na …
skwor

osprey> Kdybys měl chvilku, koukni se mi prosím Tě na Technium 2500 FC, docela by mě to motátko zajímalo. Je mi jasný, že když si s ním nezatočím sám, tak to nebude to pravé, ale i tak :-) Díky

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 21:11 ® osprey reakce na …
osprey

Prutos> Zvlášť ten Osprey. Za celý den se nedostal ani k té slivovici a opět je, blb jeden, bez fotek – nechal si čtyřicet upravených snímků na Havlíčkovic notebooku. Budou buď pozdě v noci nebo zítra ráno.

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 21:03 ® ART reakce na …
ART

Prutos> HaD v saku byl k nepřehlédnutí

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 20:48 ® 1Mara
1Mara

HaD> Tak si koukej udělat čas po jedný , přijedem se ti podívat na tu slivku :-))

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 20:34 ® Libor
Libor

Dobrá akce, ani jsem všechen sortiment nevstřebal. Dobrá slivovice ve stánku chytej.cz Co mi vadilo byla absence prodeje Rapaly a wobů od Salma.

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 20:29 ® skwor
skwor

Tak kamarád si dneska nakoupil – 4 feedery od Trabucca :-D

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 20:16 ® Prutos reakce na …
Prutos

mckvak8> Divní týpci, že? :-)

reagovat
Pátek 25. února 2011 ve 20:13 ® ART
ART

Viděl jsem HaDa a Ospreye naživo

reagovat
Pátek 25. února 2011 v 19:25 ® romy01
romy01

Už se nemůžu dočkat,jedu až v neděli :-(( .

reagovat