Chytej.cz

FOR FISHING 2011

1.1.2011 | Mr. Vydra | 74.108 zobrazení | 871 odpovědí

Zdravím členy Petrova cechu kdo se chystá na výstavu FOR FISHING 2011. A kdo už tam byl tak jaké to tam je a další podrobnosti. DÍKY Mr. Vydra

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 16. února 2011 v 0:33 ® osprey
osprey

Jenom malá vsuvka – dneska jsem byl ve výstavním prostoru, pokládají se první koberce a stojí už konstrukce , pod níž bude bazén.

reagovat
Středa 16. února 2011 v 0:31 ® cercer reakce na …
cercer

hrdobec>já do teď naprosto souhlasil s Džigitem,ta ,,reklama"byla do očí bijící…ale jak to prezentuješ ty,to má taky něco do sebe,hlavně to o soutěžících rybářkách nerybářkách.Taky uznávám,že jsi se,,přiznal":->

reagovat
Středa 16. února 2011 v 0:29 ® sus1 reakce na …

hrdobec> To víš ,že ne,on furt jen prdná,kratkej zobak,asi se nudí.:-)) )

reagovat
Středa 16. února 2011 v 0:23 ® hrdobec reakce na …
hrdobec

sus1> Dík.Džigit to taky určitě nemyslel zle jen řekl svuj názor a to je v pohodě.

reagovat
Středa 16. února 2011 v 0:17 ® sus1 reakce na …

hrdobec> Klid,ostatní souhlasí.:-)

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 23:37 ® hrdobec reakce na …
hrdobec

džigit>Asi jsem to trochu přehnal to uznávám a máš pravdu jen jsem to nemohl nechat na ní když za to nemuže.Víceméně o nějakou výhru mě ani nešlo jen jsem ji chtěl podpořit a nejspíš to bylo až moc

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 23:29 ® džigit reakce na …

hrdobec> já nějak tyhle radoby soutěže nemusím.Není to osobní,jen to bilo do očí.
Prostě si prezentování „té sympaťačky“ představuji nějak jinak.Jen můj názor :-)

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 23:16 ® sus1

IVO> Bude na FF k mání to tvoje nové cd??Ty vogo, já si ho tam asi snad koupim.:-))

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 23:13 ® hrdobec reakce na …
hrdobec

džigit>6tka je moje přítelkyně a tak jsem neodolal a občas jí s tim albem šoupnu aby bylo vidět takže to je moje práce.Ryby chytá ráda a i dobře ale je skromná a jen když byl u alba komentář tak na něj reaguje a jinak sama nelobuje tak jen pro vysvětlení.Jinak ji přihlásil kámoš a ona z toho neni vubec nadšená protože se nerada předvádí.To lobování mě napadlo až poté co jsem přečetl pár komentářu a došlo mi že nikdo nemuže vědět podle jedné fotky která kočka rybaří a která jen dostala za ukol sexy zapozovat s ulovkem svého přítele.Takže když vim jak je to myslel jsem že nebude na škodu její alba víc dostat do podvědomí protože ona skutečně chytá a má i super některé ulovky.Viděl jsem minulé vyhlášení na videjku a nejmín polovina dam nemělo z rybářkou vubec nic společného a rovnou to i řekli že jezděj občas jako doprovod a to včetně vítězky.Takže kdyby např.vybírala miss porota složená z rybářu přímo na bále pak myslim že by s velkou pravděpodobností vybrali ženu rybářku a mé lobování by postrádalo smysl.

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 21:17 ® sus1 reakce na …

džigit> Ptám se prvně,až to bude po třetí,tak …:-)
Je to za tejden ,tak už je to aktuální.

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 21:07 ® džigit reakce na …

sus1> víš ona může být v poho,ale tohle ji devalvuje.
A nesomruj pořád ten vstup zdarma,nechej kluky vydělat :-))

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 21:01 ® sus1 reakce na …

džigit> :-)

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 21:00 ® džigit reakce na …

sus1> zlaté Betálné šnicl

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 20:59 ® sus1 reakce na …

džigit> Chceš ho založit??:-)

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 20:57 ® sus1 reakce na …

HaD> Radši nám řekni, jak se dostanem na FF přes pokladnu.:-)

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 20:56 ® džigit reakce na …

sus1> no třeba se pak dostane i na děkovací fórum jako loni…

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 20:53 ® HaD reakce na …
HaD

regulus> to by mě zajímalo, jak jsi to číslo dal dohromady :-))

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 20:51 ® sus1 reakce na …

džigit> Abych tě řek pravdu,tak to nesleduju a je mě to celkem fuk.Poku to nevadí povolanějším??!!proč se teda vzrušovat.

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 20:50 ® džigit reakce na …

sus1> je potřeba,když se tu stále prezentuje a takto lobuje svými fotkami :-((

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 20:35 ® sus1 reakce na …

IVO> Já volil 6.

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 20:29 ® IVO reakce na …
IVO

sus1> mám, ale zatím váhám. Číslo 3 nebo číslo 6

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 20:15 ® sus1 reakce na …

IVO> Máš tip??

reagovat
Úterý 15. února 2011 v 18:08 ® IVO reakce na …
IVO

sus1> no každopádně jsem zvědavý, která rybářka vyhraje.

reagovat
Úterý 15. února 2011 v 16:28 ® sus1

Starý dědkové tomu stejně prdlajs rozumí,tak jeden hlase sem nebo tam:??…

reagovat
Úterý 15. února 2011 ve 12:28 ® Frk reakce na …
Frk

no, já ještě ne;-)

reagovat
Úterý 15. února 2011 v 11:21 @ pavel08 reakce na …

ty jo to je celkem dost co? fakt už hlasovalo tolik lidí?

reagovat
Pondělí 14. února 2011 ve 23:02 ® regulus reakce na …
regulus

pavel08> 11825

reagovat
Pondělí 14. února 2011 v 17:12 @ pavel08

nevíte náhodou někdo kolik pak lidí už hlasovalo v miss for fishing?

reagovat
Sobota 12. února 2011 ve 20:58 ® sus1

CeP> Proč tak složitě??
Každému pošle číselný kod,ten dotyčný nahlásí společně s nickem u pokladny a odchází na výstavu.

reagovat
Sobota 12. února 2011 v 18:07 ® CeP
CeP

HaD> navrh. s povolenkou jsem dostal poukazku na zlevnenou vstupenku na FF. tu bych vzal jako zaklad. ve fotosopu upravit spodni cast na vstupenku zdarma pro „…“ a jmenovite nicky kazdeho kdo na srazu byl. bude to sice pracnejsi, vyrobit poukazku pro kazdeho a rozeslat jim to mailem. kdo ma radne vyplneny profil vcetne mailu, dostane svou poukazku na sve jmeno, kdo ne, ma smulu. kdo na vstupu zdarma jo trva a bude poukazku chtit, vytiskne si ji a pouzije, kdo ne, proste ji nepouzije. osobne myslim ze stopade za vstup neni moc a kdo si uz koupil povolenku, mel by uz slevu mit > vstupenku za stovku. no ale jestli nekdo chce usetrit i to kilo…
pripominam jen, ze na ples zadna sleva neplati. to uz tady jenou zaznelo nemylim-li se.
pokladni na FF by meli za ukol tyto poukazky sbirat a na zaver zkontrolovat kdyby se nahodou nasel nejakej ptacek co ji rozmnozil pro vsechny sve zname, pac jsme preci jenom cesi…

reagovat