Vyhledávání
FOR FISHING 2011
1.1.2011 | Mr. Vydra | 74.358 zobrazení | 871 odpovědí
Zdravím členy Petrova cechu kdo se chystá na výstavu FOR FISHING 2011. A kdo už tam byl tak jaké to tam je a další podrobnosti. DÍKY Mr. Vydra
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 28. února 2011 v 17:28 ® ART
-
a hele už je to seznamka
reagovat - Pondělí 28. února 2011 v 17:03 ® HaDová reakce na …
-
takže předtím si prohlídni kapsy, než vyhlásíš zase hledací akci
reagovat - Pondělí 28. února 2011 v 16:55 ® HaDová
-
MuRRon – ta slečna byla sestra manžela mé sestry …
reagovat) věk 28, svobodná, nezadaná, Petra
)
- Pondělí 28. února 2011 v 16:53 ® Bigpista
-
Včera jsem se taky zastavil. Něco jsem nakoupil, i když rozpočet zdaleka nestačil na vše, co se mi líbilo. Hlavně jsem moc rád, že jsem se osobně poznal s Ospreyem.
reagovat - Pondělí 28. února 2011 v 16:49 ® gabo
-
Výstava super,lepší jak loňská holt byla první.Pokec i s „ospreyem“ tím ho zdravím.A slibuju že tu budu více a nejen to, ale i diskutovat atd.
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 14:20 ® reakce na …
-
Habakuk> Když jste ho tam ukazovali každýmu,tak se nedivte..Já sme ho měl v ruce taky
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 14:14 ® džigit reakce na …
-
Habakuk> nemáš tam těch čísel nějak moc?
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 12:47 ® HaD reakce na …
-
cercer1> budou, budou
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 12:04 ® KORNJD reakce na …
-
osprey> Jo já jsme je taky hledal jestli je tam třeba nebude někdo vystavovat! Našel jsem nějaký dragony což mě potěšilo ale ten norstream ne! Ale i tak se mi tam líbilo a u vašeho stánko bylo taky hezky:))
reagovat - Pondělí 28. února 2011 v 11:32 @ Habakuk reakce na …
-
Dobrý den,pokud máte zájem zavolejte na 7742270222.Prodavačka vám ráda řekne jaké pruty máme skladem. Na veletrhu jsem měl typ Areal na ukázku kamarádovi, který si ho chtěl osahat a rychle se to rozneslo.Další Norstream pruty budu doplnňovat v polovině dubna. Nashledanou Jirka Hrdý www.uhabakuka.cz
reagovat - Pondělí 28. února 2011 v 10:17 ® chosebaits
-
Díky uplně všem,co mají s touto akcí něco společného.Včera tam bylo opravdu fajn,ve srovnání s loňskou sobotou.Lidí tak akorád,tak že prodejci měli aspoň pár minut na to,aby se vám mohli věnovat. Sehnal jsem to co jsem potřeboval a i něco navíc.Potkal jsem spoustu přátel ,pak i stánek chytej kde bylo samozřejmě příjemně.
reagovatNo,už se těším na další akcičku.
- Pondělí 28. února 2011 v 10:02 ® cercer
-
proč nejsou žádné fotky z plesu??
reagovat - Pondělí 28. února 2011 v 9:59 ® cercer
-
on se i věnoval,to jen Mára byl z toho všeho nějak vykulenej
reagovat - Pondělí 28. února 2011 v 9:46 ® ladamaj reakce na …
-
HaD>Davide kdo se přijel podívat tak měl možnost se přesvědčit sám na vlastní oči že věnovat se každému nešlo.To samé platí pro zůčastněné prodejce ti se také nemohli věnovat známím pro velkou ůčast tak se určitě nebude nikdo zlobit máš spoustu práce ohledně servru takže vše ok.Stálo to zato tam jet třeba jen se zase potkat a shlédnout novinky.
reagovat - Pondělí 28. února 2011 ve 2:44 ® HaD
-
Díky moc všem za návštěvu a za přízeň. Vždy se omlouvám za nedostatek času věnovat se všem. Letos to bylo ještě horší, ale věřím a doufám, že čas, který jsem směřoval jinam, oceníte!
reagovat - Pondělí 28. února 2011 v 1:44 ® cercer
-
CHtěl bych tu poděkovat za SANYBÓJ Davidovi,Pavle,Mírovi a všem ostatním,co se zasloužili o super fungující presentaci,,našeho" stánku CHytej.cz za to,že nám nechali s trpělivostí a vlídnou štědrostí spočinout tu naše znavené tělesné schránky a nakrmit či napojit suchá hrdla…Obzvláště bych tu chtěl poděkovat p.Hadové za vytrvalost,s kterou mi pomáhala..nakonec úspěšně.. nalézt ztracené slosovatelné vstupenky…
reagovat
avšak,neradujte se předčasně-za 14 dní vás přepadneme pro veliký úspěch znova! Takže díky a v Brně ahóój - Neděle 27. února 2011 ve 23:25 ® osprey reakce na …
-
KORNJD> I já jsem slyšel, že Norstream má nebo měl problém. Takže už nás to slyšelo dost a asi to bude pravda. Na výstavišti byl prý vystavován jeden prut této firmy, zapomněl jsem ho vyhledat, i když něco jako GPS mi kolegové dali.
reagovat - Neděle 27. února 2011 ve 23:04 ® MuRRon reakce na …
-
já jen chci jak se jmenoval ten stánek
reagovat - Neděle 27. února 2011 ve 22:58 ® gomz reakce na …
-
MuRRon> Pokud chces „stare“ Rybarstvi, mam par kousku doma- cca 30–40kg.
reagovat - Neděle 27. února 2011 ve 22:26 ® KORNJD reakce na …
-
MuRRon> jo to nevím!!!!!
reagovat - Neděle 27. února 2011 ve 22:01 ® Alov
-
hecht> No možná vyrazím, páč tání ledu je v nedohlednu, ale nepojedu ve velkém očekávání.
reagovat - Neděle 27. února 2011 ve 22:00 ® Alov
-
cercer1> Myslíš ten váš srázek??
reagovat - Neděle 27. února 2011 ve 21:58 ® MuRRon
-
chci se ještě zeptat nevíte náhodou jak se jmenoval ten stánek kde prodávali staré čísla časopisů, kapr kapří svět, myslím že tam byl rybář, potom nějaké dvd za pouhých 25kč.. nevíte náhodou?!
reagovat - Neděle 27. února 2011 ve 21:49 ®
-
Nevíte někdo jak dopadla soutěž od mivardi o Peugeota? Nikdo mi ještě nevolal
reagovat - Neděle 27. února 2011 ve 21:36 ® KORNJD reakce na …
-
MuRRon> Já na sumce nechodím ale v tom stánku měli sumcový pruty tak možná i ty háčky!!!Ale mají opravdoi hezký pruty!!!! TeĎ jěště tu vědět tu cenu!!! Ale vím že sfida stojí okolo 6000kč ale to je ten nejlepší co tam měli!!
reagovat - Neděle 27. února 2011 ve 21:07 ® skwor
-
mckvak8> Ty rapaly měl snad feederklub, nebo tak nějak. Bral jsem tam jeden shad rap. A ještě u jednoho stánku jsem je viděl, spíš větší modely.
reagovat - Neděle 27. února 2011 ve 20:49 ® MuRRon reakce na …
-
jednou ti udělám fotku je to Sumcovej hák strašně robustní myslím si že je mnohem lepší než jedno hák na sumce od Owneru
reagovat - Neděle 27. února 2011 ve 20:38 ® KORNJD reakce na …
-
MuRRon> No tam měli i pruty A musím říct že opravdu pěkný pruty a háčků tam měli dost!!Ale na ty jsem se nedíval!!! Snad je seženeš on mi říkal že gamakatsu by se tady chtělo víc prosadit!!
reagovat - Neděle 27. února 2011 ve 20:25 ® MuRRon
-
tak to jsi mě teda dostal s tím gamaktsu:( chtěl jsem se tam podívat asi jsem to přehlídl
reagovatzkusím zavolat do Ravenu zda je mají ty háky
- Neděle 27. února 2011 ve 20:24 ® MuRRon
-
vím vím..
reagovatjenže ze začátku to vypadalo tak že tam bude stánek
mě jen naštvala ta pointa..