Chytej.cz

FOR FISHING 2011 necteno

1.1.2011 | Mr. Vydra | 74.358 zobrazení | 871 odpovědí

Zdravím členy Petrova cechu kdo se chystá na výstavu FOR FISHING 2011. A kdo už tam byl tak jaké to tam je a další podrobnosti. DÍKY Mr. Vydra

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 28. února 2011 v 17:28 ® ART
ART

a hele už je to seznamka

reagovat
Pondělí 28. února 2011 v 17:03 ® HaDová reakce na …
HaDová

takže předtím si prohlídni kapsy, než vyhlásíš zase hledací akci :-)

reagovat
Pondělí 28. února 2011 v 16:55 ® HaDová
HaDová

MuRRon – ta slečna byla sestra manžela mé sestry … :-)) ) věk 28, svobodná, nezadaná, Petra :-)) )

reagovat
Pondělí 28. února 2011 v 16:53 ® Bigpista
Bigpista

Včera jsem se taky zastavil. Něco jsem nakoupil, i když rozpočet zdaleka nestačil na vše, co se mi líbilo. Hlavně jsem moc rád, že jsem se osobně poznal s Ospreyem.

reagovat
Pondělí 28. února 2011 v 16:49 ® gabo
gabo

Výstava super,lepší jak loňská holt byla první.Pokec i s „ospreyem“ tím ho zdravím.A slibuju že tu budu více a nejen to, ale i diskutovat atd.

reagovat
foto/forum/2011/th-img16754.jpgfoto/forum/2011/th-img16755.jpg
Pondělí 28. února 2011 ve 14:20 ®  reakce na …

Habakuk> Když jste ho tam ukazovali každýmu,tak se nedivte..Já sme ho měl v ruce taky :-P :-))

reagovat
Pondělí 28. února 2011 ve 14:14 ® džigit reakce na …

Habakuk> nemáš tam těch čísel nějak moc? :-))

reagovat
Pondělí 28. února 2011 ve 12:47 ® HaD reakce na …
HaD

cercer1> budou, budou :-)

reagovat
Pondělí 28. února 2011 ve 12:04 ® KORNJD reakce na …
KORNJD

osprey> Jo já jsme je taky hledal jestli je tam třeba nebude někdo vystavovat! Našel jsem nějaký dragony což mě potěšilo ale ten norstream ne! Ale i tak se mi tam líbilo a u vašeho stánko bylo taky hezky:))

reagovat
Pondělí 28. února 2011 v 11:32 @ Habakuk reakce na …

Dobrý den,pokud máte zájem zavolejte na 7742270222.Pro­davačka vám ráda řekne jaké pruty máme skladem. Na veletrhu jsem měl typ Areal na ukázku kamarádovi, který si ho chtěl osahat a rychle se to rozneslo.Další Norstream pruty budu doplnňovat v polovině dubna. Nashledanou Jirka Hrdý www.uhabakuka.cz

reagovat
Pondělí 28. února 2011 v 10:17 ® chosebaits
chosebaits

Díky uplně všem,co mají s touto akcí něco společného.Včera tam bylo opravdu fajn,ve srovnání s loňskou sobotou.Lidí tak akorád,tak že prodejci měli aspoň pár minut na to,aby se vám mohli věnovat. Sehnal jsem to co jsem potřeboval a i něco navíc.Potkal jsem spoustu přátel ,pak i stánek chytej kde bylo samozřejmě příjemně.:-) No,už se těším na další akcičku.

reagovat
Pondělí 28. února 2011 v 10:02 ® cercer
cercer

proč nejsou žádné fotky z plesu??

reagovat
Pondělí 28. února 2011 v 9:59 ® cercer
cercer

on se i věnoval,to jen Mára byl z toho všeho nějak vykulenej:-93;

reagovat
foto/forum/2011/th-img16743.jpg
Pondělí 28. února 2011 v 9:46 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

HaD>Davide kdo se přijel podívat tak měl možnost se přesvědčit sám na vlastní oči že věnovat se každému nešlo.To samé platí pro zůčastněné prodejce ti se také nemohli věnovat známím pro velkou ůčast tak se určitě nebude nikdo zlobit máš spoustu práce ohledně servru takže vše ok.Stálo to zato tam jet třeba jen se zase potkat a shlédnout novinky.

reagovat
Pondělí 28. února 2011 ve 2:44 ® HaD
HaD

Díky moc všem za návštěvu a za přízeň. Vždy se omlouvám za nedostatek času věnovat se všem. Letos to bylo ještě horší, ale věřím a doufám, že čas, který jsem směřoval jinam, oceníte!

reagovat
Pondělí 28. února 2011 v 1:44 ® cercer
cercer

CHtěl bych tu poděkovat za SANYBÓJ Davidovi,Pavle,Mí­rovi a všem ostatním,co se zasloužili o super fungující presentaci,,našeho" stánku CHytej.cz za to,že nám nechali s trpělivostí a vlídnou štědrostí spočinout tu naše znavené tělesné schránky a nakrmit či napojit suchá hrdla…Obzvláště bych tu chtěl poděkovat p.Hadové za vytrvalost,s kterou mi pomáhala..nakonec úspěšně.. nalézt ztracené slosovatelné vstupenky…
avšak,neradujte se předčasně-za 14 dní vás přepadneme pro veliký úspěch znova! Takže díky a v Brně ahóójpivo

reagovat
foto/forum/2011/th-img16737.jpgfoto/forum/2011/th-img16738.jpgfoto/forum/2011/th-img16739.jpg
Neděle 27. února 2011 ve 23:25 ® osprey reakce na …
osprey

KORNJD> I já jsem slyšel, že Norstream má nebo měl problém. Takže už nás to slyšelo dost a asi to bude pravda. Na výstavišti byl prý vystavován jeden prut této firmy, zapomněl jsem ho vyhledat, i když něco jako GPS mi kolegové dali.

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 23:04 ® MuRRon reakce na …
MuRRon

já jen chci jak se jmenoval ten stánek :-)

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 22:58 ® gomz reakce na …
gomz

MuRRon> Pokud chces „stare“ Rybarstvi, mam par kousku doma- cca 30–40kg.

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 22:26 ® KORNJD reakce na …
KORNJD

MuRRon> jo to nevím!!!!!

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 22:01 ® Alov
Alov

hecht> No možná vyrazím, páč tání ledu je v nedohlednu, ale nepojedu ve velkém očekávání. :-((

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 22:00 ® Alov
Alov

cercer1> Myslíš ten váš srázek?? :-93;

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 21:58 ® MuRRon
MuRRon

chci se ještě zeptat nevíte náhodou jak se jmenoval ten stánek kde prodávali staré čísla časopisů, kapr kapří svět, myslím že tam byl rybář, potom nějaké dvd za pouhých 25kč.. nevíte náhodou?!

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 21:49 ® 

Nevíte někdo jak dopadla soutěž od mivardi o Peugeota? Nikdo mi ještě nevolal :-))

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 21:36 ® KORNJD reakce na …
KORNJD

MuRRon> Já na sumce nechodím ale v tom stánku měli sumcový pruty tak možná i ty háčky!!!Ale mají opravdoi hezký pruty!!!! TeĎ jěště tu vědět tu cenu!!! Ale vím že sfida stojí okolo 6000kč ale to je ten nejlepší co tam měli!!

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 21:07 ® skwor
skwor

mckvak8> Ty rapaly měl snad feederklub, nebo tak nějak. Bral jsem tam jeden shad rap. A ještě u jednoho stánku jsem je viděl, spíš větší modely.

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 20:49 ® MuRRon reakce na …
MuRRon

jednou ti udělám fotku je to Sumcovej hák strašně robustní myslím si že je mnohem lepší než jedno hák na sumce od Owneru

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 20:38 ® KORNJD reakce na …
KORNJD

MuRRon> No tam měli i pruty A musím říct že opravdu pěkný pruty a háčků tam měli dost!!Ale na ty jsem se nedíval!!! Snad je seženeš on mi říkal že gamakatsu by se tady chtělo víc prosadit!!

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 20:25 ® MuRRon
MuRRon

tak to jsi mě teda dostal s tím gamaktsu:( chtěl jsem se tam podívat asi jsem to přehlídl :-(( zkusím zavolat do Ravenu zda je mají ty háky

reagovat
Neděle 27. února 2011 ve 20:24 ® MuRRon
MuRRon

vím vím.. :-) jenže ze začátku to vypadalo tak že tam bude stánek :-D mě jen naštvala ta pointa..

reagovat